Şimdi Ara

DİSCOVERY KAMERA SORUNU(UZAĞI BULANIK ÇEKİYOR) ACİL YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
25.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. benim discovery telefonum var. kamerada sorun var. bi çok yeri aradım hiç birşey bulamadım. benim sorunumla birebir örtüşen ve cevap bulmuş bi konuda bulamadım. sorunum ;
    kamera odaklama sesi cıkıyor ancak uzagı bulanık gösteriyor odaklama yapmıyor zannımca. telefon ne kadar yakın olursa cektiğim şeye fotoğraf o kadar net. yazılımsal mıdır bilemedim stock romda custom romda denedim sonuç aynı. acaba donanımsal mı. başına gelen yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi rica ediyorum lütfen..
     DİSCOVERY KAMERA SORUNU(UZAĞI BULANIK ÇEKİYOR) ACİL YARDIMM DİSCOVERY KAMERA SORUNU(UZAĞI BULANIK ÇEKİYOR) ACİL YARDIMM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phm34 -- 17 Mayıs 2014; 17:19:26 >

• ayarlardan fotoğraf boyutuna bak 8 mp olduğuna eminmisin
  • Kendi telfonumda denedimde bise yok iyi odakliyor.Garantiye gonder telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcht38 -- 17 Mayıs 2014; 19:47:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makroda olmadığına eminsin demi :)
  • resim boyutunu siz editlemediyseniz resim boyutu küçük
  • Garantiye göndermeyi düşünüyorum ancak bi fikir almak istedim. Herşeyi demedimbbütün kodlarda demedim sorun ayni düzelmedi. Fotoğraf boyutunu editlemedim. Çektim bilgisayardan attim direk.. Tesekkur ederim. Sanirim garantiye gidecek

• Aynı sorunu yaşamaktayım ve durup dururken oldu. Yaklaşık 10 gün öncede cihazı bu sebepten ötürü garantiye yolladım. Umarım bir çaresini bulurlar.
  • Benzese ayni.

• Arka lens camın çok kirli.terden muhtemelen. Bendede oluyordu.iyi bi siliyorum resim çekmeden sorun olmuyor.

• phm34 P kullanıcısına yanıt
    Video odaklamayı biliyorsunuzdur umarım yakın bir şeyi çekerken yakına odaklanır ekranın ortasına bir kere dokunun netleşir. Olmuyorsa arkadaşın dediği gibi kamera camını temizle. Android sürümü güncel değilse güncelle kamera özelliği gelmişti.
  • Cam temizledim. Ondan değil odaklama yapiyor teorik olarak ama gözle görülür bi sonuç yok. Ama yeni sürümü yükleyip deneyeyim bi tekrar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phm34 -- 20 Mayıs 2014; 14:54:23 >
  • kamera ayarın makroda kalmış hocam, onu düzelt
  • Odaklanmıyor gibi sanki
  • discovery mini 2 aldık ondada aynı sorun var ne yapmamız lazım tek çare garanti mi ?
  • Discovery deki bu kamera sorunları kameranın AF yapamasından kaynaklanmaktadır,yani içerideki hareketli lensi ileri geri yapan mekanizmada sorun var demektir çaresi yetkili servis ( TELPA TEKNİK SERVİS ) tarafından çözülmesi gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaf-ufsx -- 10 Ocak 2015; 20:00:26 >
  • oemci32 kullanıcısına yanıt
    Nasıl makrodan cikaricaz kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: jaf-ufsx

Discovery deki bu kamera sorunları kameranın AF yapamasından kaynaklanmaktadır,yani içerideki hareketli lensi ileri geri yapan mekanizmada sorun var demektir çaresi yetkili servis ( TELPA TEKNİK SERVİS ) tarafından çözülmesi gerekir.

sıfır kamera aldım taktım sorun devam ediyor neden kaynaklı bu odak sorunu bir türlü düzeltemedim. siz düzeltebildiniz mi?
  • Gönderin arkadaş garantiye neden kafa yoruyorsunuzki. Formu doldurun internetten yollayın servise pazartesi yollarsanız cuma en geç elinizde oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

quote:

Discovery deki bu kamera sorunları kameranın AF yapamasından kaynaklanmaktadır,yani içerideki hareketli lensi ileri geri yapan mekanizmada sorun var demektir çaresi yetkili servis ( TELPA TEKNİK SERVİS ) tarafından çözülmesi gerekir.

sıfır kamera aldım taktım sorun devam ediyor neden kaynaklı bu odak sorunu bir türlü düzeltemedim. siz düzeltebildiniz mi?

hocam çözebildiniz mi bu sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 28 Ocak 2016; 11:48:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

quote:

hocam çözebildiniz mi bu sorunu

malesef hocam saatım cihazı o haliyle. yazılımsal de değil kamerasından da değil. kameraya işlem yaptıran çip de sorun oluyor sanırım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.