Bildirim
Discovery Kendi Kendine Dokunmatiğe Basıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ekranı 1000 kerede değiştirsen aynı sorun olacak ekran biraz dandik, kirden bile dokunma algılıyor. Yani sorun ekran yağlanmasından oluyor onları temizlersen yapmaz bir de bazı romlarda dokunmatik sapıtması sorunu var onlara da dikkat et. -
quote:
Orijinalden alıntı: wRei
Ekranı 1000 kerede değiştirsen aynı sorun olacak ekran biraz dandik, kirden bile dokunma algılıyor. Yani sorun ekran yağlanmasından oluyor onları temizlersen yapmaz bir de bazı romlarda dokunmatik sapıtması sorunu var onlara da dikkat et.
dandikmi bu ekranmi sadece arkadas s4 veya note 3 romu atmistir o yuzden olmustur ekrani mukemmel bu telin en ufak dokunmaya bile twpki veriyo bilip bilmedwn konusmayin lutfen. -
benim tel orjinal romdu 1 hafta kullandım kendi kendine deli gibi dokuunyordu günde 1 2 kere yapıyordu ben dokununca düzeliyordu gödnerdim teknik servise ücretsiz değiştirdiler yandaki tuşlarıda değiştirmişler 2 aydır kullanıyorum sorun yok inş daha yapmaz gönder gitsin -
ellerim terli iken kullanırken genelde bu oluyor. Galiba terden dolayı. -
quote:
Orijinalden alıntı: ugurakturk123
quote:
Orijinalden alıntı: wRei
Ekranı 1000 kerede değiştirsen aynı sorun olacak ekran biraz dandik, kirden bile dokunma algılıyor. Yani sorun ekran yağlanmasından oluyor onları temizlersen yapmaz bir de bazı romlarda dokunmatik sapıtması sorunu var onlara da dikkat et.
dandikmi bu ekranmi sadece arkadas s4 veya note 3 romu atmistir o yuzden olmustur ekrani mukemmel bu telin en ufak dokunmaya bile twpki veriyo bilip bilmedwn konusmayin lutfen.
Erkandan kastım dokunmatik panel dostum, dokumatik panelimizin board üzerinde ki yolları malesef ki orta segment telefonlardan bile alt seviyede diyebiliriz (günümüz de). Bu sorunu yapabilecek başla bir telefon gösterirseniz sevinirim ki bunun içine 2-3 yıl önce geri bıraktığımız ace gibi telefonlar da dahil. Lütfen savunma modundan çıkın düzgünce okuyun. Tamam sizin telefonunuz en iyisi.
-
Terle merle alakasi yok banada oyle dediler ekran jelatini bile yapar dediler ne yaptimsa gecmedi gonderdim ekrani degistiler kabul edelim gm dandik malzeme kulanmis gonder gitsin vakit kaybetme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S3 le gm de ayni filmi actik bluray rip 1.5 gb iki teldede ultra seffaf ttec ekran koruyucu takiliydi s3 ekraninda resmen baska bir teknoliji var gm ekrani soluk renksiz dileyen karsilastirabilir gm ekranina fazla guvenmeyin bende acer iconia a1 810 tablet var 500 liralik tablet s3 le ayni ekrani canli ama gm ikisinin yanijna koyunca 3 sene onceki teknoliji gibi duruyor tamam fiyat performansi iyi ama savunmayin bence gonderin gitsin tamir etsinler
Eğer çok canımı sıkarsa servise veririm , teşekkürler. -
Vatandan anneme aldığım 16 gb lik model 2 saat içinde sapıttı, sanırım sistem güncellemesinden sonra oldu, artık romdan mı ekrandan mı bilemeyeceğim ama 1 günü bile çıkaramadı, Sürekli kendi kendine uygulama çalıştırmaya, rehbere girip arama yapmaya vs ... yani kendi kendine bişeyler yapıyordu. Ertesi gün iade istedim, incelediler ve iade aldılar. Hayal kırıklığı oldu biraz ama güvenimi kaybetti, başka bir model arayışı içindeyim. -
bende n11den aldım aynı şekilde elimde kaldı telefon, kendi kendine işlem yapıyor, orjinalinde sorun var. keşke gidip mağazadan alsaydım, en azından insan yerine koyulurduk iade alırlardı. -
Bende 1-2 defa oldu oda oyun kastı çıkınca dokumatik dondu kafayı yedi. -
aynı sorun benım telefonumda da vardı general mobile discovery 4gb modelinde, dokunmatik kendi kendine basıyordu. sorun kesinlikle ekran, dokunmatık veya kasadan değil hepsini denedik,
sorun ekran entegresinden kaynaklanıyor değiştirin ce sorun kalmadı, sorunzus calışıyor. -
Benzer bir sorun var bizde de servis dışında sorun çözen olmadı mı? -
Servissiz çözüm mümkün degil. Çünkü ekran panelinin değişmesi lazım
Sırf bu yazılana cevap yazman için üye oldum foruma, ekran saçma salak dokunmalar algılıyor, hiçbirşey yapamıyorum telefonda ve her öyle olduğunda yapanların gelmişine geçmişine küfrediyorum, kaliteli olduğunu iddia ediyorsanız gelin ankaraya kaliteli dediğiniz ekranı göstereyim, bilip bilmeden konuşmaymış... -
benim 16 gb de aldığımdan beri kendi kendine tıklıyordu. servise gönderdim panel değişti 3 gün önce geldi hala kendi kendine tıklıyor. yarın tekrar göndereceğim... -
Merhaba arkadaşlar benim gmd2 de bu hatadan olmuştu delirmek uzereydim garantiye gitti geldi sorun ayni ne pacagim bilmiyorum dişinden tirnagimdan artirdim da aldim ben Bu telefonu tüketici hakları yok mu abi dava edemiyoruyuz biz bu firmayi
ben garantiden ekranı değiştirdi sorun düzeldi. Ama disco2 de bu sorunu yaşayan çok var. disco1 de thh ye şikayet eden olmuştu forumdan bulabilirsiniz. -
Kardeşim bende de oluyordu. Sorun ekranın terli olması ekranı kuru bir şekilde kullan
Benzer içerikler
- telefondan bilgisayara müzik aktarma
- ekranda beyaz leke
- sim araç kiti kapatma
- supersu root kaldırma
- telefonun feneri neden çalışmaz
- türkiye"de üretilen telefonlar
- telefon hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X