Şimdi Ara

DİSİPLİN KAĞIDA İMZA ATMADIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün saçımdan dolayı müdür bey disiplin kağıdı doldurmamı istedi saçımdan dolayı uyarıldığıma dair. kağıt hazırdı ben boş yerleri doldurdum fakat imza atmadım. hocaya hocam yönetmelikte saçımın kısalığı uzunluğu ile ilgili serbest bırakılmışım dedim. inanmadı hayır kulaklar açık olacak dedi. yönetmeliği açtık ben haklı çıktım. tamam sen imza at tartışırız sonr bu mevzuyu dedi. ben de hayır hocam ben imza atmicam dedim sonra atmadım imza. o kağıdı aldı. sonra kestir falan dedi işte sana yakışmıyor falan dedi. bende kestirmeyi düşünmüyorum falan dedim. sonra sınıfa gittim. şimdi yarın bugün bu kağıt uyarı aldığıma dair bir belge midir? yoksa imza atmadığım için geçerliliği yok mudur?

1 SENE SONRA GELEN EDİT:
    hicbir sey olmadi. Gecen senenin sonunda 2miz de okuldan ayrildik. Sacimi kesrirmedim ama hic atar yapmadi geldi demek gidiyorsun ben de gidiyorum baska yerde gorusuruz insallah dedi sarildik sonra ayrildik.

Bu sene baska okula gectim. Burada da ilk baslarda m. Yrd.'si "kestireceksin bu okulun kurali var yoksa disiplene veririm " dedi. "Okul meb'e bagli. Ben de meb'e soylerim kim hakliysa cikae ortaya dedim" o gun bugündür 1 kere sesini cikarmadi. Bu sene kestirmedim hic sacimi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whenifeelit -- 28 Haziran 2015; 13:54:56 >

• Bence geçersiz olur çünkü sen imza atmamssin kanitlayamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • net bir bilgim yok yanıltmak istemem ama en iyisini yapmışsın.

• Uyarı olarak geçebilir o da belki. Yeni yönetmelikte saç ile ilgili yasak kalktı yani bir işlem yapsada suç duyurusunda falan bulun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WSSC

Uyarı olarak geçebilir o da belki. Yeni yönetmelikte saç ile ilgili yasak kalktı yani bir işlem yapsada suç duyurusunda falan bulun.

eğer birşey yaparsa açıktan tehdit edeceğim zaten. imza atmadığım için birşey yapabileceğini sanmıyorum sonuçta resmi kurumlarda imza esas alınır. doğrulmak için abime sordum hukuk okuyor o da hükmü olmaz korkma dedi. bu olaydan sonra hocayla hiç karşı karşıya gelmedik. bu hafta illaki yüz yüze geliriz bakalım ne olacak :) editlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

quote:

Uyarı olarak geçebilir o da belki. Yeni yönetmelikte saç ile ilgili yasak kalktı yani bir işlem yapsada suç duyurusunda falan bulun.

eğer birşey yaparsa açıktan tehdit edeceğim zaten. imza atmadığım için birşey yapabileceğini sanmıyorum sonuçta resmi kurumlarda imza esas alınır. doğrulmak için abime sordum hukuk okuyor o da hükmü olmaz korkma dedi. bu olaydan sonra hocayla hiç karşı karşıya gelmedik. bu hafta illaki yüz yüze geliriz bakalım ne olacak :) editlerim

Hocam hala edit bekliyorum yaşlandım burada

• quote:

Orijinalden alıntı: tarzanname

quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

quote:

Hocam hala edit bekliyorum yaşlandım burada

Editledim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En iyisini yapmışsınız hocam. İnsan kendi haklarını bilince kendini ezdirmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.