Şimdi Ara

Disk Biçimlendirme Hatası Alıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Flash belleğime film atıp televizyondan izlerdim. Flash belleği bilgisayardan çıkartıp tekrar taktığımda " Disk Biçimlendir " hatasını almaya başladım. Disk biçimlendir butonuna tıkladıgımda " Windows, Biçimlendirmeyi Bitiremedi " yazısı geldi. Tekrardan biçimlendir yaptığımda " Disk Korumalı " hatasını alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Markası: Toshiba

Disk Biçimlendirme Hatası Alıyorum.. Disk Biçimlendirme Hatası Alıyorum.. Disk Biçimlendirme Hatası Alıyorum..

• takip

bu sorun benim 8 gb lık kingstondada var 4 yıldır aklınıza ne gelirse denedim olmadı kestim ümidi artık bakalım belki burada yazarlarda çözerimm
  • google a "disk korumalı hatası" şeklinde yazarsanız çözümler mevcut
  • smirnoff34 kullanıcısına yanıt
    Denedim. Videolu anlatım vardı onlarıda yaptım. Cmd komutları olsun, Birleştirme Olsun, Programla Format atma olsun. Hepsini denedim. Belki farklı cevaplar alırım diye buraya yazdım.
  • Aynı sorun bugün itibariyle bendede oldu. Bir gün önce işlem yaparken güç taşıyan lehimin temassızlığı sonucu git gel yaptı. Belki düzelir diye tabi birkaç kere daha taktım olmadı. Bugün lehimledim atan yeri bilgisayara taktığımda bu sorunu yaşadım bende denedim bütün çözümleri ama olmadı benimkide toshiba aynı kaderi paylaşıyoruz kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BYTEKNONECO kullanıcısına yanıt
    Bu toshibaların hepsi böyle kardeşim. Benim önceki flash bellektede aynısı oldu. Bugünde A-101 de kampa varmıs 16GB 13 TL gittim aldım. 16GB yazıyo ama 11GB hafızası var. Yarın geri götürücem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.