Şimdi Ara

Disk Boot Failure Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Disk Boot Failure İnsert System Disk And Press Enter Hatası alıyorum. Lütfen yardım edin, dün pc'yi kapattım, sabah açtığımda böyleydi, hard diski tanımıyor diye bios'tan Integrated Peripherals'tan Chip'li olanların birisi disabled'ti onu enabled yapıp ve altındakini auto yaptıktan sonra denedim, olağan şekilde filan diye soruyo devam edince windows açılış ekranı açılıyor, yükleniyor sonra siyah ekrandan sonra error ekranı hızlıca geçip tekrar resetleniyor. Yardım Edin Lütfen.

• işletim sistemi crash olmuş , windows cd sini takip repair etmeyi bir dene
  • Ilk önce Bios ayarlarını Default durumuna getir. Normalde Default durumuna dönünce birinci boot seçeneği hdd olacaktır ama sen yinede kontrol et. Sistem boot edeceği hdd yi bulamıyor. Büyük ihtimal ile işletim sistemi çökmüş. Kablolarını kontrol et hdd nin eğer bunlarıda yaptıktan sonra da açılmıyorsa tekrar Format atman lazım. Tabii hdd nin de bozulmuş ihtimali de var ki inşallah öyle değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk SATA kablosu ve power girişlerine bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SATA yerini Değiştirdim, çıkarıp taktım temizledim. Bios Pilini Değiştirdim. Bios Ayarlarını Default yaptım, yine aynı yine aynı. Lütfen yardımcı olun, içinde bilgilerim vardı.
  • Arctes kullanıcısına yanıt
    +1 yada windowsun üstüne tekrar windows kur diskleri silmeden böylece belgelerin sana kalır
  • Yer Yoktu Sanırım ve windows cd'siyle repair modunda çalıştırdım. cd windows filan yazınca bulamıyor. Dosyalar mı Gitmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: datahans

Yer Yoktu Sanırım ve windows cd'siyle repair modunda çalıştırdım. cd windows filan yazınca bulamıyor. Dosyalar mı Gitmiş?

cd deki dosyalar gitmez . Repair mod da işe yaramadıysa hardiski çıkar sağlam bir pc ye tak dosyalarını al sonra , formatlayıp yeni kurulum yap . En güzeli bu .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.