Şimdi Ara

disket biçimlendirme yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün disketime çok önemli bir dosya koymustum bugun disketi kullanmaya çalışıyorum ama karsıma disket biçimlenmemiştir diye bir hata çıkıyor

disketin içindeki dosyayı kurtarabilir miyim acaba??

• Önemli dosyayı eğer başka bir bilgisayarda diskete kaydetmişseniz, o bilgisayarda açıp kurtarmayı deneyin.
    Değişik disket sürücülerde açmayı deneyin.
  • disketlere guven olmas dostum özellikle manyatik alana yakin biyerlere koyduysan %90 bozulmustur
  • quote:

Orjinalden alıntı: batikanince

arkadaşlar dün disketime çok önemli bir dosya koymustum bugun disketi kullanmaya çalışıyorum ama karsıma disket biçimlenmemiştir diye bir hata çıkıyor

disketin içindeki dosyayı kurtarabilir miyim acaba??
    kardeş keşke usb diskine filan atsaydın
  • Önemli bilgileri hiçbir zaman diskete atmayın derim, CD harcayın 20-30 KB bile olsa. Disketten kurtarmak için veri kurtarma yazılımları ile uğraşmak zorunda kalırsınız yoksa..
  • Başka sürücülerde dene ama anlattıkların anlaşılacağı gibi disket bozulmuş birde ille disketle çalılmam gerek diyorsan dosyadan disketin içine 3-5 tane kopya al
  • arkadşlar disket devrikapnadın artık sadece abakart güncellemeleri için kullanılıyor zaten.
    disketlere güven olmaz zaten ok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klasör Taşıma Lütfen Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş en sağlam deneyim yaşanarak kazanılır.Bundan sonra disketteki verinin ömrünün kelebek ömrüyle yarıştığını biliyorsun başka sürücüde DENE.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXx_xXx

Kardeş en sağlam deneyim yaşanarak kazanılır.

cevabın için seni alkışlıyorum dostum

• Başınıza gelecek her kötü şeyin çözümünü yaşayarak öğrenirsiniz dolayısı ile. Format atmak zorunda kalmasam format atmayı öğrenemeyecektim bundan 4 yıl önce. Artık herşeyi riske alıyorum, önemli olan öğrenmektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.