|
Bildirim
|
bu yama için abone olan insanların kaç ay daha paralarını alabiliriz diye düşündükleri için yakın zamanda çıkma ihtimali olmayan bir yamaya dönüştü bu yama. konuyu kilitletmeleri bi yana eleştiri bi yana en ufacık bir soruya bile tahammülleri yok girip discordlarına bakabilirsiniz. bu yama neden hala çıkmıyor demek sanki küfür etmişsiniz gibi algılanıyor ve ne onur kalıyor soranda ne şeref. abone olup her ay başında tıkır tıkır para yatırmanızı ve hiç bir şey sorup sorgulamamanızı istiyorlar.
kaç ay para ödediğinizden bağımsız ola ki sorgulamaya(bakın hakaret filan demiyorum sadece sorgularsanız) kalkarsanız direk her yerden banlıyorlar ve üstünede tehdit vari konuşup kimse bizi sorgulayamaz, canımız isterse açıklama yaparız sizin haddinize değil minvalinde konuşuyorlar. sanki ücretsiz/gönüllü bir çeviri yapıyorlarmış gibi insanların onlardan yana beklentiye girmemelerini istiyorlar bizimde hayatımız var vs diye acıtasyon hilelerine başvuruyorlar. alfa demo vs diyerek milletten ayrıca 2 defa para aldılar. ÇOK NET SÖYLÜYORUM DÜM DÜZ TRANSLATE DEN ÇEVİRİP KOYMUŞLAR. deneyip gördüğüm bu. insan utanır şunların yaptıklarından ve bu münferit bi olayda değil. batman yamasını kaç aydır sündürdüklerini ben hesap edemiyorum, vanpir yaması, dragon age vs artık ve diğer yamalarda aynı. bu yamayı yapan grubun 1 amacı var. her ay abonero olan iyi niyetli insanların ceplerindeki paraya ulaşmak. başka herhangi bir amaçları yok. bu arada bu mesajı sildirip beni banlatacaklardır malum. bundan da emin olabilirsiniz çünkü düzen kurulmuş ve işletiyorlar. |
Gelen açıklama rezalet. Yani abone sayısı 300'ü geçti. Mass effect andromeda'yı çevirecez dediler, DAI'yi çevirecez dediler. DOS 2 ellerinde patladı şuanda. Dragon Age: Inquisition askıya alınmış. Mass Effect yavaşlayacak diyorlar. 600.000 Kelimelik AC Odyssey (2 Ekim 2018 Tarihinde çıktı) 2020 Mart ayındayız daha ortada Tam yama yok. DLC'ler çevrilmemiş. DLC'lerde herhalde 1 yıl sürer. 3 yılda 1 yama veriyor ekip o derece olacak neredeyse. Ortada rezalet bir durum var. Said abinin yokluğu işte böyle çıkıyor. Lider yok ki Animusta. Çıkıp el atsın yönlendirsin. Aboneliği sonlandırma vakti geldi artık. Buraya abone olacağıma Anonymousa 2.defa abone olurum daha iyi. 1 yıl yada 1 yıl 3 ay falan oldu herhalde 8 9 tane Yama sundular. Ki hepsi de AAA, 400.000 - 600.000 kelimelik oyunlar. Haftası haftasına güncelleme verdiler. Ortada böyle bir durum var. Neyse Anonymous var allahtan.
|
Abone olan üyeler düşünsün, sesini çıkarsın. Ben şahsen yama çıkmadan, yamaya para vermem. Olmayan ürünün parasını niye vereyim ki? Sistemlerini artık değiştirmeleri lazım. Anonymous Çeviri grubu gibi yama çıktığı zaman, tek seferlik ücret tarifesi yapmaları lazım. Böyle tepkiler çığ gibi büyür.
|
Öncelikle yapılan açıklamayı tane tane anlayarak okudum. Bu grubun oluşum sürecinde ve daha sonrasında elimden geldiğince destek oldum. Haksız eleştirenlere karşı savunduğum da oldu. Hatta bana yalak tarzı kelime diyenler çıktı karşıma.Şu an gelinen nokta ilginç. Evet çok büyük bir oyun oldukça devasa metinlere sahip ama işlerin bir yerde ters gittiği belli hemde uzun süredir. Yapilan açıklama da hatasını kabul etmiş grup ama bunun karşılığı özür dilemek olmamalı. Sonuçta insanlar maddî destek de bulunuyor ve özür dileyerek işin içinden çıkılmamalı.
Umarım bundan sonra bu tarz hatalar yaşanmaz. Ekibe kolaylıklar diliyorum. İnsanlar haklı bazı konularda. Bu ay aboneliğimi gözden geçirmeye karar verdim. |
Divinity: Original Sin 2 Yaması Hakkında açıklama yapmışlar kendi sitelerinde alın size animus.
____________________ ![]() ![]() ![]() sizin yaptığınız iş bu kadar olur. ayrıca şuan yamayı %70 e çekmek benim yukarda yazdığım her kelimeyi haklı çıkarıyor. bunlar tek ama tek amacı daha uzun süre sizden para koparmak. başka hiç bir şey değil. |
neye istinaden yalan söylediğimi düşünüyorsun? madem o dc desin şuan aç ve şunu sor bende takipteyim şuan. gece 1 gibi açıklamanızdan sonra burada düşüncelerini yazan, sizi defalarca desteklemiş bir kişiyi banladınız mı banlamadınız mı diye?
sana ya da buradaki herhangi birine yalan söylemek için bir sebebim yok. animus denen saçmalığın "kendi yaptıkları açıklama" ortada. açık açık biz sizi aylardır kandırdık, yalan söyledik, paranızı iç ettik diyorlar ve sen gelip burada hala onların borazanlığını yapıyorsan sıkıntı sendedir. |
akşam eleştiri yapan ilk ve tek kişiyi direk banladılar. bu da sana kapak olsun. hiç bir hakaret olmamasına rağmen eleştiriye en ufak tahammülleri olmadığından direk banladılar çünkü bazılarını uyandırmak istemiyorlar. içeriye öyle abidik gubidik tipler doluşmuş ki yamayı %95 ten %70 e çektik özür dileriz demelerine rağmen emeğiniz için teşekkürler diyebilecek ilginç kişiler mevcut. allah beyin ihsan eylesin diyorum.
|
Divinity 2 için animusun bu faciasından sonra kendim bu işe girmiştim ancak henüz baslardayim. Bitirdiğim takdirde forumda anımusa ibret paylaşacağım
|
şimdi yazacaklarımı kişisel algılamayın ancak bu mesaj genelinde bir yorum yapacam.
bu yukarıdaki mesajı herkes okumalı. çok önemli bi mesaj olmuş çünkü. olayların nereden baktığına göre sonuçlarının değiştiğini düşünen insanlar için gerçekten çok önemli bir mesaj bu. halbuki hiç bir şey bakış açılarına göre değerlendirilemez. objektif olmadan yapılan yorumlar sadece kişisel düşüncelerdir ve kişisel düşünceler yanlış bir olayı olumlamak için geçerli bir sebep olarak gösterilemez. hani bazen duyarsınız çok şey anlattın ama hiç bişi anlatmadın diye. işte bu mesaj tam olarak bu sözün karşılığı. animusun yaptığı şey %100 hatalı. savunulacak en ufak bir yanı yok. bunu kim olursanız olun hangi açıdan bakarsanız bakın kabul etmek zorundasınız, etmiyorsanız emin olun size de farklı farklı açılardan bakılacak ve herkes kendi düşüncesini söyleyecektir. ha doğru ha yanlış? bilmem anlatabiliyor muyum? |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 24 Eylül 2017; 0:24:54 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 31 Ağustos 2018; 20:45:27 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsRuleS -- 24 Eylül 2017; 13:14:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|