Şimdi Ara

Divinity Original Sin 2 (istek) türkçe yama (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
10.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tonla para aliyorlarsa.zamaninda tl ile abone olalim dedik.adamlarin cevabi biz petrolu vs vs dolar bazinda aliyoruz demislerdi😁😁.e ozaman dolar bazinda is yapsinlar 😙😙😙

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Animus iste boyle sadece,face hesapla gelir laf atmaya😁😁😁😁beter olun tek destekciniz bile olmayacak yakinda👍👍

• Sanırım oyunu Editörde ki "loca_full.xls" ile çevirmeye çalışmışlar fakat bu belgenin içinde "Classic Edition" metinleri bulunmakta, "Definitive Edition" metinlerini kapsamamaktadır. En azından ben dil dosyalarını incelediğimde öyleydi şimdi hala öylemi bilmiyorum. Çeviride ki eksikliğin sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. Asıl oyunun dil dosyalarından takip etmek daha sağlıklı bir çözüm olurdu fakat proje yöneticisi bundan bihaberdi sanırım. Bunca aydır abone olup bu projeyi destekleyen kişilere bir özür borcu olarak ne gibi bir şey sunarlar bilemiyorum ama bu dikkatsizlik görmezden gelinecek bir durum değil 1 buçuk senedir ilerleyen bir proje için. Oysa ki daha planlı ve bilinçli bir proje yönetimiyle 1 sene içerisinde bitirilebilirdi.
  • animusun rezilliği unutulmasın.
  • AC Odyssey'e güncelleme gelmiş ve mevcut beta yama çalışmıyormuş. Eğer ki daha önce yamayı indirip kurduysanız ve aboneliğinizi sonlandırdıysanız geçmiş olsun. Yeni yamaya erişim için tekrar abone olmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

AC Odyssey'e güncelleme gelmiş ve mevcut beta yama çalışmıyormuş. Eğer ki daha önce yamayı indirip kurduysanız ve aboneliğinizi sonlandırdıysanız geçmiş olsun. Yeni yamaya erişim için tekrar abone olmanız gerekiyor.
    türkçe yamaya abone olanlara daha önce indirdilerse ve aboneliklerini bitirdilerse şimdi aynı yamayı 40 tl den satıyorlar. alnında ne yazıyorsa o
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Dün akşam Batman AK konusuna AC Odyssey ile ilgili bir mesaj yazmıştım, bugün konuyu bulamıyorum. İlginç şeyler oluyor.
    Sorduğum şeyde yamanın tam sürümü çıkmış, deneyen var mıydı. Birde mevcut aboneler yamayı indirebiliyor mu diye. Şimdi konu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Dün akşam Batman AK konusuna AC Odyssey ile ilgili bir mesaj yazmıştım, bugün konuyu bulamıyorum. İlginç şeyler oluyor.
    Sorduğum şeyde yamanın tam sürümü çıkmış, deneyen var mıydı. Birde mevcut aboneler yamayı indirebiliyor mu diye. Şimdi konu yok.
    aga öyle despotlar ki eğer övgü ve yalama harici bir tek şey yazarsan o anki şahsın canının isteğine göre ya mesajların siliniyor yada ortamdan anında banlanıyorsun. forumda ve discordlarında zaten azılı yalayıcıları mevcut başı çekenlerde 1453 ve avni

parasıyla iş yaptırıp da üstüne bu kadar köpek çekilen başka bi insan topluluğu varmıdır dünya üzerinde merak ediyorum?

• r0ket kullanıcısına yanıt
    Daha önce de aynısı olmuştu, 2 laf ettim diye konuyu kilitlemişlerdi. Artık işi ileriye götürmüşler, direk konuyu siliyorlar.
    Discord ile hiç işim olmadı, sevmiyorum hatta. Sırf walküre'nin hatrına biraz onların Discord'a girmiştim ama sarmıyor beni. Mirc ortamlarını çok oldu geçeli.
    Adamların son yamalarında paso sorunlar çıkıyor, hatta DOS 2 ile iş doruğuna çıktı. O yüzden biraz kullanıcı dostu olalım demek yerine iyice işi çığırından çıkartıyorlar. Sitelerinde olsun, facebook da olsun verdikleri cevaplar efsane. Ama yamayı güncellemeye uyarladıkları için ekstra ücret istemeyi haklı görüyorlarmış. Hani bu kaç aydır betadan çıkamayan yamayı.

• Hayal mi oldu bu yama

• Oyunu Komple Çevirdim.Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition v3.6.69.4648 (40474) + DLC bu sürüme göre uyarladım.diğer sürümlerde büyük ihtimalle çalışmaz.satır sayıları farklı 60k birinde var 92k ile 100k arası yukarıdaki sürümde var.

Görüntüler ilk hali.

Divinity Original Sin  2 (istek) türkçe yama

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.