Şimdi Ara

Diyanet İşleri Başkanı: Kur'an kurslarında bir tuğlası olana, cennette bir ev verilecektir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kur'an kurslarında bir tuğlası olana, cennette bir ev verileceğini dile getiren Erbaş, Hazreti Muhammed'in, "Bir kuş yuvası kadar mescid yapan ve bu mescidlerin yolunu açan Kur'an kurslarına, Kur'an eğitim merkezlerine katkı sağlayan insanlara karşılığı cennette verilecektir." sözünü paylaştı.
    https://tr.sputniknews.com/turkiye/202002081041359941-diyanet-isleri-baskani-erbas-kuran-kurslarimizin-bulundugu-yerlere-seytandan-korunmus-bolgeler/

• Peki bundan Allah'ın haberi var mı?
  • Parayla satmıyorlar en azından buda bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 19:24:14 >
  • İlk 3 mesajda tecavüz kelimesi yok,bakalım ilk kim kullanacak

Edit: Geldi hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger-gddr -- 9 Şubat 2020; 0:10:56 >
  • Peki tuğla koyduğumuz kuran kursunda çocuk tecavüzü olduğunda, cehennemde kazan mı verilecek?
  • İskanı Var Mı Diye Diyanet İşleri Başkanına Sorsaydınız 10 Yıl Faizsiz Vade Yapıyorlar Mı

Yapıştır
  • bahsettiği peygamber mescit yıkmış

• Pantherus IV kullanıcısına yanıt
    Kuran kursundan mı?
    Tuğladan mı?
    Bunu söyleyen dallamadan mı ?
  • sissil S kullanıcısına yanıt
  • Cennetteki emlak balonu umarim en yakin zamanda patlar!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • devir internet devri.öğrenmek isteyen internetten öğrenebilir..youtube var mesela..mürşit programı vardı eskiden windows 98 zamanı... cd nin imajını alır sanal sürücü oluşturup orya atardım..system.ini dosyasındaki "[mürşit] cd= " satırının karşısına sanal sürücünün harfini yazar da cdsiz çalıştırırdım...hey gidi heeeey böylece programın kul hakkına girme uyarısının da bugını bulmuş oluyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 8 Şubat 2020; 23:9:37 >

• Cennette de mi evde yasiyoz?
  • Ortaçağ hristiyanlığıyla benzer gelmedi mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cennetten arsa satışları da başladığına göre evet an itibariyle Orta Çağa adım atmış bulunmaktayız. Sırada ne var ? Cadı diye bilimadamlarını mı yakacaksınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

Peki tuğla koyduğumuz kuran kursunda çocuk tecavüzü olduğunda, cehennemde kazan mı verilecek?
    kafaya bak o zaman kimse milli eğitime de vermesin sapığı hırsızı madde bağımlısı seri katili milli eğitimin okullarından çıkıyor
  • doları 1 tl yapın yeter bana
  • Evleri TOKI mi yapiyor acaba

• Ev nedir ya saray isterim ben. 1000 odalı olsun.

• burda ev vermeyıp cennet de ev vaadı bulunuyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.