Şimdi Ara

Doğan slx mi Tipo sx mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
39.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaş zaten alacağı arabayı almış ama ben de fikrimi söyleyeyim 98 model Doğan SLX 1.6ie.
  • Dostum lafı bile yapılmaz. Alıcaksın Tipo bakacaksın keyfine.
  • ya arkadaslar konu hortlatmaya ne kadar meraklısınız konuyu acan suan tıpoya bınıyor, bu konu kafadan hatalı zaten bırı sedan bırı hb slx ın karsılıgında tempra sx dese neyse, ki herturlu temprasıda tiposuda kuş serısınden ustun araclardır enjeksıyonlu dıye gecınen dogan ıe lerde bıle tek nokta enjeksıyon kullanılıyor tempra tıpolarda ıse mpı motor var
  • evt beyler aracımı aldım kullanıyorum
    konu amacını açmış fikir veren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim beni aydınlattığınız için

modum kilit please
  • hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmek nasip etsin
  • tekerin düz bassın arkadaşım...2 sene tipo kullandım ben..yaklaşık 10 aydır 93 doğan sl sahibiyim.parça ucuzluğu bakımından doğanı tek geçerim..ama tipo önden çekişli olduğu için her zaman daha seridir.doğanın avantajı her türlü modifikasyonun yakışması artı arkadan çekişli olduğu için yanlaması..o yüzden ikisi arasında epey bir fark var..önemli olan senin ihtiyacın.bide kafama takılan yakıt konusu.benim aracım 93 olmasına rağmen karışık kullanımda (ş.içi/ş. dışı) 100 km.de yaklaşık 11.50 lt.gaz yakıyor.yani 233 bin lıra ki şu anda gayet normal bence.
  • Marka ayrımı olmayacaksa ikinci el, yakıt, yedek parça anlamında Broadway bile düşünülebilir.
  • arac iyimi sağlıklımı parca fiyatları nasıl
    lpglimi acaba bi aydınlatırmısınız_
  • kim ne derse desin ikiside benimarabam degill ama ikisinide kullandım kesinlikle tipo uzun yolda balık gibi suzuluyo ama dogan ona gore resmen kazık bi araba kesinlikle TİPO
  • Adam arabayi coktan almis hatta satmisda olabilir.2 sene gecmis
  • Merhaba Arkadaşlar Amcamda 1995 model yeşil renkli DOGAN SLX var 1998 yılında 150,000 km aldıgı aracı bugun biliyorum bir çogunuz inanmayacak benimde ilk etepta anlam veremedigim gibi araç 1,000,000 km'yi devirdigi rektefe yapılmadan motoruna anahtar vurulmadan bu km yaptıgına inanamadım 5 yıldırda aracın yag filtresini degiştirmedigini söylüyor ki at arabası gibi kullanıyor o kadar daga bayıra vuruyor tarlada kullanıyor 700 kg civarı odun taşıyor araçla karda çamurda drift yapıyor ama artık motoru çekişten düşmüş ona ragmen rampa yukarı 3,vites 5000 devir gaz basıyor 2 km gibi mesafe sürekli motoru patlayacakmış gibi ses çıkarıyor bu yazımı tofaşa yazmak istiyorum mail atacagım bir adres bulamadım belki buradan tofaşa sesimi duyurabilirim yazdıklarım tamamen gerçek inanmayan varsa amcam ile görüştürebilirim bu arada amcam kütahya domaniçte yaşıyor bilen bilir sürekli domaniç ile inegöl arası mekik dokur arabayla edirneye kadar tek marşla gitmişligi var otobanda gazda 180-200 km gördügünü söylüyor.

• Allahım yarrabbim... Bu teneke kuş serisi 8000 bin ediyorsa türkiyedeki bu aptal paralar doğal.

Artık tofaş severleri ve tofaşları gömmek lazım tozlu raflara.
  • aracımı çok temiz bir doğan ile takas edicektim sahibi eski ticari taksi olarak kullanmış ama araç bakımlıve çok temiz görünüyordu forumda nerdeyse kuş serisi diye linç edilecektim
  • tipo tabikide...
  • İkisinin de birbirinden farkı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebulacom

Merhaba Arkadaşlar Amcamda 1995 model yeşil renkli DOGAN SLX var 1998 yılında 150,000 km aldıgı aracı bugun biliyorum bir çogunuz inanmayacak benimde ilk etepta anlam veremedigim gibi araç 1,000,000 km'yi devirdigi rektefe yapılmadan motoruna anahtar vurulmadan bu km yaptıgına inanamadım 5 yıldırda aracın yag filtresini degiştirmedigini söylüyor ki at arabası gibi kullanıyor o kadar daga bayıra vuruyor tarlada kullanıyor 700 kg civarı odun taşıyor araçla karda çamurda drift yapıyor ama artık motoru çekişten düşmüş ona ragmen rampa yukarı 3,vites 5000 devir gaz basıyor 2 km gibi mesafe sürekli motoru patlayacakmış gibi ses çıkarıyor bu yazımı tofaşa yazmak istiyorum mail atacagım bir adres bulamadım belki buradan tofaşa sesimi duyurabilirim yazdıklarım tamamen gerçek inanmayan varsa amcam ile görüştürebilirim bu arada amcam kütahya domaniçte yaşıyor bilen bilir sürekli domaniç ile inegöl arası mekik dokur arabayla edirneye kadar tek marşla gitmişligi var otobanda gazda 180-200 km gördügünü söylüyor.

demek amcanız birde kaçak odun çekiyor haa

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.