Şimdi Ara

Doğru düzgün konuşamayan yazamayan insanlar araç satıyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
3
Favori
14.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçenlerde bir tanesine denk geldim.Bu arada düzgün konuşamıyor ama şark kurnazı p*****k. 120k olan araca 200k fiyat koymuş.

Bende "Bence az yazmışsın en az 450k olmalı" dedim."Tamam deyiştiririm" dedi.

Deyiştirmek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Biz mühendisten yazınca ona da laf ediyorlar.

Muhatabın bir mühendis hiç değilse. Mühendis kullandığı makinaya iyi bakar. Bakımlarını geciktirmez, parçanın ucuzuna kaçmaz, mtoruna uygun yağı kullanır, malına değer verir. Borcu harcı olmaz. Türkçesi düzgün olur ha arada karaktersizi çıkmaz mı çıkar elbet.
    Mühendisi beğenmeyen konu sahibibin anlattığı tiplerden alsınlar.

Ben mesela esnaftan araç almam. MTV sini muayeneden muayeneye yatıran, lpgsini birkaç sene ruhsata işletmeyen, muayenesiz gezen, bakımlar hak getire kullanan, yaptırdığı bakım da en ucuz malzeme kullanan ne esnaflar gördü bu gözler.

Haziranda yapacağım bakım için motor yağımı aldım koydum kenara liqui moly toptec 4400 5w30. RN0720 onayı olan en iyi yağ. Filtrelerimi ya servisten orijinal mais alacağım ya da dışarıdan mann alacağım. Servise 1100TL vereceğime ben 450 500TL ye servisten daha kaliteli bakım yapacağım.
    Olması gereken bu.

Özellikle yıllık bakım için araştırıp, inceleyip kaliteli ürünlerle, yapabiliyorsan kendin, yapamıyorsan sanayide bir ustaya ver 50 tl, gözünün önünde değiştirsin hepsini.

En azından kendim gibi birilerinin olduğunu bilmek sevindiriyor.

Aracımı satarken alıcıya diyorum, yağ olarak sürekli mobil1 esp, filtreler ise opar kullandım. Adam anlamıyor ve umrunda da değil.

Araç alırken de soruyorsun bakımları ne durumda nerede yapıldı, sanayide ustamda yaptırdım. Yağ ne kullandın? Cevap; Bilmiyorum..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.