Şimdi Ara

Doğru düzgün konuşamayan yazamayan insanlar araç satıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
3
Favori
14.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi diyelim ki kara cahilsin düzgün yazamayacak kadar , yıl 2020 bütün telefonlarda akıllı düzeltme var onları kullan bari. Zaten telefon senden akıllı en azından mantıklı bir şey çıkar ortaya.

• 5,5 yıl önce Bursa'dan daire aldım. Öncesindeki süreçte, öyle insanlarla muhatap oldum ki...
    Üç koyun versen sahip çıkamayacak, üç kelimeyi bir araya getiremeyecek adamlar müteahhit olup parayı bulmuş. Ülke ekonomisi, bunların yapacağı işe bağlanmış.
    Zaten Sahibinden ilanlarının yarısını, direkt kapatıyordum. Rengarenk ledler, dallı güllü tavan gerdirmeleri... Ev değil, pavyon sanki.

• Ben artık yazım hatalarını çoktan geçtim.
    Telefon ilanına bakıyorum.
    "Telefon kusursuz temizliktedir ama tek hatası şebeke yok."
    Bunun telefon olduğunu düşünüyor hala...

• 2 nesil kayıp.Eğitim yok,kültür yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antikaruh

Ben, bu kadar vasıfsız insanların nasıl bu kadar para kazanıp, o arabaları alabildikleri hususunda daha fazla soru işaretine sahibim...
    Türkiye'de kıroyum ama para bende felsefesi revaçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakdc

Fites favorim.😅
    Pisiklet diyende var.
    geçenlerde televizyon bakıyorum satıcı abi bir de pilipis lere bir bak yeni geldiler dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek_Türk

Ben ev satan tiplerini gördüm. Okul sıralarında dirsek çürüttüğüm yıllarıma acımıştım.
    Araplardan 50 yi tertemiz indiriyorlar,benimde zoruma giden araba icin agiz egmek vallahi bayiden sifir alasim var bu yuzden

• Hiç abartısız söylüyorum çoğu insan sosyal medya hesabı kullanıp çeşitli yazılar okuduğu halde iş yazmaya gelince ağız ve lehçe farklılığı yüzünden konuştuğu gibi yazıyorlar. Burada İstanbul Türkçesiyle konuşup yazamıyor diye insanların mal sahibi olamayacağı veya malını satamayacağı yönünde engel var mı? Bırakın böyle faşizanlıkları, gelip birde konu açıyorsun kimse malını zorla satmıyor, hoşuna gitmiyorsa hoşuna giden şekilde konuşan ve yazan insanların arabalarına bakarsın.
  • Ğ yerine Y yazanlara ayrı uyuz oluyorum. Hayatında hiç mi açıp bir paragraf okumadın, kelimenin yazılışını görmedin be adam

Doğru düzgün konuşamayan yazamayan insanlar araç satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

ulusal ölcü birimimiz lahmacun artık
    Lahmacun kadar? Bu ne kadar büyük bir lahmacun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Siz yazınca farkettim, doğru dediniz valla

Alıntıları Göster
    Stepne

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.