Şimdi Ara

Doğru düzgün konuşamayan yazamayan insanlar araç satıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
3
Favori
14.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babana doblo degil caddy yakısır hocam. vw kullanıcılarıda elit oluyor.gel caddy al.
  • Daha dün birisi arıba orşinel kardej dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başbakan dahi oluyorlar.

• Bazı insanlarınn kafası çalışır, bazılarınıni ise sadece çeneleri.
    Forum cahil çeneçi doldu 😀😀😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Hocam araba satmak bunun sadece bir ayagi.
    Buradaki sorun aslinda araba satmalari degil. Bu insanlarin bu durumda olmalari. Ana dilini konusamayacak durumda olmalari. Egitim sisteminin kotulugu.

Bu egitimsiz insan araba kullaniyor mesela, o satmasindan cok daha buyuk bir sorun vs.
    Ama farkettiyseniz son yillardaki devlet politikasi ne gelirse basimiza egitimliden gelir, egitimsiz olsak daha iyi seklinde bit politika.

Alıntıları Göster
    doğru, katılıyorum size. bunlar sadece araba kullananlar zaten. bunun milyon katı var dışarıda, okuduğunu yazamayan, anlamayan.

yeni nesil bu konuda daha iyi çok şükür ama onlar da ahlaki konularda çöküşteler. edep, saygı kavramları sadece birer kelime. 14-20 yaş arası gençlerde bilinç yok gibi bir şey.

eğitim, eğitim, eğitim.

maalesef ki bizde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falterubbix -- 7 Mart 2020; 19:55:29 >

• Valla ben okumuş biri olarak asla bu arabalara erişemeyeceğim sanırım çok zoruma gidiyor ,hani adam ömrünü koymuş çalışmış olsa neyse, birkaç tane araba alıp satarak benim yıllarca biriktirmeyeceğim parayı biriktiriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde km yi 100lu sayılarda yazan moronlar var, arac 180.000 km adam 180 yazmış filtreliyorum en az 100bin olsun diye bu moronlarin araclari da çıkıyor

• Doblo kullanan birisinden Zeki Müren Türkçesi beklemeyelim. Sonuçta bunları alanlar belli. Kaynana baskısıyla kızını da ayartıp, enişteye aldırtıyorlar. Sonra içine bilumum eşya, çoluk çocuk vs.( bak yazarken bile içim acıdı) dağ tepe kullanıyorlar. Adamda Türkçe yazacak hal mi kalır :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.

Son 20 yılın bilançosunu çıkardığımızda en büyük kaybımızın, düşen insan kalitemiz olduğunu düşünüyorum.

Satılan milli değerler bir şekilde yerine konulur. Kilit noktalara atanmış liyakatsiz tipler de hallolur. Ama insan kalitemizi yükseltmek için en az iki nesil geçmesi gerekli. Çünkü bunların yetiştireceği çocukların da eğitim ile belli bir seviyeye çıkarılması, ondan sonraki nesillerin ancak çağdaş ve medeni fertler olması hedeflenebilir.

Şifresini unutarak kaybettiğim üyeliği de sayarsak 2005 yılından beri forumun üyesiyim.

Forumun ilk yıllarını kesinlikle özlüyorum.

Troll kavramını bilmeyen forumdaşların öğrendiği ve uyguladığı işlemleri, tecrübelerini, kameralı cep telefonu ve video imkanı çok ama çok kısıtlı olduğundan ayrıntılı ve tane tane anlatmalarını özlüyorum.

Eleştirilerin, seviyeli ve yapıcı olduğu günleri özlüyorum.

"Yaw, he he" "Boş yapma" vb. tabirlerin henüz ortaya çıkmadığı günleri özlüyorum.

Nostalji, belli bir yaşa gelindiğinin habercisiymiş. 52 yaşın birikimi ile sanıyorum bu kriter bana uyuyor.

Her şeyin aynı kalması zaten ilahi ve fiziki yasalara aykırı.

Ama yine de toplumun dejenerasyonu beni üzüyor işte...
    ben de sizin gibi 2005 yılı üyesiyim. Aslında daha eskiyim ancak bir kullanıcı adımın şifresi ve posta adresi gitti. Evet eskiden tane tane anlatılırdı maalesef o güzel insanlar o güzel atlarına binerek gittiler. Youtube kanalım var. Tane tane anlatıyorum ve tepki alıyorum düşün artık

• Ya bazılari cehaletlikten dolayı yalan söylemeyi bile beceremiyor. Adamın teki 2004 model corrollanın diferansiyel yagi değiştiğini söylüyordu :D

• Ben Firelli lastik yazanı görmüştüm.
    İçim rahat etmedi google'dan öyle bir marka var mı diye araştırmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

O da birşey mi bu adamlar araba dahi kullanıyor
    Şey her zaman ayrı yazılır.

• ilan opsiyonlanmıs yazılmıs gözüm görüyor cok şükür mesaj atıp tramerini sordum piyasasını ögrenmek icin

bana diyor ki "bak satıldı yazıyor üstü oku" sövsen basa belaa sussan olmuyor
  • İstanbulda bir satıcı var. Bütün ilanlarında başlıkları arabanın marka modelini yazıyor ama şöyle yazıyor. Fort conek , rono fuliens , kıliyo ,sanrof, taç paket vs vs . Çok daha ilginç ilanlarını gördüm. Başlığı yazmayı beceremiyor ama maşallah arabanın marka modelini gayet düzgün işaretliyor.
  • Motorcular mı?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.