Şimdi Ara

DOĞUBANK'TA KAYITSIZ CİHAZ PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2011 ocak ayında doğubanktan 217 numarada baybut elektronikten fatih isimli bir telefoncudan cihaz satın aldım, aldığım günlerde problem yoktu, kayıtlı idi ve kaydında bir problem yaşamayacağıma dair garanti bile verdiler fakat cihazım birkaç ay sonra kapandı, aldığım yer ile görüştüm fakat firma beni ve sattığı cihazı tanımadı adeta başından attı, o günden beri yani hemen hemen 3-4 aydır telefonum kapalı ilk adığım günlerde internette sorgulattım YOLCU BERABERİNDE GETİRİLEN CİHAZ diye yazıyordu şimdi ise KAYITSIZ ve kırmızı ile yazılı, şimdi ben nasıl bir yol izlemeliyim bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz nereye müracaat edeyim. Mağdur oldum...

• hiç anlayan yok mu konu hakkında...
  • sanırım eleman satmadan önce kendi pasaportuna kayıt ettirmiş sattıktan bi kaç ay sonrada pasaportundan sildirmiş..Sen önce turkcell müşteri hizmetlerine git bir sor 5 tl yemi ne açıyorlar sanırım
  • Doğubank'tan telefon alınmaz kardeşim.
  • Telefon garantisiz ve yapmış olduğunuz alış-verişin bir resmiyeti yoksa satıcıdan her hangi bir hak talep edemezsiniz. Bir yerden pasaport temin edip telefonu kaydettirirseniz yeniden kullanıma açılır.

Ben de Doğubank' tan geçen sene HTC Desire almıştım. Telefon kayıtlı haldeydi. Fakat sekiz ay sonra kayıtsız hale geldi ve telefon kullanıma kapatıldı. Satın aldığım dükkan başından savmadı ama biraz ağırdan aldılar işi ve bir ay kadar beklettikten sonra tekrar kayıt işlemini yaptırdılar.
  • yasal olarak baş vuracağım yer yokmu...
  • benim de başıma buna benzer iş geldi, kısacası doğubanktan kayıtlı cihaz alınmaz ama kaydını kendiniz yaptırabilecekseniz ne ala...
  • benim de başıma buna benzer iş geldi, kısacası doğubanktan kayıtlı cihaz alınmaz ama kaydını kendiniz yaptırabilecekseniz ne ala...
  • yasal olarak nasıl başvuracaksınki, aldığın cihaz yasal değil bi kere kaçak mal...

Eğer tükkandan aldığında adam fatura, fiş ne bilim her hangi bir şey kestiyse

sattığı malı tanımama gibi bi durum olamaz, buna rağmen tanımıyorsa

tek yol gidip ortalığı ayağa kaldırmak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onedollar

yasal olarak nasıl başvuracaksınki, aldığın cihaz yasal değil bi kere kaçak mal...

Eğer tükkandan aldığında adam fatura, fiş ne bilim her hangi bir şey kestiyse

sattığı malı tanımama gibi bi durum olamaz, buna rağmen tanımıyorsa

tek yol gidip ortalığı ayağa kaldırmak...

+15484984569484
    Yasal olmayan iş için yasadan yardım beklemen saçma olur..
    Ama faturası irsaliyesi ordna aldığına dair belge varsa git dava aç tüketici haklarına başvur ..TAbiki bundan önce gidip dükkanda olay çıkar ki ciddiyetini anlasınlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.