Şimdi Ara

DÖĞÜŞ KLÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABİCİM BU FİLM KADAR İLK SEYRETTİĞİMDE BENİ MODA SOKAN BİR FİLM GÖRMEDİM

EĞER BU FİLM DE MODA GİRDİYSENİZ VE MODA GİRDİĞİNİZ BAŞKA FİLMLER VARSA TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

• döğüş kulübü die bi filmde mi warmış??
  • güğüs kulübü var birde onda da moda girersin mutlaka izle
  • Garip
  • Döğüş Klübünü de beyenirim ama Dövüş Kulübünü beğenmeyenine henüz rastlamadım.
  • Bu Döğüş Klübü denen filmde adam kendini kaybedip herkesla kavga eden.Sürekli ülke ülke gezip herkese bu olayı yayan.Filmin sonunda da bunun sadece kendi hayal gücüyle olduğu bişi miydi.O film bu film mi acaba.Hatta kim oynuyodu ya filmde hatırlıyamıyorum.
  • walla ad yüzünden öyle dumurum ki döğüşlülerin kurduğu bir klup mü bu??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aziz Yıldırım mafya mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • döğüş

kötek kulübü
  • söğüş kulubü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wish10

Bu Döğüş Klübü denen filmde adam kendini kaybedip herkesla kavga eden.Sürekli ülke ülke gezip herkese bu olayı yayan.Filmin sonunda da bunun sadece kendi hayal gücüyle olduğu bişi miydi.O film bu film mi acaba.Hatta kim oynuyodu ya filmde hatırlıyamıyorum.

Edward Norton ve Brad Pitt Başrollerde.
    Orjinal İsmi Fight Club.
  • Bu nasıl bir Türkçedir ya? Dövüş Kulübü olmuş Döğüş Klübü

Yok moda girmiş yok moda sokan başka film var mıymış. Şaka mı bu?????

Not: Wish10 kardeş ne şekilde olursa olsun filmlerin sonu söylenmez

• moda girmek nası oluyo.bi kere hangi moda giriyosun?bu forumun modları moda girdiğini duyarsa nolur sen biliyomusun???
  • Dövüş Klübü işte.Sabun mabun yapıyolar.Gökdelenleri patlatıyolar sonunda hatta.Güzel bir filmdi gerçekten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

moda girmek nası oluyo.bi kere hangi moda giriyosun?bu forumun modları moda girdiğini duyarsa nolur sen biliyomusun???

dalga gecme olm :@ belki adam MODAya ayak uyduruyo
    deniz17 bu arada sagol inan bilmiyodum o film oldugunu (alinma ha saka :)) )

• dövüş kulübü bee. aaaaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somali -- 13 Mayıs 2005, 22:00:18 >
  • yani şöle felsefik bi filmin böyle tartışıldığını görmedim ben. alemin gelmiş geçmiş en iyi filmlerinden, mükemmel tek kelimeyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 13 Mayıs 2005, 22:26:59 >
  • Gerçekten Çok Güzen ve Etkileyici Bir Filmdi!
  • ahahah komedi topici olmuş
    isimler bomba
  • aynen katılıyorum sana ne bu ya döğüş olmuş dövüş olmuş ne farkeder ki gereksiz ukalalık yapıyosunuz bi ton adam fikrinizi sormuş alternatifi varı diye...
    quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

yani şöle felsefik bi filmin böyle tartışıldığını görmedim ben. alemin gelmiş geçmiş en iyi filmlerinden, mükemmel tek kelimeyle.

• quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

yani şöle felsefik bi filmin böyle tartışıldığını görmedim ben. alemin gelmiş geçmiş en iyi filmlerinden, mükemmel tek kelimeyle.

hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri...Listede gladiator,matrix falanda var ama bu filmin yeri ayrı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.