Şimdi Ara

Doktor maaşı yüksek kardeşim kabul edin işte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
4.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbir bölümden mezun olur olmaz bu kadar para kazanamazsın kabul edin işte 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olm siz şizofren felan mısınız kimse düşük demiyor 7 24 her gün maaş da maaş konuları yeter artık

ne kadar ezik bi lobisiniz ya her gün 50 yaş dayılar gibi maaş konuşuyorsunuz

HA kimse neden düşük demiyor çünkü sizinle boş laf dalaşı yapmak istemiyor yoksa düşuk olduğu belli asistan maaşı belli uzman maaşı belli geçmiş olsun
    olm siz manyak mısınız aw
    bahsettiğiniz paraları kazanan uzmanlarla karşılaştırmanızın adil olmaıs lazım. Gerçekten iyi kazanan bir adam arada hiçbir zaman başarısız olmazsa 6 sene tıp + tus+ uzmanlık gerektiriyor
    7 sene tecrübeli, en az bir doktor kadar emek vermiş bir mühendisle karşılaştırın.

6 yıl oku ayrı dert,pratisyenlik yap düşük maaşla onu yaparken tus gibi zor sınava hazırlan

tusta plastik cerrahi gibi bölumleri kazandın kazandın yoksa maaşın ve hayatın zor

asistan ol 5 yıl da öyle çalış

uzman ol alacağın maaş max 120k zaten günden güne maaşlar eriyor ve buraya kadar dayak yiyip ölmeden gelebilcsler mi acaba zaten yaş geçmiş oluyor çalışma şartları zaten berbwt fln ohooo

https://forum.donanimhaber.com/top-tip-haric-yazmayin--156184337

• evet kanka doktor maaşı da parabolik olarak artan bir şey değil mi :D dişçi klinikte 300k kırarken sen de uzman doktor olup belki 100k kırarsın

• Son zamlarla doktorlar tekrardan iyi duruma geldiler.

• Dişçi mezun olur olmaz klinik açıp 300k kırıyor aynen öyle. 

• olm siz şizofren felan mısınız kimse düşük demiyor 7 24 her gün maaş da maaş konuları yeter artık

ne kadar ezik bi lobisiniz ya her gün 50 yaş dayılar gibi maaş konuşuyorsunuz

HA kimse neden düşük demiyor çünkü sizinle boş laf dalaşı yapmak istemiyor yoksa düşuk olduğu belli asistan maaşı belli uzman maaşı belli geçmiş olsun

• Çyls Ç kullanıcısına yanıt

Kardeşim sana parabolik olarak artmasından bahsediyorum. Uzmanlığın 30 a denk gelecek klinik dediğin şeyi 35 yaşında açarsın.

• Hocam 300 k az demişsiniz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum ben mezun olur olmaz en yüksek maaşı doktor alıyor dedim zaten konuda.İlerleyen zamanda herkesin kendi başarısına kalmış.Ama klinik açıp yüksek paralar kazanan bütün dişçilerin % kaçı

• kro60 K kullanıcısına yanıt

Tabii ki az. Sahil kentlerinde 10 a yakın kliniği olan insanlar var. Bazı şirketlerle anlaşıyorlar ve bu şirketler hastalara Türkiyede tatil sonrasında da hastalıkları için ameliyat (bkz : diş) ayarlıyor. Avrupadan hasta getiriyorsun hem tatilini yapıyor hem de senin kliniğine geliyor. Bu heriflerin kırdığı parayı yazmıyorum bile... Tabii dükkan ücretlerini , çalıştırılan diş hekimlerinin ücretlerini vb. düşmek de lazım ama aylık 2m kazanıyorlardır.

• Çyls Ç kullanıcısına yanıt

doktor maaşı sadece yeni mezunları mı ilgilendiriyor :D?

• Ona bakarsan milyonlar kazanan kaç tane doktor var.Benim bahsettiğim şey o meslek grubunun ortalama maaşı o da şuanda en yüksek doktorlukta.

• peoxy P kullanıcısına yanıt

Hocam laf anlatma bunlara 6 sene oku tusu kazan devam et 30 yaşına gel böyle bir adam şu şartlarda 200k kazanması lazım. Diğer maaşlarla karşılaştırıyorlar bir de mantığa bak diğerleri de düşük bu da düşük.

• Ahahaha anladım peki 

• Doktor mezun olma süresi ile diğer bölümler aynı değil.
    + Uzmanlık olayı?

• kro60 K kullanıcısına yanıt

sevindim anlamana piyasayı araştır biraz bence ünlülerle reklam yapan bir diş hekiminin kazanacağı parayı anlarsın sonra :D

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Hocam asistanken para kazanmıyor muyuz sanki.Her mühendis mezun olur olmaz iş bulabiliyor mu ?

• 6 yıl oku ayrı dert,pratisyenlik yap düşük maaşla onu yaparken tus gibi zor sınava hazırlan

tusta plastik cerrahi gibi bölumleri kazandın kazandın yoksa maaşın ve hayatın zor

asistan ol 5 yıl da öyle çalış

uzman ol alacağın maaş max 120k zaten günden güne maaşlar eriyor ve buraya kadar dayak yiyip ölmeden gelebilcsler mi acaba zaten yaş geçmiş oluyor çalışma şartları zaten berbwt fln ohooo

https://forum.donanimhaber.com/top-tip-haric-yazmayin--156184337

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peoxy -- 29 Temmuz 2023; 16:46:12 >
  • Hocam tıp düşsün diye malum yerini yırtıyorsun gibi geldi bana sınırda mısın?

• peoxy P kullanıcısına yanıt

Yazdıkların çoğu yanlış.Bilmiyorsan konuşma be kardeşim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.