Şimdi Ara

Doktor maaşı yüksek kardeşim kabul edin işte (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
4.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tm neyi yanlış söyle bakalkm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peoxy -- 29 Temmuz 2023; 16:53:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kardeşim öyle cerrahlar var ki artık paraya para demiyo bazı plastik cerrahların aylığı çok çok yüksek o şekilde düşünme genel ortalamaya bak sen, ben diyorum ki insanları tercih dönemi yanlış yönlendirmeyelim tıp okuyorum pratisyen,uzman vs. çok tanıdığım var ve çok samimi söylüyorum bu yeni düzenlemelerle iyi para alıyolar ama sırf para için yazılacaksa kimse yazmasın tıbbı çünkü

üçüncü sınıfı görmeden bölüm değiştirirler

• olm siz manyak mısınız aw
    bahsettiğiniz paraları kazanan uzmanlarla karşılaştırmanızın adil olmaıs lazım. Gerçekten iyi kazanan bir adam arada hiçbir zaman başarısız olmazsa 6 sene tıp + tus+ uzmanlık gerektiriyor
    7 sene tecrübeli, en az bir doktor kadar emek vermiş bir mühendisle karşılaştırın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

bunlar da bunu düşünebilcek beyin var mı sence

Hocam karşılaştırdığım şu mezun olur olmaz tusu kazanırsam asistan 60k alıyor.Bir mühendis veya herhangi bir meslek 4yıl bitirdi mezun oldu.2yıl sonra 60k alacak bir iş bulabilcek mi?

• Çyls Ç kullanıcısına yanıt

30 bin altı mühendisliklerde kendini geliştirirse boş geçirmezse işsiz kalma olasılığı düşük kötü üni bölüm kombinasyonu değilse,zamlar sizinki gibi de değil yılda kaç kez zam oluyor mühte

bulamaz bu dediğin doğru ama yükselmek daha kolay mühendislikte zamansal olarak ve zamlar dediğim gibi 25 30 a bulur

asistanlarla git konuş kaç k maaş alıyorlar laga luga yapmadan 37 40 doğuda biraz daha yüksek oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peoxy -- 29 Temmuz 2023; 16:55:27 >
  • peoxy P kullanıcısına yanıt

30k altı her müh alabiliyor mu.Her mezun olan doktor alıyor ama benim bahsettiğim ortalama. Dediğinizde haklısınız ona sözüm yok.

Büyük bir kısmı bulamaz, haklısın.
    Çünkü büyük bir kısmı sen oturup ezber yapıp tus çalışıp asistanlıkta nöbet tutarken 20li yaşlarını görece daha rahat yaşıyor.
    Yoksa tıp zaten asgari maaş olarak en yüksek meslek, garanti olarak görülme sebebi de bu.
    Ama bunun bir bedeli var, aldığın maaş karşılığında verdiğin emek çok çok fazla.

• zaten 23 yaşında mezun olacan hatta 22-23 yaşında asgari ücret kazanacaksın

ve asistanlıkta da kazanacaksın 30 yaşında değil

• peoxy P kullanıcısına yanıt

max 120 mi? tamamen yanlış nereden duyum aldıysanız eksik biliyorsunuz

ve çalışmayana ekmek yok zaten zorlu çalışma herkes kabul ediyor sorun yok orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 29 Temmuz 2023; 16:58:3 >

Hocam insanlar tarafından yanlış bilinen veya abartılan bir şeyde tıpın okunmasının zor olduğu böyle bir şey yok.Bak günlük ortalama 1saat çalışsan bir de çıkmışları ezberlesen geçiyorsun sınıfı.Yani ben bu 3 yılda okurken hiç öyle büyük bir emek vermedim.

• Yeni mezun tipcidan , ingilizcesi sağlam dış hekimi daha fazla kazanır

Yok bence asıl zorluk okumakta değil zaten. Hatta top ünilerde mühendislik yer yer çok daha zor olabilir.
    Mesele meslek şartları, seven biri için sıkıntı yok ama bu normal bir meslek değil olm. Adam orda sabah gidiyor ofisine çalışıylr akşam döniyor. Sen insanların en kötü en rezil, en üzgün ve kızgın anlarına nöbetiyle uykusuzluğuyla şahit oluyorsun.
    Bir ofiste görece kafası senle benzer seviyede insanlarla muhattap olmak var toplumun her tabakasıyla muhattap olmak var. Sevmeden çekilecek çile değil

Hocam eğer bu ortamı sevmiyorsan onlarca kez söyledim.Seç biyokimya,mikrobiyoloji,genetik kafan rahat olsun.

• 15700 deyim burada çoğunuz bir şeyler zannediyor mal mal bağdaştırmalar yapıyorsunuz o yüzden oluyor o takma cok sen

• kro60 K kullanıcısına yanıt

Hocam ben tıbbın maaş konusunda yetersiz olduğunu düşünüyorum. Diş belki özel sektörle falan dengeliyor mühendislik gibi parabolik bir artış var. Keşke artsa doktorlar daha fazlasını hak ediyor bence.

• parabolik artış yok sen mühendis ol

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Hocam ben aradaki makasın kapanmadığını düşünüyorum. Dişçi tanıdığım var avrupada rahat bir şekilde ev alabilecek şekilde şu an denize 0 yazlık + 2. eli 6m değerinde ev + yaylada villa + araba vb. daha saçları bile beyazlamadı adamın :D Mühendislerle , dişçilerle kapışabilecek maaşlara ihtiyacı var tıp doktorlarının. 35+ yaşlarda 200-300 k alıyorlarsa şu anki şartlarda evet saygı duyarım maaşa ama 100k öp başına koy demek bana gelmiyor pek emeklerin karşılığı değil bence.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.