Şimdi Ara

Doktor maaşı yüksek kardeşim kabul edin işte (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
4.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

diş hekimlerinde var diye biliyorum umarım hacettepe diş gelir. mühendis umarım sen olursun

• her meslekte zirvede olan adam vardır öğretmenin bile en kralı milyoner olabilir

çevremde gördüğüm dişçiler asgari+prim çalışıyolar mesaileri belli değil, atama kurayla %10

klinik açacak sermayeniz varsa ayrı tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su yazdigin seyler asiri sacma. Lara'daki discilerin kapisinin önündeki arabalari görüp gaza gelen elemanlar gibi yazmissin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • devlette calısan dotkor zaten fazla almazkı ozeldekı gıbı

• doktorlar 200k falan alamıyor başka meslek seçin

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

ozelde alsin zaten ona bir sey demedim ki ama alsın

• beymen müdavimi kullanıcısına yanıt

yo lara mara degil mersinde merkeze uzak dandirik bir şehirde klinikte acikcqsi

• Araba mi tamir ediyorsun ki emeklerinin karşılığı değil diye yorumunda bulunuyorsun  Herhangi bir sağlık sorunu yaşadığında hastaneye gidip hastalığının çaresi için doktorun yanına gidiyorsun. Araba tamirinde bozuk bir parçayı yenisiyle değiştirdiğinde sorun tamamen halloluyor. Ama insanda öyle bir şey yok. Bozuk bir parça sana ömür boyu sorun çıkartıyor. Bence sağlık emekçilerinin emeklerinin karşılığı milyonlar olmalı.

• DrEarth kullanıcısına yanıt

İlk cümlenden hiçbir şey anlamadım hasta tedavi etmek , ameliyat etmek emek değil mi ? Bunun üstüne son cümlende de sağlık emekçisi demişsin gerçekten bir şey anlamadım.

Yani milyonlar olmalı tabii ki sonuç ne ben anlaşamadığımız nokta mı var çözemedim.

• Muhendisler ne kadar acitmissa her gun bir muh kotuluyen baslik aciliyor (Muh kotulemiyorum falan deme dolayli olarak yaptigini ikimiz de biliyoruz..)

• Boşver

• Uyazaaa U kullanıcısına yanıt

Gerçekler ne yapalım kabul etmesenizde başlangıç en fazla maaş doktorlarda  

• Çyls Ç kullanıcısına yanıt

6 yil(ortalama 8 yil) + uzmanlik her seyin ortalamasini aliyoruz ya bunun da ortalamasini alalim :DD Ayni tecrubeye sahip ve esit duzeyde calismis bir ceng mezunu ne kadar alir acaba  

6 yıl tusu kazandım 60k maaş.Bütün doktorlar böyle.müh 4 yıl mezun oldu 2 yıl sonra 60k maaşlı iş bulabilcek mi bütün mühler 

eşit seviyede bence doktorlar daha fazla kazanıyor. onlarda da özel sektör var sonuçta.

ceng mezununun doktordan fazla kazanması için yönetimsel işler yapması gerekiyor.

Butun muhler mi demisim ? Dogru oku ne yazdigimi. Sonra yorumla..  

Hocam benim açtığı konu ortalamaya göre.Ona bakarsan ne plastik cerrahlar var milyonlar kazanıyor.sizin anlamadığınız bu tıpçılarda da mühlerde de hayvan gibi para

kazananlar oranları aynı ama tabana veya ortalamaya bakarsan tıpçılar çok önde mühlerden

• Bir M.D kadar calismis bir cengci ortalamada daha fazla kazanir.. M.D'ler zorunlu gorev falan derken 12 yil boyunca calisiyorlar.. 12 yil doktor kadar calismis bir ceng mezunu remote 4-5k dolar alir net bir sekilde..

Hocam ayni sartlari saglamis kisileri degerlendirmek lazim diyorum ben de. Ceng mezunlarinin cogu bir doktorun doktor olmak icin harcadigi cabanin 10 da 1'ini harcamiyor.. Ortalama bakacak olursak tabii ki de M.Dler onde. Benim asgari ucrete calisan Flutter dev arkadasim var mesela:D

Hocam tıpçılarda çok emek harcamıyor bunu demeye çalışıyorum sadece 1 yıl adam gibi tusa çalış plastik cerrah ol.4 yıl da asistanlık süreci kaç yıl geçti 5 yıl.Bir 5 yılda devlette uzmanlık yapsın 10 yıl oldu.Sonra özele geçse 200k üstü rahat alır.müh de hadi diyelim mezun olur olmaz iş bulsun 12 yıllık müh ne kadar alacak? yine bu civarlarda.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.