Şimdi Ara

Doktor olmayın nedeni özgür özelden doktor maaş açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ve muhalefet lideri olan özgür özelden de eskiden doktor, mühendis, hakim, subay, başkomiser maaşının eşit açıklaması ileride doktor maaşlarının alt düzeylere çekileceğinin bir işareti

ve ileride tüm memurların eşit maaş aldığını söyleyen özgür özelin de etkili olacaktır

özelin gösterdiği tabloda eskiden başkomierin uzman doktordan fazla aldığı, subayın, mühendisin ise cerrah ile uzman doktorla aynı aldığı görülmekte

Doktor olmayın nedeni  özgür özelden doktor maaş açıklaması

Doktor olmayın nedeni  özgür özelden doktor maaş açıklamasıpersonel sağlık personeli haber 112acilfm net paramedik att
    Özgür Özel:Geçmişte mühendis, doktor, hakim ve savcı maaşları eşitti!
    https://www.112acilfm.net/ozgur-ozelgecmiste-muhendis-doktor-hakim-ve-savci-maaslari-esitti/

• devlette çalışan birinin maaşını aşağı çekecek cürret kimsede yok. doktor olun, bu başlığı açan eleman da tıp okuyor zaten, kendi çapında bazı problemleri var sadece. ki özgür özel de cb adayı olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 2 Haziran 2024; 13:48:50 >
  • İntern doktorum mezun olmama 20 gün var , bu başlığı gördükten sonra koşa koşa öğrenci işlerine kaydımı sildirmeye gittim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim ben de 12 yıllık uzman doktorum bu başlığı gördüğümde biraz düşündüm ve istifa etmeye karar verdim. Şuan kaynakçılık yapıyorum, para aslında sanayideymiş.

• ben bodrumda kendi kliniğini açan rekonstrüktif cerrahıyım ama bu açıklamayı gördükten sonra istifamı vereceğim köyüme dönüp inek baksam daha çok kazanırım

• .Remembrance. kullanıcısına yanıt

Maalesef başlığı emekli olmasına 20 gün kalan doktor babam da bir şekilde görmüş , emekliliği yandı adamın o da istifa etti

• Dr redpill hocam sen misin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOKTOR MAAŞLARINDA SON DURUM
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daxpc kullanıcısına yanıt

cb adayı olsa dahi bu zihniyet ile nah kazanır. asla kazanamaz.hali hazırda alt kademeler rüyalarında bile göremedikleri maaşları almaktalar. asıl sıkıntı eskiden doktorlar ve hakimler ile denk maaş alan avukat, mühendis, vet. heklerde. onların maaşları diğerlerine göre çok aşağıda kaldılar.

ha ayrıca doktorların maaşlarını kim düşürürse düşürsün sonrası pek iyi bitmeyen filimler gibi oluyor. kamu hastanelerinde sağlık hizmeti zayıfladığı an mecburen iyileştirmeler yapılıyor.

• biz erdoğandan devam ya Doktor olmayın nedeni  özgür özelden doktor maaş açıklaması 

• maviplanet kullanıcısına yanıt

1995 yılında mühendis maaşının fazla olmasının tek nedeni çok çok az mühendis vardı o yüzden

şimdi tek senede 1995 yılındaki toplam mühendisisn 3-4 katını tek yılda mezun veriyoruz

• ben dr. blackpill'im hocam Doktor olmayın nedeni  özgür özelden doktor maaş açıklaması 

• Adam ne yapiyor ediyor en kotu durumu savunuyor

• bu zihniyet muhalefet yapmaya devam eder zaten, başkan olacaklar imamoğlu veya mansur yavaş, özel'in kendisi de açıkladı zaten ikisinden birinin aday olacağını. bu iki adam türkiyenin güler yüzü, yoksa chp'de iş yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 2 Haziran 2024; 17:8:14 >
  • Para sanayide kanzi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.