Şimdi Ara

Dokunmatiğin mi Değişmesi Gerekiyor, Yoksa Sadece Cam mı? Xperia Z3 Compcat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bir konu hakkında sizden yardımınızı rica edecektim.

Elimde ekranı kırılmış 1 adet Sony Xperia Z3 Compact bulunuyor.

Telefon ilk kırıldığında dokunmatik çalışıyordu, sonra üst taraftaki çatlak ekranın tümüne yayılınca dokunmaktik de tamamen çalışmaz hale geldi. Telefonu yaptırmak için fiyat istediğimde herkes kapıyı en düşük 250 - 300 TL'den açıyor.

Ben de ekranı yurtdışından getirtmeye karar verdim;

Şimdi merak ettiğim, LCD dokunmaktik ekrana mı ihtiyacım var, yoksa cam yeterli olur mu? Çünkü her ikisi arasında biraz fiyat farkı bulunuyor. Belirttiğim gibi ilk başta dokunmatik çalışıyordu çatlaklar ekranı kaplayınca dokunmatik bozuldu.

Aşağıdaki linklerde muallakta kaldığım ürünleri görebilirsiniz;

http://tr.dhgate.com/product/lcd-display-touch-screen-with-digitizer-assembly/384593410.html#s1-0-1;searl|1032677995

http://tr.dhgate.com/product/100-original-for-sony-xperia-z3-mini-z3-compact/231900327.html#s1-11-1;searl|1032677995

• Dokunmatiği de hasar almış olabilir bir baktırıp bilgi alıp öyle karar vermek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İç lcd de kırıksa komple ikisini birlikte sipariş vermelisiniz. Ama dokunmatik arızalı telefonun ekranı çalışıyorsa otg ile harici mouse bağlayıp kullanmıştım ben bir ara sonra digitizer sipariş verdim uv yapıştırıcı ile yapıştırdıkları halde düzgün yapamadılar ve kenarlardan kalkmalar oldu. Zaten z3lerin kronik sorunu ekran kalkması. Bu nedenle tavsiyem komple sipariş verin. Ama yolladığınız ilanlar lot ile satış yapıyor. Tahtakalede lcd + dokunmatik 150 tl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.