Şimdi Ara

Dolandırıldım........mutlaka okuyun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
9.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Siirt
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar bir kazık ta ben yedim.dün ahmet uslu diye birinden alışveriş yapmak istedim.msn e ekledim ordan konuştum.nokia 6630 istedim ondan.sıfır garantili.iyi fiyat verdi.bana tel. numarasını da verdi.aradım kendisi çıktı.ondan sonra hep tel.den görüştük.bana ücretin yarısını vereceğim hesap no ya yatır dedi.yatırdım.sonra ürünü kargoya verdi.bana gönderim referans nosunu da verdi.kontrol ettim internetten.doğru çıktı.sonra bugün aradı beni kargo ulaşmış gidip alabilirsin dedi.ücretin kalanını yatır sonra dekontlarla birlikte kargoya git.ürününü al dedi.yatırdım geri kalanını da.sonra gittim kargoya.kargodakiler bana adamlar kargoyu geri istediler dedi.teslim edemeyecez size dediler.tekrar geri gönderdiler kargoyu.ben paranın geri kalnını yatırdıktan sonra 3 saat boyunca ahmet bey() i aradım.tel.i hep meşgule bıraktı.mesaj attım cevap yazmadı.durum bundan ibaret yani dolandırıldım..

dolandırıcının ismi ahmet uslu.parayı mehmet güzelyurt diye birinin hesabına yatırmamı istedi.yani hesaplar mehmet güzelyurt a ait..ahmet uslunun tel no.su 0555 6350548 .msn i:nokiacepshop@hotmail.com ..hatayda herhalde kendisi.0326 lı bi numaradan aradı çünkü biara.
    böle biri çıkarsa karşınıza alışveriş için falan sakın aldanmayın.ben ettim siz etmeyin...

dekontlar bende.aveanın konuşma kayıtlarından bişiler yapamazmıyız acaba.yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim. gizli bişiler yazacaksanız pm den yazın çünkü adam bu foruma üye.haberiniz olsun..saygılar..

Edit: küfür içerikli yazılar yazmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepciniz83 -- 20 Eylül 2005, 20:29:14 >

• geçmiş olsun kardeş. daha önce bi hatay notebook mevzusu hatırlıyorum sanki.
  • Geçmiş olsun.....
  • neden paranın yarısını yatırdın ki
  • Dostum ben Ankara Adliyesi C. Başsavcılığında çalışmaktayım. Ankara yada herhangi bir ilin adliyesine gidip suç duyurusunda bulun bence derhal yada karakoldan (karakoldan evrakların gitmesi felan uzun sürer en iyisi Adliye) elindeki dekontları tel. noları nı vs vs. herşeyi delil olarak belirt dilekçende, hatta tanık olarak gösterebilceklerini felan filan da herşeyi belirt! Tam olarak bende bilmiyorum mahkemeye giderse hangilerini kesin delil olarak kabul eder hangilerine napar ama KESİNLİKLE GİDİP ŞİKAYET DİLEKÇESİ VER!! Yapabileceğin bildiğim kadarıyla bununla sınırlı. Allah yardımcın olsun, Allah'ım oparayı onlardan fitil fitil burnundan getirsin. Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

neden paranın yarısını yatırdın ki
    Hocam kargocuya polis falan çağırsaydın ya... Ne bileyim şimdi kargo geri gidecekse mutlaka teslim alacaktır, o şubeye polisin falan gitmesini sağlasan?...

nasıl olur bilmiyorum ama...

geçmiş olsun bu arada yahu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

Dostum ben Ankara Adliyesi C. Başsavcılığında çalışmaktayım. Ankara yada herhangi bir ilin adliyesine gidip suç duyurusunda bulun bence derhal yada karakoldan (karakoldan evrakların gitmesi felan uzun sürer en iyisi Adliye) elindeki dekontları tel. noları nı vs vs. herşeyi delil olarak belirt dilekçende, hatta tanık olarak gösterebilceklerini felan filan da herşeyi belirt! Tam olarak bende bilmiyorum mahkemeye giderse hangilerini kesin delil olarak kabul eder hangilerine napar ama KESİNLİKLE GİDİP ŞİKAYET DİLEKÇESİ VER!! Yapabileceğin bildiğim kadarıyla bununla sınırlı. Allah yardımcın olsun, Allah'ım oparayı onlardan fitil fitil burnundan getirsin. Saygılar...
    sağolun arkadaşlaR. sağol talip333 kardeş.bikaç güne kadar başvuracam adliyeye.Allah razı olsun.hatta gelince yardımcı olursan bana sana çok minnettar olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepciniz83

sağolun arkadaşlaR. sağol talip333 kardeş.bikaç güne kadar başvuracam adliyeye.Allah razı olsun.hatta gelince yardımcı olursan bana sana çok minnettar olurum.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun arkadaşım..

''ahmet uslu'' nickine ban sahtekar dolandırıcı seni

• quote:

Orijinalden alıntı: MOBiLiSiM

Hocam kargocuya polis falan çağırsaydın ya... Ne bileyim şimdi kargo geri gidecekse mutlaka teslim alacaktır, o şubeye polisin falan gitmesini sağlasan?...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MOBiLiSiM

geçmiş olsun bencede hemen git konuş nereye teslim edileceğini

• quote:

Orijinalden alıntı: TURNAM

geçmiş olsun arkadaşım..

Alıntıları Göster
    İmzandaki uslu , bu uslumu yoksa... Refaranslarında yazıyordu "uslu"

quote:

Orjinalden alıntı: turnam

geçmiş olsun arkadaşım..

• quote:

Orijinalden alıntı: PNR05

quote:

Orjinalden alıntı: MOBiLiSiM

geçmiş olsun bencede hemen git konuş nereye teslim edileceğini

Alıntıları Göster
    walla geçmiş olsun, bende hatayda 350 ytl ye k750i buldum diyen birini hatırlar gibiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cepciniz83

Alıntıları Göster
    Barış dostum, adliyeye tren yolu tarafına bakan taraftan gir, girince sola döneceksin orada karşında suçüstü müracaat yeri war. Adres veririm ama benim de sana söyleyeceklerim yardım edeceklerim bukadar olur dostum, elimde olsa ben alırdım dilekçeni ama ben görevli değilim.
    Kargodaki olayı da tam olarak bilmiyorum ama onların geri aldıklarını gösterir bibelge al imzalı yada kaşeli olsun. Dilekçene bunları (ne varsa elinde) ek olarak belirt aşağıda. Daha sonra da telefonları vs. Büyük bir ihtimalle incelemeye alınacak bir dosya olduğu için sonuç alırsın diye düşünüyorum ama önce savcının sonra da hakimin takdirine kalmış. Kargodan o belgeyi almayı unutma.

• quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

evet arkadaşlar bir kazık ta ben yedim.dün ahmet uslu diye birinden alışveriş yapmak istedim.msn e ekledim ordan konuştum.nokia 6630 istedim ondan.sıfır garantili.iyi fiyat verdi.bana tel. numarasını da verdi.aradım kendisi çıktı.ondan sonra hep tel.den görüştük.bana ücretin yarısını vereceğim hesap no ya yatır dedi.yatırdım.sonra ürünü kargoya verdi.bana gönderim referans nosunu da verdi.kontrol ettim internetten.doğru çıktı.sonra bugün aradı beni kargo ulaşmış gidip alabilirsin dedi.ücretin kalanını yatır sonra dekontlarla birlikte kargoya git.ürününü al dedi.yatırdım geri kalanını da.sonra gittim kargoya.kargodakiler bana adamlar kargoyu geri istediler dedi.teslim edemeyecez size dediler.tekrar geri gönderdiler kargoyu.ben paranın geri kalnını yatırdıktan sonra 3 saat boyunca ahmet bey(ne beyi o...çocuğu) i aradım.tel.i hep meşgule bıraktı.mesaj attım cevap yazmadı.durum bundan ibaret yani dolandırıldım..

dolandırıcının ismi ahmet uslu.parayı mehmet güzelyurt diye birinin hesabına yatırmamı istedi.yani hesaplar mehmet güzelyurt a ait..ahmet uslunun tel no.su 0555 6350548 .msn i:nokiacepshop@hotmail.com ..hatayda herhalde kendisi.0326 lı bi numaradan aradı çünkü biara.
    böle biri çıkarsa karşınıza alışveriş için falan sakın aldanmayın.ben ettim siz etmeyin...

dekontlar bende.aveanın konuşma kayıtlarından bişiler yapamazmıyız acaba.yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim. gizli bişiler yazacaksanız pm den yazın çünkü adam bu foruma üye.haberiniz olsun..saygılar..

valla 6630 aldığına göre en kötü ihtimalle 450 ytl gibi bir para vermişssindir bu herife bu herifin türkiyenin diyer ucunda oturduğunu bile düşünsek otobüs bileti en fazla 50 ytl gibi bişeydirki o kadar uzak olduğunu sanmıyorum valla atlar otobüse direk kargonun gideceyi ile gider elimde sopayla nöbet bekler geleni hastanelik edene kadar döver geri dönerdim

Edit: Küfür etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platinium -- 21 Eylül 2005, 12:44:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chef

walla geçmiş olsun, bende hatayda 350 ytl ye k750i buldum diyen birini hatırlar gibiyim.

Alıntıları Göster
    anında düşündüğüm bir taktiği sizinle paylaşayım eğer aynı durumla karşılaşırsanız diye...

öncelikle kargodaki görevlilere kargoyu 2 gün gecikmeli yollamalarını isterdim istemekle kalmaz elimden geleni yapar , olayı iyice izah ederdim zaten kargo firmasıda itiraz etmeyecektir büyük bir ihtimalle ilk ricanızda.. kabul etmezlerse direkt karakola giderdim oda olmazsa savcılığa giderdim bunları yapmanız 1 saatinizi ancak alır özel arabayla hareket ederseniz..

bundan sonra direkt otogar a giderdim ve kargo nereden gelmişse oraya bilet alırdım ve kargo firmasının o şubesinde adamı düğünle halayla karşılardım

burada iki seçenek var ya adamı evire çevire dövmeniz yada polisle irtibata geçip olan biteni anlatırsınız... fakat karşı taraf biraz akıllıysa (dolandırıcılık yapanda nasıl akıl oluyorsa) sıyrılmayı bilir polisi araya sokarsanız bu yüzden onu pataklamak daha iyi olabilir

mesajı okumamla bunu düşünmem 1 dk. mı almadı yani pratik bir fikir keşke biraz düşünseydin ne yapabileceğini

• quote:

Barış dostum, adliyeye tren yolu tarafına bakan taraftan gir, girince sola döneceksin orada karşında suçüstü müracaat yeri war. Adres veririm ama benim de sana söyleyeceklerim yardım edeceklerim bukadar olur dostum, elimde olsa ben alırdım dilekçeni ama ben görevli değilim.
    Kargodaki olayı da tam olarak bilmiyorum ama onların geri aldıklarını gösterir bibelge al imzalı yada kaşeli olsun. Dilekçene bunları (ne varsa elinde) ek olarak belirt aşağıda. Daha sonra da telefonları vs. Büyük bir ihtimalle incelemeye alınacak bir dosya olduğu için sonuç alırsın diye düşünüyorum ama önce savcının sonra da hakimin takdirine kalmış. Kargodan o belgeyi almayı unutma.

Alıntıları Göster
    TAMAMA SAĞOL TALİP KARDEŞ PEKİ OLAYIN ÜZERİNDEN BELLİ BİR SÜRE GEÇMESİ ETKİLER Mİ BUNLARI.YANİ HEMEN YARIN YAZIYIM Mİ DİLEKÇEYİ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

evet arkadaşlar bir kazık ta ben yedim.dün ahmet uslu diye birinden alışveriş yapmak istedim.msn e ekledim ordan konuştum.nokia 6630 istedim ondan.sıfır garantili.iyi fiyat verdi.bana tel. numarasını da verdi.aradım kendisi çıktı.ondan sonra hep tel.den görüştük.bana ücretin yarısını vereceğim hesap no ya yatır dedi.yatırdım.sonra ürünü kargoya verdi.bana gönderim referans nosunu da verdi.kontrol ettim internetten.doğru çıktı.sonra bugün aradı beni kargo ulaşmış gidip alabilirsin dedi.ücretin kalanını yatır sonra dekontlarla birlikte kargoya git.ürününü al dedi.yatırdım geri kalanını da.sonra gittim kargoya.kargodakiler bana adamlar kargoyu geri istediler dedi.teslim edemeyecez size dediler.tekrar geri gönderdiler kargoyu.ben paranın geri kalnını yatırdıktan sonra 3 saat boyunca ahmet bey(ne beyi o...çocuğu) i aradım.tel.i hep meşgule bıraktı.mesaj attım cevap yazmadı.durum bundan ibaret yani dolandırıldım..

valla 6630 aldığına göre en kötü ihtimalle 450 ytl gibi bir para vermişssindir bu herife bu herifin türkiyenin diyer ucunda oturduğunu bile düşünsek otobüs bileti en fazla 50 ytl gibi bişeydirki o kadar uzak olduğunu sanmıyorum valla atlar otobüse direk kargonun gideceyi ile gider elimde sopayla nöbet bekler geleni hastanelik edene kadar döver geri dönerdim

bence hiç gecikme yarın savcılıga git.2 gun bekleme.umarim şerefsiz herif yakalanir.cok geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: why

bence hiç gecikme yarın savcılıga git.2 gun bekleme.umarim şerefsiz herif yakalanir.cok geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Hiç vakit geçirmemeni tavsiye ederim Mümkünse sabah saat 8:50-9:20 gibi git ozaman sıra falan da olmaz, ayrıca bide dilekçe yazcaksın bunu da göz önünde bulundur. Dilekçeciler kızacaklar belki de küfür edecekler bana ama elyazısıyla da yazabiliyorsun, sora sora yaz derim boşa bide onlara para verme bence. Şimdiden kolay gelsin, Allah yardımcın olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 20 Eylül 2005, 20:25:36 >

• quote:

Hiç vakit geçirmemeni tavsiye ederim Mümkünse sabah saat 8:50-9:20 gibi git ozaman sıra falan da olmaz, ayrıca bide dilekçe yazcaksın bunu da göz önünde bulundur. Dilekçeciler kızacaklar belki de küfür edecekler bana ama elyazısıyla da yazabiliyorsun, sora sora yaz derim boşa bide onlara para verme bence. Şimdiden kolay gelsin, Allah yardımcın olsun.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun kardeş.Paranla rezil oluyorsun işte böyle.Kimseye güven kalmadı.

• quote:

Alıntıları Göster
    Dostum ben bi baktım aramadan "ahmet uslu" diye de (biyerden hatırlıyorum acaba nerden die sordum da kendime" bi beş-altıtane sonuç çıktı bitanesinde birisi şöyle diyor:
    2 Mayıs 2005, 18:28:33

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar böyle adamlara inanmayın bu adama benim 150 ytl param gitti yakalarsam bu adamı kusura bakmayın terbiyesizce yazdığım için arkadaşlar adamın adı ahmet uslu gerçek adı serdar güzelyurt arkadaşlar benim başım yandı sizin yanmasın adamın msn adresi uslu_85@hotmail.com ben bu adamla 7 farklı isimle konuştum ve bana her seferinde yerini farklı söyledii yok denizlideyim yok iskenderun yok hatay şimdide antakya mı diyo bakın arkadaşlar ben uyarımı yaptım ama siz hala almak isterseniz orasına karışmam... !!!!!!!!!!!

keşke biraz araştırsaydın ama olmuş olan. Bence iyice bi forum aramadan bi arama bak başka bilgilere de ulaşabilirsin hatta google bile gir derim isimleri vs.leri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 21 Eylül 2005, 12:46:10 >

• quote:

Dostum ben bi baktım aramadan "ahmet uslu" diye de (biyerden hatırlıyorum acaba nerden die sordum da kendime" bi beş-altıtane sonuç çıktı bitanesinde birisi şöyle diyor:
    2 Mayıs 2005, 18:28:33

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar böyle adamlara inanmayın bu adama benim 150 ytl param gitti yakalarsam bu adamı kusura bakmayın terbiyesizce yazdığım için arkadaşlar adamın adı ahmet uslu gerçek adı serdar güzelyurt arkadaşlar benim başım yandı sizin yanmasın adamın msn adresi uslu_85@hotmail.com ben bu adamla 7 farklı isimle konuştum ve bana her seferinde yerini farklı söyledii yok denizlideyim yok iskenderun yok hatay şimdide antakya mı diyo bakın arkadaşlar ben uyarımı yaptım ama siz hala almak isterseniz orasına karışmam... !!!!!!!!!!!

keşke biraz araştırsaydın ama olmuş olan. Bence iyice bi forum aramadan bi arama bak başka bilgilere de ulaşabilirsin hatta google bile gir derim isimleri vs.leri.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun kardeş

Bu arada bu arkadaşın bu forumdaki tam nicki ne acaba ? Kara listeye ekleyecemde

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.