Şimdi Ara

dolar ve...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar,yaklaşık 1 ay önce bilgisayarıma su döktüm ve birçok parçasını bozdum.600 dolar masraf çıkardılar.hatta direk 200 dolara kalan parçaları bize satın,yeni alın,daha mantıklı dediler.dell 6400 notebookun modeli.ben de bunun üzerine bilgisayar bakmaya başladım,dellin 1000 dolarlık bir studio modelini beğendim,yaklaşık 1600 ytlye denk geliyordu.tabii dolar 1.20 ytl iken :D şimdiyse fiyatı 2200 ytlye kadar çıkmış o bilgisayarın.ne yapmalı bilemedim.elimdekini mi atmir ettirmeli,dolar daha fazla çıkmadan bütçeme uygun 1600 ytllik bir bilgisayar mı almalı,alırsa ne almalı? şimdiden teşekkürler.

• Mantıken beklemen en mantıklısı cünkü 2 ay gibi bir sürede tekrar 1.30 seviyesine düsmesi bekleniyor ama laptop olmadan yapamam diyorsan tamir yerine uygun bir sekilde ortalama bir laptop düsünebilirsin(tamir yaptıgında zaten eski laptop dahada fazla gitmez mantıksız bence)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seopast

Mantıken beklemen en mantıklısı cünkü 2 ay gibi bir sürede tekrar 1.30 seviyesine düsmesi bekleniyor ama laptop olmadan yapamam diyorsan tamir yerine uygun bir sekilde ortalama bir laptop düsünebilirsin(tamir yaptıgında zaten eski laptop dahada fazla gitmez mantıksız bence)

Artık 1.30 seviyeleri sadece hayal, asla 1,5 altına düşmiyecektir.
  • hamdolsun düşer arkadaşlar karamsar olmayın
  • doların fırlamasından etkilenmemiş markalar yok mu? çok kötü oldu ya :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: XmysticX

quote:

Orjinalden alıntı: Seopast

Mantıken beklemen en mantıklısı cünkü 2 ay gibi bir sürede tekrar 1.30 seviyesine düsmesi bekleniyor ama laptop olmadan yapamam diyorsan tamir yerine uygun bir sekilde ortalama bir laptop düsünebilirsin(tamir yaptıgında zaten eski laptop dahada fazla gitmez mantıksız bence)

Artık 1.30 seviyeleri sadece hayal, asla 1,5 altına düşmiyecektir.

Benimde fazla bilgim oldugundan degil ekonomistcilerin söylemi bu eger 1.8 üstüne cıkmaz ise yakın zamanda eski seviyeye inmesi bekleniyor(tabi cıkmazsa )

• dolar en fazla 2 aya kadar tekrar 1.30 seviyesine gerileyecek mecburen çünki devletker bol kepçeden dolarıları sokaga attılar buda dolar fazlalıgı ve dolayısı ile türkiyede kurun düşecegi anlamına geliyor.Bende beklemek en mantıklısı...
  • doların düşmesini beklemelisin tabi eger düşerse
  • 20 gün bile sürmedi fiyatlr nasıl çıldırdı..
    kararsızlık bizi loaptop hayalinden etti
    ....ah kafam hhhh
    toshiba f50-10g bile 2.380 ytl idi şimdi 3.300 oldu.. Nasıl değişti birden.. bu meret $$

bence 1.450 ytl nin altına inmezzzzzzz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion_46 -- 24 Ekim 2008; 23:50:38 >
  • sabır.....

sabredin $$$ bu seviyelerde iken bişey almayın

avrupadaki kriz bittiği zaman $ yavaş tavaş düşecektir en azından 2008 yılı içinde bişi almayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimmy

hamdolsun düşer arkadaşlar karamsar olmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem hortlatılmış ekleyeyim ya yıl bitmeden alın,

ya da nisan ayına kadar beklemeyi göze alın diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.