şu konuda bile saçmalama zirvesine çıkmışsınız ya...
Sanki millet çok bayılıyor motor kuryesi olmaya.. Yok başka yerde çalışsın, yok şunu yapsın yok böyle yapsın.. Çalışma hayatına girince görecem ben sizi.. tabi baba parası yemekten vaz geçerseniz..
hayatın sillesini yemiş abimiz geldi, forumdan hayat dersi veriyor. ooovv...
quote:
Orijinalden alıntı: [ Pr0ud ] ™
quote:
Orijinalden alıntı: deeproxy
Dominos Pizza'nın 30 dakika taahhütlü pizzalarını yetiştirmeye çalışan zavallı kuryeler patır patır ölüyor ! Duyduğum şerefsizlikler karşısında kanım dondu. 30 dakika dolsun diye kapıyı açmayan insanlar varmış. Bence bu uygulama bir an önce kalkmalı. Pizzayı zamanında yetiştirmek için hem kendi canlarını hem diğer insanları tehlikeye atıyorlar.
Fakir-yobaz insanlarla dolu bi ülkede normal..
İmzaya resim koyunca yobazlıktan kurtulamıyorsun. Yobazlık insanın aklındadır. Afrika ülkesine git bak da fakir ülke neymiş öğren. Şükredersin haline.
quote:
Orijinalden alıntı: B.S.S.
Sanki millet çok bayılıyor motor kuryesi olmaya.. Yok başka yerde çalışsın, yok şunu yapsın yok böyle yapsın.. Çalışma hayatına girince görecem ben sizi.. tabi baba parası yemekten vaz geçerseniz..
Anlatmaya çalışıyoruz ama anlayacak kapasite henüz yok hocam. Adamlar keyiflerinden bütün gün garip garip tiplerle uğraşıyorlar.Tamam mecbur değil belkide ama keyfinden de kimse gidip bu eziyet işi yapmaz.Fakat bişeyleri düşünürken sadece kendi açımızdan düşününce hiçbirşey doğru düzgün anlaşılamıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Darren16
Ya ne boş konusuyosunuz hicte hiz fala yapmiyolar gecen pizza soyledim 28 . Dk idi seviniyodum bedava diye balkondan bakiyim dedim tintin geliyo bitane :) hicte hizli degildi,ancak pizza berbat otesiydi birdaha dominostan pizza soylemem asla ama asla
Aynen benim durumumu anlattın :D aynı şekilde 2dk varken geldi kurye ve pizzada dediğin gibi berbattı :D
quote:
Orijinalden alıntı: brkmm
quote:
hayatın sillesini yemiş abimiz geldi, forumdan hayat dersi veriyor. ooovv...
ouuu çok pis laf koydu, hadi şimdi ayna karşısına sivilcelerini patlatmaya
bi bitmediniz
quote:
Orijinalden alıntı: DH Haber
quote:
Orijinalden alıntı: [ Pr0ud ] ™
quote:
Orijinalden alıntı: deeproxy
Dominos Pizza'nın 30 dakika taahhütlü pizzalarını yetiştirmeye çalışan zavallı kuryeler patır patır ölüyor ! Duyduğum şerefsizlikler karşısında kanım dondu. 30 dakika dolsun diye kapıyı açmayan insanlar varmış. Bence bu uygulama bir an önce kalkmalı. Pizzayı zamanında yetiştirmek için hem kendi canlarını hem diğer insanları tehlikeye atıyorlar.
Fakir-yobaz insanlarla dolu bi ülkede normal..
İmzaya resim koyunca yobazlıktan kurtulamıyorsun. Yobazlık insanın aklındadır. Afrika ülkesine git bak da fakir ülke neymiş öğren. Şükredersin haline.
30 dakika geçsin diye ben kapıyı açmıyorumya Diğer ülkeler beni iplemez.
salak salak cevaplar vermeyin millete duygu sömürüsü yapmayın 30dk garantisi vermiş firmaya gecikince parayı vermemek kul hakkı mı oluyor?
quote:
Orijinalden alıntı: kont_andre
quote:
Anlatmaya çalışıyoruz ama anlayacak kapasite henüz yok hocam. Adamlar keyiflerinden bütün gün garip garip tiplerle uğraşıyorlar.Tamam mecbur değil belkide ama keyfinden de kimse gidip bu eziyet işi yapmaz.Fakat bişeyleri düşünürken sadece kendi açımızdan düşününce hiçbirşey doğru düzgün anlaşılamıyor.
sizin anlama kapasiteniz yok sanırım. hiçbir iş kolay değil, her işin kendine göre zorlukları var. evet kuryerlerin sıkıntı çektiği bir sürü nokta var. var ama kurye olarak çalışabileceği bir ton firma da var. illa dominos pizza'da çalışmasına gerek yok. yetiştiremiyorsa, primleri kesiliyorsa ve bu durumdan rahatsızsa gidip başka bir yerde çalışabilir. bana şimdi sakın iş yok falan demeyin, hergün dışarda geziyorum. bir sürü üniversiteli arkadaşım var ve 2 ayda bir sıkılıp iş değiştirdiklerini biliyorum.
bu romantizm nereye kadar, onu bi söyleyin hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Bir kaç yumurta kırmadan omlet yapamazsın dostum,
Efenim birkaç yumurta kabuğu kırmadan omlet yapamayız. Burada kırılan madde yumurta kabuğu, yumurta değil. E, yumurta kabuğunun da bir besin değeri olmadığı içün burada yafpılan sarfiyat bir kayıp değildir. Yumurta mecaz bir kavram olduğundan aslında biz yumurtayı değil onun içini yeriz, lütfen sözünüzü düzeltin.
Düz lise okuyup da üniversiteye girememenin sonucu bunlar.Elinde mesleği olmayınca lisede bir heves aldıkları a2+b ehliyetleriyle para kazanmaya çalışıyorlar.Ayırca firma karşılıyor yetiştirilemeyen pizzanın parasını.Kendi yaptığı kampanyanın faturasını işçiye kesmek kadar saçma bir şey de olamaz zaten.1 lana 2.si bedava verilen ürünler var.Bunları kasiyerler mi karşılıyor sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: Oziko
quote:
Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Bir kaç yumurta kırmadan omlet yapamazsın dostum,
Efenim birkaç yumurta kabuğu kırmadan omlet yapamayız. Burada kırılan madde yumurta kabuğu, yumurta değil. E, yumurta kabuğunun da bir besin değeri olmadığı içün burada yafpılan sarfiyat bir kayıp değildir. Yumurta mecaz bir kavram olduğundan aslında biz yumurtayı değil onun içini yeriz, lütfen sözünüzü düzeltin.
40 Yıllık tinerciyim ben böyle kafa görmedim neyin kafası bu arkadaş hangi madenin etkisiyle yazdın bunu,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme