Şimdi Ara

domma sorunsali :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle konuyu yanliş yere açtım ise k.bakmayın. s.aleyküm arkadaşlar hemen soruna geleyim Dell ispiron 5030 bi cihazm var xp kurulu iken hic bi sorun yasamadan kullndm ancak malum driver skntlarndan dolayi win7 kurdm pc normal kullnmda donma yapmyor chrom ile internette gezerken donuyor tuşlar islemyor power tusunu basili tutup kapatyorm.
    Yaptgm cozumlemeler.
    Cpu termal macun yenilendi scaklik 55 civari
    Fani drek bagladm surekli calsyor scaklik 30 derecelerde
    Yne ayni sorunu yasaynca bundan olmdgni anladm.
    Ram leri tek tel denedm yne ayni sikinti var
    Sistem kararlilik testi yaptm 20 dk hic bi hata donma olmdi.
    Artk aklma chrom ile ilgli bi sorn oldgu gelyor cozum.onerlernz neler kafayi yedirtti bna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belkide Chrome Den Dir Yada Driverları Tam Kuramamış Olabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DexterMorgan.

Belkide Chrome Den Dir Yada Driverları Tam Kuramamış Olabilirsiniz

Driver lar tam hocam sitesinden win7 x86 driverlerni indrp kurdm chrom da da bi sorn yok gbi nedni bulmadim chrom da yapiyor olsa bile nedenini bilmek isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: ogz_07

quote:

Driver lar tam hocam sitesinden win7 x86 driverlerni indrp kurdm chrom da da bi sorn yok gbi nedni bulmadim chrom da yapiyor olsa bile nedenini bilmek isterim

Belki Bilgisayarınızın Sistemsel Sorunu Vardır Parçaları Gibi Benim Masaüstünde De Suanda Sorun var Durdugu Yerde Kasıyor Şarkıları Bile Kasıyor Yani O Derece İçini Açmayı Denediniz Mi Temizleyin Bi İstersen

• quote:

quote:

quote:

Belki Bilgisayarınızın Sistemsel Sorunu Vardır Parçaları Gibi Benim Masaüstünde De Suanda Sorun var Durdugu Yerde Kasıyor Şarkıları Bile Kasıyor Yani O Derece İçini Açmayı Denediniz Mi Temizleyin Bi İstersen

Kardesim icini acmadan nasil termal macun sureyim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardesim icini acmadan nasil termal macun sureyim :)

Termal Macun Sür Demedim Ki Aç Bi Temizle

• Kardesim icini acmayi denedinmi demissin bnde diorum ki acmadan termal macunu nasl sureyim fani nasil drek bağlyim tabiki acmisken genel temzlgide yaptim. varmi baska onersi olan chrom da donma sorunu devam konu guncel.

• Crome'yi silip yeniden kurdunuz mu birde tarayıcıyı güncellediniz mi crome'de yer yer oluyor bu,cclaner programını kullanın tarayıcı belleklrini temizler gereksiz bellkeleri de siler.Sorununuz yazılımsal programın kendisinden büyük olasılıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Crome'yi silip yeniden kurdunuz mu birde tarayıcıyı güncellediniz mi crome'de yer yer oluyor bu,cclaner programını kullanın tarayıcı belleklrini temizler gereksiz bellkeleri de siler.Sorununuz yazılımsal programın kendisinden büyük olasılıkla.

Soyledgniz islemleri gunluk rutin olarak yapyorm zaten clenar eksik olmadi pc den.sorunu buldm gbi hdd den supelenyrm

• Crome sıkıntı verebiliyor yeryer farklı tarayıcıları denediniz mi aynı sorun var mı?Hdd de sıkıntı olsa farklı uygulamalardada sorun verirdi sistemde sorun olurdu sadece bir programa bakarak buna karar veremeyiz hdtune programıyla bencmark bölümünden grafik testi yapın birde healt sekmesinde hata varmı gözden geçirin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.