Şimdi Ara

Donanım Haber Üyelerine Özel Kasko Ve Trafik Poliçelerinde Fazladan %5 İndirim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.667
Cevap
244
Favori
110.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli @teko99 hocamızın poliçesi kesilmiştir.

İşlemlerinin ardından yarın kargoya verilecektir.Kendisine kazasız ve güzel sürüşler dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Değerli @teko99 hocamızın poliçesi kesilmiştir.

İşlemlerinin ardından yarın kargoya verilecektir.Kendisine kazasız ve güzel sürüşler dilerim

Gerçekten çok kaliteli hizmeti olabilecek en uygun fiyatla sunuyorsunuz.
    Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teko99 -- 6 Ekim 2015; 16:49:05 >
  • quote:

Değerli @ExTReMee ve @Maskeli Bilo hocalarımızın poliçeleri hazırlanmıştır.

Bazı işlemlerden sonra poliçeleri kargolanacaktır.Araçlarını keyifli günlerde kullanmalarını temenni ederim

İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim gerçekten gün boyu yardımcı oldunuz. İyi çalışmalar diler hep bu kalite ve içtenlikle devam etmenizi temenni ederim.
  • Değerli @relaxa hocamızın trafik ve kasko poliçeleri hazırlanmıştır.

Kargo görevlileri gelir gelmez teslim edilecektir.Hayırlı olmasını diler , kazasız günler temenni ederim
  • quote:

Değerli @relaxa hocamızın trafik ve kasko poliçeleri hazırlanmıştır.

Kargo görevlileri gelir gelmez teslim edilecektir.Hayırlı olmasını diler , kazasız günler temenni ederim

İlginiz için teşekkür ederim, iyi çalışmalar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trafik sigortası fiyatı alabilirmiyim
  • Değerli @lovesfear hocamızın poliçesi de yapılmıştır.Yarın kendisine kargolanacaktır.

Keyifli ve güzel sürüşler dilerim
  • Hemen hemen tüm firmalardan bircok kisi ile gorusmemem ragmen gercektende aydınlatıcı ve karşılıklı diyalog içerisinde bir poliçe hazırlayan @spacewolf e teşekkür ederim

• Teklif alabilirmiyim hocam
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Trafik sigortası için fiyat almak istiyorum. Ankarada ikamet ediyorum nasıl ulaşabilirim size

• quote:

Orijinalden alıntı: v8motorlarıngumburtusu

Merhabalar. Trafik sigortası için fiyat almak istiyorum. Ankarada ikamet ediyorum nasıl ulaşabilirim size

Özel mesaj ile bilgi verdim değerli hocam.
  • Değerli @poseidon8888 hocamızın poliçesi kesilmiştir.

Kendisine bugün teslim edilecektir Kazasız ve güzel günler temenni ederim
  • quote:

Değerli sorun00 hocamızın kasko poliçesi kesilmiştir.

Kendisine hayırlı olmasını diler , kazasız günler temenni ederim.

Tek kelimeyle süpersiniz. Ben çok titiz biriyim arkadaşlar gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Tüm çevreme sizi tavsiye ediyorum. ;)
    Hayırlı işler.
  • Değerli @okircali hocamızın poliçeleri yapılmıştır. Kendisine bir aksilik olmaz ise yarın kargolanacaktır.

Keyifli ve mutluluk dolu günler temenni ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 9 Ekim 2015; 23:26:07 >
  • Önceki ve mevcut araçlarımın sigortalarını kolay geldiği için yıllardır sigortam.net'ten yaptırıyordum. Bu yıl da aradılar, teklifleri gönderdiler.

Forumda sigorta konusunda neler var diye gezerken spacewolf nickli arkadaşın mesajları ve konusuyla karşılaştım. Kendisine PM gönderdim. 15 dk. sonra dönüş yapmış, görmemişim. Tam cevap yazarken beni aradı Aybars Bey.

Aklıma takılan her soruya sabırla, oldukça açıklayıcı ve samimi yanıtlar verdi. Sunduğu teklifler oldukça iyiydi. Bir örnek vermek gerekirse, sigortam.net'te 40.000₺ teminatlı bir tekliften daha düşük bir tutara 100.000₺ teminatlı bir teklif sundu. Akşam ödemeyi hallettik ve poliçeler hazırlandı. Her aşamada bana telefonla ulaşarak bilgi verdi. Poliçeler yarın kargoya verilecek.

Keşke kendisiyle daha önce tanışsaymışım. Türkiye'de hala işini bu kadar özenli ve severek yapan insanları görmek insanı umutlandırıyor. Bundan sonra da Aybars Bey ile çalışmaya devam edeceğimi düşünüyor ve tüm forumdaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.

Buradan kendisine tekrar teşekkür ediyor ve iyi çalışmalar diliyorum.

Bilgi: Bu mesaj, görüş/teşekkür amaçlı yazılmıştır. Adı geçen forum üyesini bugün öğlene kadar tanımıyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Değerli @poseidon8888 hocamızın poliçesi kesilmiştir.

Kendisine bugün teslim edilecektir Kazasız ve güzel günler temenni ederim

Gerçekten çok ilgili bir arkadaşımız , kendisine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki poliçelerimde de Aybars beyi tercih edeceğim.
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    pm....
  • Çok iyi çok ilgili bir arkadaş yüzde yüz güvenilir, sigortayı/kaskoyu kesinlikle başka bir yere yaptırmayın. Tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: okircali

Önceki ve mevcut araçlarımın sigortalarını kolay geldiği için yıllardır sigortam.net'ten yaptırıyordum. Bu yıl da aradılar, teklifleri gönderdiler.

Forumda sigorta konusunda neler var diye gezerken spacewolf nickli arkadaşın mesajları ve konusuyla karşılaştım. Kendisine PM gönderdim. 15 dk. sonra dönüş yapmış, görmemişim. Tam cevap yazarken beni aradı Aybars Bey.

Aklıma takılan her soruya sabırla, oldukça açıklayıcı ve samimi yanıtlar verdi. Sunduğu teklifler oldukça iyiydi. Bir örnek vermek gerekirse, sigortam.net'te 40.000₺ teminatlı bir tekliften daha düşük bir tutara 100.000₺ teminatlı bir teklif sundu. Akşam ödemeyi hallettik ve poliçeler hazırlandı. Her aşamada bana telefonla ulaşarak bilgi verdi. Poliçeler yarın kargoya verilecek.

Keşke kendisiyle daha önce tanışsaymışım. Türkiye'de hala işini bu kadar özenli ve severek yapan insanları görmek insanı umutlandırıyor. Bundan sonra da Aybars Bey ile çalışmaya devam edeceğimi düşünüyor ve tüm forumdaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.

Buradan kendisine tekrar teşekkür ediyor ve iyi çalışmalar diliyorum.

Bilgi: Bu mesaj, görüş/teşekkür amaçlı yazılmıştır. Adı geçen forum üyesini bugün öğlene kadar tanımıyordum.

Evet, Aybars Bey'in söz verdiği gibi Pazartesi poliçelerim geldi. Kendisine tekrar teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bana da mesaj atar mısınız prosedürle ilgili
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.