DONANIMHABER 2024 YKS GURUR TABLOSU (7. sayfa)
-
-
Beyler bi ilk 1k çakın yok mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
burdakilere göre çok iyi değil ama buna da şükür. zaten tıp istiyordum
-
olm şaka mı ayt matıyla gelen nete bak. valla helal olsun hocam tıbbiyeli olarak aramıza hoşgeldin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2023 gibi gelecek dedigin icin linc yemistin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hoşbulduk hocam. kötümserleri ağlattık
-
2023 gibi gelecek demedim sadece o konuya yazmıştım. 2021'den zor değildi demiştim ki dediğim de kanıtlandı.
-
Buda benim oğlan. Bütün herkese hayırlı olsun diyorum. Herkesin gönlüne göre versin yaradan.
-
Hocam zorluk gorecelidir. Giren öğrenci kitlesi ayni olsa hakli olabilirsin fakat hem soru kaynakları artik daha zor sorular yaziyor hem de ogrenciler bu soru kaynaklarini tercih ediyor. Kötü siralama sinavi kolay yapmaz. Sadece girenlerin yaptigini kanitlar.
ne yazacak hocam
-
Olasılık ve bilinçli çalışma yalan söylemez. Çalışan kazanır. Ama birde kapasite ve kader sorunu var gençler. Nasip yani.
-
Ben mühendislik o tıp annesi müh diyor. Bakalım nasip.
-
Ben etkilemek iistemiyorum.
-
oğlunuza beyaz önlük çok yakışır oshinankara hocam
-
Nasip diyelim kişiliği uygun kendini yıpratmasında. Doktorluk zor ve çalışma şartları ağır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oshinankara -- 16 Temmuz 2024; 10:24:39 > -
uzun zamandır istiyorsa o çocuk durmaz yazar hocam. paşamıza beyaz önlük çok yakışacak
upTIP
-
Hocam 23k var da atiyim mi forum o kadar düştü mu..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X