Şimdi Ara

Donanimhaber.com Hız Aşırtma Yarışması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
23.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel.. Bende katılmayı düşünüyordum da yukarıdaki bi videoyu izledikten sonra vazgeçtim
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Çok güzel.. Bende katılmayı düşünüyordum da yukarıdaki bi videoyu izledikten sonra vazgeçtim

bende katılıcam...ama akşamı bekliyorum şu an işteyim...akşam sistemi de yazıcam videoyuda ekliicem...
  • arkadaşlar kim önde gidiyor yarışma ne durumda nasıl takip edicez bi liste olsa iyi olur..bide yayınladığımız videodan daha iyi bi skor yapabilirsek ayın 25 ine kadar tekrardan video düzenleme hakkımız varmı..
  • Buda benim katılacağım sistemim

CPU: INTEL E8400 3.00 GHZ LGA775
    MB : GIGABYTE EP45DQ6 P45
    RAM: TEAM EXTREEM PC2-6400 DDR2 800 MHZ 4-4-4-10
    PSU: TAGAN 480 WATT BLACK EDITION
    VGA: SAPPHIRE X1900GT 256 MB PCIEX

Herkese kolay gelsin
  • E5200 ile katılıp geçerdim hepinizi ama sadece E8XXX serisi olacakmış o yüzden katılamıyorum
  • E5200
  • Buda benim sisitemim herkese bol şanslar:

NICK: STRIPES
    İŞLEMCİ : E8400
    İŞLEMCİ SOĞUTMA: Zalman 9700led
    ANAKART : Asus P5K-E WiFi-AP
    RAM: Crutial Balistix PC-2 6400 800Mhz 2/2*1Gb
    EKRAN KARTI : Zotac GeForce GTX 260
    PSU : Be-Quite Dark Power pro 530W
  • E6750 ile fena değerler yapardım emme gel görki 8xxx serisi kabul ediliyormuş. sanırım işlemci soğutma sadece hava soğutma olmak zorunda değil. ee buda güzel yanıymış bi 8xxx serisi bulursam bende girerim.

Edit: videoyu izledim hava soğutma kullanılması gerekiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeGeND_LeGeNDaRy -- 5 Kasım 2008; 22:47:31 >
  • @legend

Hava soğutma videoda yer alıyor fakat sonrasında soğutma konusundaki şartları kaldırdık. Dilediğiniz soğutma sistemini kullanabilirsiniz.
  • madem donanımhaber.com bu kadar zengin, ki sadece e8xxx serisi için bu ödüller, bence q6xxxler için ayrı, q9xxxler için ayrı, amd x2ler için ayrı, x3ler için ayrı, x4ler için ayrı ayrı bir sürü yarışmalar düzenlesin ve her yarışma için bol bol ödüller versin. ironik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 6 Kasım 2008; 0:12:49 >
  • aynı sistem ile farklı puanlar alınması neye bağlıdır? fritz 9 ayrıca ısıyıda hesaba katıyormu?
  • yarısma pek tutmamıs gıbı
  • millet uygun fiyatlı işlemci arıyordur
  • Merhaba katılacağım sistem aşağıdaki gibidir.Videoyu 10 kasım yada 11 kasım gibi ekleyeceğim.Arkadaşlarımdan kamera bulmaya çalışıyorum.Saygılar sunarım.

NICK: dizanteri
    İŞLEMCİ : E8600
    İŞLEMCİ SOĞUTMA: Sun beam core contact freezer (Hava soğutma)
    ANAKART : Evga 790i Sli
    RAM: Ocz İntel Extreme Edition DDR3 1600 mhz
    EKRAN KARTI : Gigabyte Gtx 260
    PSU : Cooler Master 460 watt
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

yarısma pek tutmamıs gıbı

nasıl tutabilirki dostum Q serisimi çok fazla rehabet görüyor E serilimi? bana soracak olursan Q solda sıfır bırakır bu yüzden fazla talep yok
  • E8 serisi olanlar yaşadı fazla katılan yok nası olsa
  • katılım az gibi görünsede tahminim birçok kişi en iyi skorunu yarışma sonlarına doğru verecek menem ve STRIPES pm lerinizi kontrol edin lütfen
  • merhaba herkese selamlar kambersiz düğün olmaz yarışmacı arkadaşlara başırılar dilerim.

NICK: HATUKAY

İŞLEMCİ : E8200
    İŞLEMCİ SOĞUTMA: ZALMAN 9700 NT
    ANAKART : ASUS MAXIMUS FORMULA
    RAM: CRUCİAL BALLISTIX 2*1 DDR2 1066 MHZ
    EKRAN KARTI : N VİDİA 7200 LE
    PSU : TAGAN BZ SERİES 700 WATT

videomu yakında yüklerim bi kamera bulamadık
  • cpu soğutucusu alayım (tabii param olursa ) bende imzamdaki sistemle katılmak isterim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hey

katılım az gibi görünsede tahminim birçok kişi en iyi skorunu yarışma sonlarına doğru verecek menem ve STRIPES pm lerinizi kontrol edin lütfen

pm baktım ama editleme nedeni nedir onu anlayamadım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.