Şimdi Ara

Donanimhaber.com Hız Aşırtma Yarışması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
23.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İŞLEMCİLERDE BU KADAR SINIR OLURSA KATILIM AZ OLUR TABİKİ.... Q SERİSİ YOK!!!!!

HER SERİ KENDİ ARASINDA SINIFLANDIRILABİLİRDİ BENCE, Q SERİSİ, E SERİSİ....

BİR DE HIZ İÇİN ÜST LİMİT VAR; YARIŞMANIN AMACI EN HIZLIYI YAKALAMAK DEĞİL Mİ????

YARIŞMA ÇOK GARİP OLMUŞ..... YAZIK!!! SEVİNMİŞTİM......
  • yürüyoruz solu :) kuru fasülye pilav atarız :) yarışma en yüksek skoru alır tabı ama sonucta e 8500 yada 8600 veya e 8400 le yapılan skora bı bak bide e 8200 le pılan skora bak işlemcilerin default mhz lerinden overclock mhz larını düş yani çıkar bak bakalım kim en iti o.c yi yapmış ama şunuda göz önünde bulundur yarışma kuralı 4500 mhz ben e 8200 ü 4700 mhz e çıkardım ama o videoyu yüklemem yasak o yüzden 4320 de kalan videoyu yükledim fazlada zorlamadım ok videoları iyi izlemek gerek.ben hepsini tek tek izledim.

• quote:

Orjinalden alıntı: HATUKAY

yürüyoruz solu :) kuru fasülye pilav atarız :) yarışma en yüksek skoru alır tabı ama sonucta e 8500 yada 8600 veya e 8400 le yapılan skora bı bak bide e 8200 le pılan skora bak işlemcilerin default mhz lerinden overclock mhz larını düş yani çıkar bak bakalım kim en iti o.c yi yapmış ama şunuda göz önünde bulundur yarışma kuralı 4500 mhz ben e 8200 ü 4700 mhz e çıkardım ama o videoyu yüklemem yasak o yüzden 4320 de kalan videoyu yükledim fazlada zorlamadım ok videoları iyi izlemek gerek.ben hepsini tek tek izledim.

tamam sen dh rekoru yapmış olabilirsin o ayrı... ama burda önemli olan skor;en yüksek skoru yapan yarışmayı kazanır dh de ne cevherler var rekor yapan çeşitli işlemcilerle..

• Bu da benim katılacağım sistem;

NICK: sky27
    İŞLEMCİ : E8500
    İŞLEMCİ SOĞUTMA: Sunbeam core-contact freezer
    ANAKART : Asus P5Q PRO
    RAM: Crutial Balistix 8500 2*1gb
    EKRAN KARTI : Asus HD3850
    PSU : OCZ STEALTHXSTREAM 600W

Tüm katılımcılara kolay gelsin...
  • çok fazla vakit kalmadı tekrardan hatrlatma yapmak istiyorum, yarışmayı kazanmanın 2 yolu var 1i belirtilen kıstaslar dahilinde en yüksek skoru ulaşıp direk kazanmak; diğeri ise belirtilen kıstaslar dahilinde skor verip çekiliş sonucunda kazanmak. Videonuzu belirtilen şekilde upload etmeyi ve kayıt içinse sistem bilgilerinizi bu konuya yine belirtilen şekilde post atmayı unutmayınız
  • herkese başarilar
  • FARK ETMEZ SKORLARADA BAK YARIŞMA SONUNDA GÖRÜŞÜRÜZ KARDEŞ

quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

quote:

yürüyoruz solu :) kuru fasülye pilav atarız :) yarışma en yüksek skoru alır tabı ama sonucta e 8500 yada 8600 veya e 8400 le yapılan skora bı bak bide e 8200 le pılan skora bak işlemcilerin default mhz lerinden overclock mhz larını düş yani çıkar bak bakalım kim en iti o.c yi yapmış ama şunuda göz önünde bulundur yarışma kuralı 4500 mhz ben e 8200 ü 4700 mhz e çıkardım ama o videoyu yüklemem yasak o yüzden 4320 de kalan videoyu yükledim fazlada zorlamadım ok videoları iyi izlemek gerek.ben hepsini tek tek izledim.

tamam sen dh rekoru yapmış olabilirsin o ayrı... ama burda önemli olan skor;en yüksek skoru yapan yarışmayı kazanır dh de ne cevherler var rekor yapan çeşitli işlemcilerle..

• Ben de katılıyorum.

NICK: ELDRUN
    İŞLEMCİ : E8600
    İŞLEMCİ SOĞUTMA: TT Big Typhoon
    ANAKART : MSI P35 Platinum
    RAM: Veritech DDR800 2*1gb
    EKRAN KARTI : Palit 8600GT Sonic+ 256MB
    PSU : Tagan 330W

Video için biraz bekleticem malesef. Cep telefonumun video çekimi baya kötü, eğer videodaki yazılar okumazsa yarın ya da cuma günü bir arkadaşımdan kamera alıp tekrar video çekerim. Sorun olmaz umarım.

Bu arada merak ettiğim bir şey var; daha iyi skor aldığımız sürece videomuzu güncelleyebiliyor muyuz 25 Kasıma kadar? 1-2 kişi dışında kimsenin skorunu da görmedim ayrıca, videoların hepsine nasıl ulaşılıyor?
  • NICK: STRIPES
    İŞLEMCİ : E8400
    İŞLEMCİ SOĞUTMA: Zalman 9700led
    ANAKART : Asus P5K-E WiFi-AP
    RAM: Crutial Balistix PC-2 6400 800Mhz 2/2*1Gb
    EKRAN KARTI : Zotac GeForce GTX 260
    PSU : Be-Quite Dark Power pro 530W

İlk videomun hatalı olmasından dolayı video güncellenmiştir...
  • Q SeRiSi YoK :p :P oLSaYDı iyi oLuRDu :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_soul -- 20 Kasım 2008; 7:31:15 >
  • er bu nası bı ımza

sen forum kurallarını okumadınmı hıc
  • quote:

NICK: STRIPES

tebrikler oldukça oldukça iddalı bir skor, STRIPES 6597puan ile şuan en iyi skora ship 6598 yapan anakartı kapmaya biraz daha yaklaşır, hadi oc tutkunları
  • yarışmaya katılanlara başarılar dilerim
  • AMD X2 içinde Hız araştırma yarışması yapılsın.
    diyen yokmu ?
  • 1. si benım işlemcim e 8200 e 8200 le beni geçsin ozman bende e 8200 ü 4700 yaptım onu yayınlayım ozaman.6598 i yapan kazanır dıyosun ama yapılan oc ye bakmıyosun öyle değerlenecekse ne anlamı varki yarışmanın herkesin işlemcisi farklı sadece skora bakılmıyor bence bunu değerlendirmenın başka yolu vardır sen merak etme 6598 i yapan kazanır diye bişi yok çok saçma olur öyle olursayapılan o.c ne olacak ozamn boşa mı yapılcak ozaman derlerdi ki sadece e 8400 olacak derlerdi??????? ben e 8200 ü 4500 e çekmeyle mi uraşacam 4700 oluyo yayınlarım isterseniz. heme e 8200 4500 olsa bile o skoru alamaz bide buu var yani HIZ AŞIRTMA YARIŞMASI BU ADI ÜZEİNDE SADECE SKOR YARIŞMASI DEĞİL.SKOR YARIŞMASI OLMUŞ OLSAYDI TEK 1 İŞLEMCİ OLURDU KURALLARDA

Orjinalden alıntı: hey

tebrikler oldukça oldukça iddalı bir skor, STRIPES 6597puan ile şuan en iyi skora ship 6598 yapan anakartı kapmaya biraz daha yaklaşır, hadi oc tutkunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsiyehable -- 20 Kasım 2008; 21:20:58 >

• Orjinalden alıntı: HATUKAY

1. si benım işlemcim e 8200 e 8200 le beni geçsin ozman bende e 8200 ü 4700 yaptım onu yayınlayım ozaman.6598 i yapan kazanır dıyosun ama yapılan oc ye bakmıyosun öyle değerlenecekse ne anlamı varki yarışmanın herkesin işlemcisi farklı sadece skora bakılmıyor bence bunu değerlendirmenın başka yolu vardır sen merak etme 6598 i yapan kazanır diye bişi yok çok saçma olur öyle olursayapılan o.c ne olacak ozamn boşa mı yapılcak ozaman derlerdi ki sadece e 8400 olacak derlerdi??????? ben e 8200 ü 4500 e çekmeyle mi uraşacam 4700 oluyo yayınlarım isterseniz. heme e 8200 4500 olsa bile o skoru alamaz bide buu var yani HIZ AŞIRTMA YARIŞMASI BU ADI ÜZEİNDE SADECE SKOR YARIŞMASI DEĞİL.SKOR YARIŞMASI OLMUŞ OLSAYDI TEK 1 İŞLEMCİ OLURDU KURALLARDA

Orjinalden alıntı: hey

Ben katılmıyorum fikrinize.Çünkü E8200'den 8600'e kadar tüm işlemciler zaten 4500'ü görebilir.Mesela benim videomu izlerseniz skorum sizinki kadar değil neden mi çünkü sadece iş işlemciyle kalmıyor.Ram,anakart ve psu faktörleride var.Ben mesela fsb'yi yükseltemiyorum çünkü ramler takoz çıktı bence.Ama işlemcim 8500.Bu durumda sizin dediğinize göre ben daha yüksek skor almalıydım ama denedim her yolu olmuyor.Son seçenek voltajı 1.6'yı devirmek kaldı o da çok riskli.Bu gece nasip olursa yabancı forumlarıda araştırıcam benim sisteme yakın olan sistemlerin oc değerlerine.Yani demek istediğim sadece işlemci olayı değil diğer 3 faktörde önemli.Zaten yarışmayı düzenleyenler sadece E serisini yarıştırarak çok mantıklı bir iş yapmışlar.Yoksa Q serisi hatta AMD'de işin içine girseydi o zaman işin içinden çıkılmazdı.Ama AMD veya Q seriside kendi aralarında yarışsalar çok güzel olurdu.Fakat videoyu dikkatli dinlediyseniz Mesut bey intelin işbirliğiyle hazırlanan yarışmada diyor.Demekki bazı krtiterleri sadece DH belirlemiyor.

• evet doğru .ama bence iş sadece puanla bitmez e8200 bir 8400 yada 8500 ile bir tutulamaz o değere çıkar çıkmaya ama stabilite bozuluyo ben 4320 de stabıl çalıştırdım 4500 ü bulmak için uğraşmak lazım 4700 yapıyorum ama dengeli olmuyo ama yaptım yani.neyse salla ya nası olsa yarışma sonunda açıklanır kazanan :) ama işte 200 400 500 600 bunun bi kriterı olmalı yoksa abı düşünsene 2660 mhz nerde 3000 mhz nerde zaten 340 mhz önde başlıo yarışmaya sen 82000 oc değeri bul bı bak forumda bile 4320 yapan yok neyse amannn bakalım ne olacak :) ama o arkadaşın dediği çok saçma 6598 yapan kazanır belliki arkadaşlar birbirlerini tanıyor.
  • quote:

evet doğru .ama bence iş sadece puanla bitmez e8200 bir 8400 yada 8500 ile bir tutulamaz o değere çıkar çıkmaya ama stabilite bozuluyo ben 4320 de stabıl çalıştırdım 4500 ü bulmak için uğraşmak lazım 4700 yapıyorum ama dengeli olmuyo ama yaptım yani.neyse salla ya nası olsa yarışma sonunda açıklanır kazanan :) ama işte 200 400 500 600 bunun bi kriterı olmalı yoksa abı düşünsene 2660 mhz nerde 3000 mhz nerde zaten 340 mhz önde başlıo yarışmaya sen 82000 oc değeri bul bı bak forumda bile 4320 yapan yok neyse amannn bakalım ne olacak :) ama o arkadaşın dediği çok saçma 6598 yapan kazanır belliki arkadaşlar birbirlerini tanıyor.

kardeş sen olayı çok farklı yorumluyosun ve gerçekten hiç doğru olmuyo....

o arkadaş @hey yarışmada kuralları belirleyen ve yarışma için yapılmış olan yarışmada yapılması gereknler diye video yayınlayan kişi yanlışım yoksa...benim tanıdığım bi kişi olsa bana pm den video yanlış çekilmiş videonu düzelt yada tekerardan yayınla demezdi...ayrıca dh de yada bu yarışmada öyle bi şey olacağını zannetmiyorum olsa mesut bey katılmış yapsalar öyle bi şey mesut beye yaparlar ve ödülü ona verirler...

işlemci olayına gelecek olursak sisteminde çok güzel bi anakart var ve 8200 işlemci var ben daha iyi olamam lazım onun peşindesin...işlemcinin düşük olması beni ilglilendirmez @sky22 arkadaşımızında dediği gibi olay işlemcide bitmiyor ve 8200 de 4500mhz gibi bi hıza rahatça çıkabiliyor ve çıkarda o zaman arada bi fark kalacağını zannetmiyorum ıntelin ve yarışmayı düzenliyenler bunun farkındadır....

• Okuduğumuzu "doğru" anlayalım lütfen,6598i yapan kazanır diye bir yorumum söz konusu değildir bi kere Kurallar belli, kazanma şartları belli ;burda kimsenin kimseyi tanıdığı ya da tanıdğından ötürü kayırdığı söz konusu dahi olamaz. Her konuda fikrinizi söyleyebilirsiniz fakat iş adalet-güven konusuna geldiğinde yorumlarımıza dikkat edelim..8200-8400-8500-8600 arası fark çok,haksızlık vs kesinlikle bunlar mazeret değil, aynı mhz de aynı skoru alır bu işlemciler, bilmeyen arkadaşları yadırgamıyorum sonuçta bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.

katılım tarihini son skor verme tarihi olan 25ine kadar uzatma gibi bir düşüncemiz var;fakat bunun mümkün olup olmadığını yarın bildireceğiz

Ayrıca baştan beri de belirttik ki, bundan sonra olması muhtemel yarışmalarda katılımı yüksek tutabilmek ve daha fazla ocer i mutlu edebilmek adına,bu konuda da belirttiğiniz istekleri de düşünerek farklı consept ler deneyeceğiz..

• herneyse sen o puanı alan kazanmaya yakın dedin neyse o öenmli değil farklı conseptler denenebilir güzel olur.intelden kişilerde varsa zaten onlar karar verir neyin ne olduğuna olay o.c ise sen dıyosunkı 4500 e rahat çıkar hayır öyle değil canım 8200 al 4500 rahat çıkar bakalım ne oluyo ben fsb arttırmıyorum bordda nerdeyse her milimetre karesıne voltaj verıyorum ee tabı bu riskli bi iş benım için board sorun değil elimde çok board var ben asus çu değilim gigabytecıyım maxımux güzel o.c oldu köprülerde voltajı iyi kaldırdı kasam iyi olduğu soğutmam iyi olduğu için sorun yok belki başkası yapsa sistemi yakabilir yada başka şeyler olabılır elimde giga 965 pds3 giga 965 p dq6 gibi bordlarda var ama en iyi değeri maxımuxda aldım. tabi gigabyte p45 extreme yada giga x48 dq6 yı hariç tutuyorum onlarla daha iyi o.c oluyo alıp denemek istemedim.ilerde daha farklı conseptler yapılırsa teşfik açısından tabı o board yada daha farklı boardlarıda deneyebilirim.şimdi armordaki sitemi cm cosmosa taşıycam ve çok sağlam bi hava soğutma kurdum cm nın kasalr bence şahane kim ne derse desn hem soğutma hem kullanış hemde işçilik açıısndan bakalım bişi değişcekmi?? ama yeni 1 video yüklemeyi düşünmüyorum. iyi olan ve şanslı olan kazansın :) bakalım yetkililerden ne gibi açıklama ve sonuçlar çıkıcak bizim konuşmamız şu anda biraz boş zaten gerekli görevliler yorumda bulunmaktan kaçınıyor güzel bi yarışma ve tadını çıkarın tanışmaya bakın. tanışma ve fikir alışverişnde bulunmaya bakın ben sana e 8200 ü yollim istesen sende bana e 8400 kasalım işlemcini bakalım ne olcak :) neyse hade sağlıcakla kalın.bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.sadece bilgi konsunda değilde bazı başka konuları anlama açısındadan da önemli ve güzel bir söz sagılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsiyehable -- 21 Kasım 2008; 1:13:09 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.