Şimdi Ara

Donanimhaber.com Hız Aşırtma Yarışması (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
23.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 gün kalmış belki çekilişten nasiplenirim..

tahmin edildiği gibi yüksek fsb ye çıkan anakart ve yüksek mhz ye çıkan ramli sistemler ufak puanlarda olsa farkını ortaya koymuş.
  • Katılım tarihi son sonuç göderim tarihi olan 25 kasım 2008 saat 11.59 a kadar uzatılmıştır!
  • Gün boyunca çektiğim video'yu sıkıştırıp video.donanimhaber.com'a koymakla uğraştım. En sonunda yazıların okunabildiği bir tane koyabildim umarım kabul olur. Bu gün daha okunaklı olsun diye yeni video çekerken dün aldığım skordan daha yüksek skor almam uğraşlarıma biraz değdi gibi.

Ram'lerin azizliğine uğramasam daha yüksek skor alırdım, 2 gün önce 6/6/6/18 1125MHz'ye çıkan ram 1000MHz üstüne çıkamadı 5/5/5/15'te.
    http://video.donanimhaber.com/avc-view.aspx?videoid=487&categoryid=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELDRUN -- 21 Kasım 2008; 19:06:17 >

• Tebrikler skor çok güzel.Yalnız çarpan ve fsb kaçtı onu merak ettim videodan seçemedim görüntüyü.
  • Yav bir türlü videoyu düzgün koyamadım şuraya sinir oldum. PC'de 40mb'lık videoda okunurken siteye attığımda kare kare oluyor. Youtube'da mesela yüklerken kaliteyi düşürüyor fakat link'in sonuna &fmt=18 yazısını eklerseniz kaliteyi arttırıyor. Bu videoyu yüklediğimde kalite güzeldi fakat pencereyi kapayıp yarım saat sonra tekrar açtığında düşük kalite olarak karşıma çıktı. (rapidshare'e atsam?)

CPU 9x500 olarak ayarlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELDRUN -- 21 Kasım 2008; 23:00:11 >
  • onun yerine monitörün ışık ve kontrast ayarlarıyla oynasan belki daha net çıkar.
  • Video'nun orjinalinde herşey gayet okunaklı zaten. Sorun siteye yükledikten sonrası.
    http://img356.imageshack.us/my.php?image=bscap0000et1.jpg
    Neyse, yeterli olur sanırım az da olsa okunuyor videoda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELDRUN -- 21 Kasım 2008; 23:20:43 >
  • senin yazılar videoda hala okunmuyo

quote:

Orjinalden alıntı: ELDRUN

Gün boyunca çektiğim video'yu sıkıştırıp video.donanimhaber.com'a koymakla uğraştım. En sonunda yazıların okunabildiği bir tane koyabildim umarım kabul olur. Bu gün daha okunaklı olsun diye yeni video çekerken dün aldığım skordan daha yüksek skor almam uğraşlarıma biraz değdi gibi.

Ram'lerin azizliğine uğramasam daha yüksek skor alırdım, 2 gün önce 6/6/6/18 1125MHz'ye çıkan ram 1000MHz üstüne çıkamadı 5/5/5/15'te.
    http://video.donanimhaber.com/avc-view.aspx?videoid=487&categoryid=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsiyehable -- 22 Kasım 2008; 1:34:52 >

• Valla bağlantım da kopuyor fırtına var bizim buralarda. Dediğim gibi, videomda yazılar okunmasına rağmen video.donanimhaber.com'a atınca okunmuyor. Aynı video'yu 40mb'a indirip rapid'e attım kabul olursa o linki koyuyorum.

http://rapidshare.com/files/166181205/Resim_004_output.avi.html

200mb olan kadar kaliteli değil ama videoda 4499MHz'nin 44 kısmı hiç 45 olarak gözükmüyor zaten 4500 ve üstüne çıkmadığı belli.

hey'e pm attım bu konuda bakalım. Bu da kabul olmazsa pazartesiye bir şeyler düşünücem. (nedir bu videodan çektiğim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELDRUN -- 22 Kasım 2008; 8:39:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ELDRUN

Valla bağlantım da kopuyor fırtına var bizim buralarda. Dediğim gibi, videomda yazılar okunmasına rağmen video.donanimhaber.com'a atınca okunmuyor. Aynı video'yu 40mb'a indirip rapid'e attım kabul olursa o linki koyuyorum.

http:/****.com/files/166181205/Resim_004_output.avi.html

200mb olan kadar kaliteli değil ama videoda 4499MHz'nin 44 kısmı hiç 45 olarak gözükmüyor zaten 4500 ve üstüne çıkmadığı belli.

hey'e pm attım bu konuda bakalım. Bu da kabul olmazsa pazartesiye bir şeyler düşünücem. (nedir bu videodan çektiğim)

video yu izledim bir problem yok, şuan en iyi skor 6661 olmuş anlaşılan ELDRUN nun benzeri sorun yaşayan arkadaşlar pm den bana ulaşsın lütfen

• şimdi yarışma devam ederken bunu söylemek istemezdim ama söyleme gereği duydum...

ufak bi eleştirim var...yarışmada önde gidiyodum diye söylemiyorum eldrun arkadaşımızın gönderdiği videoda aynı benim ilk gönderdiğim video gibi testin başlarıdnda belli süre cpuz görüntülenmiyor ayrıca yazılar okumnmuyor yani okumak istesende okuyamıyosun...videodan bende çok çektim ama sonunda bi arkadaştan kamera buldum çok güzel bi çekim yaptım. bilgisayarımda sorun yok izlerken;ama siteye yükleyince görüntüde netlik gitmiş ama video yine izlenilebilir bi seviyedeydi...sonuçta yarışmada olduğum için herkes gibi buda benim en doğal hakkım eleştirmek.. arakadaşı tebrik ediyorum skora oc ye bi şey demiyorum ama video da bi şey belli olmuyor...bende çok kastım işlemciyi ama en fazla 6605 yaptım başka gitmiyor...oturup ağlıyacak halimizde yok sadece demek istedğim video kötü o kadar video zaten sorunsuz olsa böyle bi şey yazmazdım....

onun için yarışma ile ilgilenenelere sesleniyorum bir daha gözden geçirilmeli video...yada daha net bi video konulmalı...bu şekilde haksızlık olur kanaatindeyim...

• pm attım.

edit:Hey'in videomu kabul etmesine sevindim. Yine de dün gece 200mb'lık videoyu 3 kere upload etme girişimim başarısızlıkla sonuçlanınca fırtına ve kopan adsl yüzünden, 40mb lığı upload edebildim, kalite düşüklüğü oldu tabi yine. Hey kabul etti ama diğer arkadaşlardan yine tepki alacağımı düşünmüştüm, haksız değiller pek de. Bu gece son kez yine video çekip daha okunaklı şekilde siteye koymaya çalışıcam bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELDRUN -- 22 Kasım 2008; 17:30:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

şimdi yarışma devam ederken bunu söylemek istemezdim ama söyleme gereği duydum...

ufak bi eleştirim var...yarışmada önde gidiyodum diye söylemiyorum eldrun arkadaşımızın gönderdiği videoda aynı benim ilk gönderdiğim video gibi testin başlarıdnda belli süre cpuz görüntülenmiyor ayrıca yazılar okumnmuyor yani okumak istesende okuyamıyosun...videodan bende çok çektim ama sonunda bi arkadaştan kamera buldum çok güzel bi çekim yaptım. bilgisayarımda sorun yok izlerken;ama siteye yükleyince görüntüde netlik gitmiş ama video yine izlenilebilir bi seviyedeydi...sonuçta yarışmada olduğum için herkes gibi buda benim en doğal hakkım eleştirmek.. arakadaşı tebrik ediyorum skora oc ye bi şey demiyorum ama video da bi şey belli olmuyor...bende çok kastım işlemciyi ama en fazla 6605 yaptım başka gitmiyor...oturup ağlıyacak halimizde yok sadece demek istedğim video kötü o kadar video zaten sorunsuz olsa böyle bi şey yazmazdım....

onun için yarışma ile ilgilenenelere sesleniyorum bir daha gözden geçirilmeli video...yada daha net bi video konulmalı...bu şekilde haksızlık olur kanaatindeyim...

eleştirilere tabiki açığız, haklısın ELDRUN nun video.donanimhaber.com daki videosu okunmuyor ama bana gönderdiği rapidden indirdiğim videoda net bir şekilde okuyabildim değerleri; bundan ötürü kabul ettim. cpuz çok kısa bir süre boyunca çekim dışı kalmış ki bu kabul edilebilir bir süre idi.(cpuz ekranındaki 44xx in 44ü test boyunca görülebilmekte)[kabul edilebilirden kastım o süre içinde(yaklaşık 3sn) işlemci hızının arttırıp-azaltma gibi bir işlem için yetersiz olduğundan ötürüdür,zaten reeltime cpu den görüntü istememizin nedeni test sırasında işlemci hızının arttırılmasını engellemektir]

Eldrunun 6661puanlık skoru geçerlidir dolayısıyla

3gün kaldı haydi, çekilişde bile şans çok yüksek duruyor; zirveye oynayanlara biraz daha optimizasyon diliyorum vakit bulabilirsem örnek olması açısından bende bi deniyeceğim kaça çıkabiliorum diye

• quote:

Orjinalden alıntı: hey

quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

şimdi yarışma devam ederken bunu söylemek istemezdim ama söyleme gereği duydum...

eleştirilere tabiki açığız, haklısın ELDRUN nun video.donanimhaber.com daki videosu okunmuyor ama bana gönderdiği rapidden indirdiğim videoda net bir şekilde okuyabildim değerleri; bundan ötürü kabul ettim. cpuz çok kısa bir süre boyunca çekim dışı kalmış ki bu kabul edilebilir bir süre idi.(cpuz ekranındaki 44xx in 44ü test boyunca görülebilmekte)[kabul edilebilirden kastım o süre içinde(yaklaşık 3sn) işlemci hızının arttırıp-azaltma gibi bir işlem için yetersiz olduğundan ötürüdür,zaten reeltime cpu den görüntü istememizin nedeni test sırasında işlemci hızının arttırılmasını engellemektir]

Eldrunun 6661puanlık skoru geçerlidir dolayısıyla

3gün kaldı haydi, çekilişde bile şans çok yüksek duruyor; zirveye oynayanlara biraz daha optimizasyon diliyorum vakit bulabilirsem örnek olması açısından bende bi deniyeceğim kaça çıkabiliorum diye

açıklama için teşekkürler...
    ben pes ettim valla benim e8400 takoz çıktı diyebilirm...ramlerim 1200 de çalışıyor ama işlemci böyle bi güzellik sunamadı bana artık çekilişle alabilirsek ne mutlu

şaka bi yana bu bir yarışma 1-2 haftadır video çekimi olsun oc olsun çok zevkli günler geçirdim...

• @STRIPES

Al bendende o kadar.E8500+crucial 1066 mhz iyi bir ikili olur dedik ama ramler takoz çıktı.1200'lere falan getiremedim ben ramleri.Skor 6200 küsür.Bakalım benim içinde kurayı beklemekten başka çare gözükmüyor şimdilik.Ama zevkli işti.
  • önemli olan ZORU BAŞARMAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: XSYSTEM

önemli olan ZORU BAŞARMAK

önemli olan zoru başarmak ama anakartın biosunu resetlemekten bi hal oldum kitleniyor bilgisyar yemiyo...

işlemciyide geçtim şöyle x38 chipsetli bi ankart olsa belki fsb den kazanırdım diye geliyor aklıma ama elimizdeki malzeme bu kadar...
  • STRIPES ile konuştuk akşam. Sonuçta yarışma, ona da haksızsın diyemem. Az da olsa hız tam olarak gözükmüyor o yüzden yeniden video çekeceğimi söylemiştim yapabilirsem. Eve yeni gelebildim, yeniden video çektim. Bu sefer cpuz'de işlemci hızını kesintisiz gösterdim. Videoyu kısa tuttum bu sefer az yer kaplasın diye, monitörden de kontrastı yeteri kadar kıstım. video.donanimhaber.com'a ekliycem birazdan. Her ihtimale karşı rapid'e de yeniden atıcam.

Bu arada benim bilgisayar dizel motorlu çıktı, gitgide açılıyor. Son video'da skor biraz daha yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELDRUN -- 23 Kasım 2008; 0:26:03 >
  • arkadaslar...skoru baz aldığımız zaman e8200,e8400,e8500 ve e8600 kodlarındaki işlemciler aynı saat hızlarında olmıyacağı için skora bakhmak pekde mantıklı deil..nie derseniz..bir işlemciyi en fazla ne kadara yükselttiğinizdir o.c.. puan olarak bakmak çok yanlıs bence..eğer öyleysede diyecek bir şeyim yok...e8200 ile e8600 v.s aynı katagoride deil..işlemci sınıflarına göre değerlendirilmeli bence...
  • Arkadaşlar sakin.

video.donanimhaber.com'da bir sorun mu var? 2 video yükledim fakat "no thumbnail available yazısı" çıktı. Benden önce biri daha video koymuş o videoda da aynı yazı var, izlenmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.