Şimdi Ara

Donanimhaber.com Hız Aşırtma Yarışması (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
23.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aşağıda en yüksek skoru elde ederek ve katılımcılar arasında yapılan çekiliş sonucunda Intel anakart kazanan kullanıcıların isimleri yer almaktadır. Her ikisini de tebrik ederiz.

Yarışmayı kazanan arkadaşlar en kısa sürede PM veya e-posta yolu ile bana ulaşıp adres, telefon gibi ulaşım bilgilerini vermelidirler.

6661 puan ile en yüksek skoru alarak kazanan : ELDRUN
    çekiliş sonucunda kazanan : sky27

Bir sonraki yarışmada birlikte olmak dilekleriyle hoşçakalın...
  • eee sonuçlar noldu ??nerde
  • kazanan arkadaşlara tebrikler..
  • Hayırlı olsun ELDRUN ve sky27 ELDRUN'u da yarışmadaki birinciliğinden ötürü tebrik ederim
  • kazanan arkadaşları tebrik ederim...
  • Arkadaşlar 4-5 saattir pc'yi açmıyordum açar açmaz şimdi direk dh'a girdim ve çok şaşırdım gerçekten.Önce dh'a sonrada katılan ve tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Valla gerçekten süpriz oldu.Hayatımda ilk kez bir yarışmada birşey kazanıyorum çok tuhaf hissettim Tabii asıl ilk tebrik etmem gereken kişi en yüksek skorla eldrun.Mesut bey pm atıyorum sağolun, iyi geceler herkese.Umarım bu tür etkinliklerin devamı gelir çünkü gerçekten çok keyifli geçen bir süreçti.
  • Teşekkürler Sky, senin adına da sevindim ilk kez kazanıyormuşsun bir yarışmada. (ben de öyle) Gerçi çekiliş kısmına kalan kişi ben olsaydım sanmam ki bana çıksın, şanslı değilimdir o konularda.

Güzel ve zevkli bir yarışmaydı. İleride başka yarışmalar da görebiliriz umarım. Okuması ve takip etmesi de ayrı bir zevk oluyor yarışmaları. Yarışma içinde olunca adrenalin de oluyor tabi.
  • kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, çabaları içinse tüm katılanları
  • abi saçlara bak beee

• milletin işlemcilerini yaktıracaksınız karınız o olacak. zaten intelin buna sponsor olması ve teşvik etmesindeki gizli amaçta bu olsa gerek. işlemcileri yaksınlar yeni işlemci satalım
  • özledik
  • kendimi hortlamış hissediyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.