Şimdi Ara

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
5.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
943 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu

(En Son Oy Tarihi: 21.4.2021)
Giriş
  • Bence Muharrem İnce muhalefet olarak kalmalı :D Kılıçdaroğlundan daha iyi muhalefet yapıyor. Bütün amacı hükümeti karalamak. Ne istihdam ne projeler vaat ediyor. Sadece laf kalabalığı. Alacağı oy %32 yi geçmez.

Bu mesaj da burda dursun !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daax

Bence Muharrem İnce muhalefet olarak kalmalı :D Kılıçdaroğlundan daha iyi muhalefet yapıyor. Bütün amacı hükümeti karalamak. Ne istihdam ne projeler vaat ediyor. Sadece laf kalabalığı. Alacağı oy %32 yi geçmez.

Bu mesaj da burda dursun !
    Istihdam proje vaat etmiyor mu?

Yuh ALI SAMI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anketlerden gına geldi.

• Dhde bile şuan ki cumhurbaşkanına 300 küsür oy çıkıyor ne diyelim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubleTh1nk -- 7 Haziran 2018; 12:34:50 >
  • scarl@ kullanıcısına yanıt
    Chp’ye değil İnce’ye veriyorsunuz. Biz ailecek ince’ye vereceğiz ancak meclis seçiminde İyi’ye vereceğiz.

Ayrıca konu sahibine; ikinci tura kalırsa rte vs ince ve rte vs akşener anketleri de açılmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: DoubleTh1nk

Dhde bile şuan ki cumhurbaşkanına 300 küsür oy çıkıyor ne diyelim ...
    Niye ki ne alakası var ?

• Bu forumda eskiden daha cok Troll vardi.

Neden 3-5 kisi kaldilar onu bir irdelemek lazim.

Birkac sene oncesine kadar altin caglarini yasiyorlardi.

Son referandum doneminden suregelen agir bir dusus var troll miktarinda.

• Yahu tam bir Körlerle Sağırlar Birbirini Ağırlar durumu.

Şu forumda bir tana AK Partili tespit edildiğinde vurun abalıya misali aktrol, yandaş diye saldırıldığını çok net görüyoruz zaten.

Ona rağmen çiftçi babasının traktörü sık sık bozuluyor diye torna tesviye okuyan, gelecek nesilleri aydınlatmak için Fizik öğretmeni olan Muharrem beklenen oyu alamamış, yüzde 80-90 almalıydı, demek forum henüz tam olarak Muharremci olamamış.

Aklı selim olan muharrem İncenin ilk turda katiyyen RTE yi geçemeyeceğini zaten bilir. İkinci tura kaldığında işi daha da zor. Yani akıl var mantık var, AKP nin oyu belli, CHP nin oyu belli. Kendinizi boşuna yoruyorsunuz söylemedi demeyin..
  • Şu Forum kitlesi Türkiye kitlesiyle birebir örtüşse ne güzel olacak herşey güllük gülistanlık.

Bir kez daha anlıyoruz ki Akape boşuna "cahil" nesil istemiyor !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: GrkmAdr

Bu forumda eskiden daha cok Troll vardi.

Neden 3-5 kisi kaldilar onu bir irdelemek lazim.

Birkac sene oncesine kadar altin caglarini yasiyorlardi.

Son referandum doneminden suregelen agir bir dusus var troll miktarinda.
    kendi dediklerine kendileri inanmıyorlar.klavye başında napıyorum lan ben diyorlar :) ekonomi dış güçler-muhalefet feto söyleminden başka argümanları kalmadı.
  • Bu memleket bir Selanikli daha istiyor.

• Eski bir Mhp'li olarak ilk turda Akşener'e. İkinci tura İnce kalırsa gözüm kapalı İnce'ye

• quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

Yahu tam bir Körlerle Sağırlar Birbirini Ağırlar durumu.

Şu forumda bir tana AK Partili tespit edildiğinde vurun abalıya misali aktrol, yandaş diye saldırıldığını çok net görüyoruz zaten.

Ona rağmen çiftçi babasının traktörü sık sık bozuluyor diye torna tesviye okuyan, gelecek nesilleri aydınlatmak için Fizik öğretmeni olan Muharrem beklenen oyu alamamış, yüzde 80-90 almalıydı, demek forum henüz tam olarak Muharremci olamamış.

Aklı selim olan muharrem İncenin ilk turda katiyyen RTE yi geçemeyeceğini zaten bilir. İkinci tura kaldığında işi daha da zor. Yani akıl var mantık var, AKP nin oyu belli, CHP nin oyu belli. Kendinizi boşuna yoruyorsunuz söylemedi demeyin..
    Kendi kendilerine oynayıp mutlu oluyorlar işte... Boşver.
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    Bilinçli topluluk : yeri gelir gezi vandallığı güzellemesi, yeri gelir hdp güzellemesi, yeri gelir chp güzellemesi yeri gelir meral güzellemesi yapabilir.

Son günlerde açılan konulara bakın. Erdoğan'ın bir konuk için konuşmayı kesmesini prompter bozuldu diye abartanlar, Muharrem İnce ile selfi çekilen adamın füze gibi fırlatılmasına ses çıkarmayanlarla aynı kişiler :)
  • Oy Kullanmayacağım (50) Bunlar Feto DH yapılanması
  • quote:

Orijinalden alıntı: simerazzı

Eski bir Mhp'li olarak ilk turda Akşener'e. İkinci tura İnce kalırsa gözüm kapalı İnce'ye
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamitat

Bilinçli topluluk : yeri gelir gezi vandallığı güzellemesi, yeri gelir hdp güzellemesi, yeri gelir chp güzellemesi yeri gelir meral güzellemesi yapabilir.

Son günlerde açılan konulara bakın. Erdoğan'ın bir konuk için konuşmayı kesmesini prompter bozuldu diye abartanlar, Muharrem İnce ile selfi çekilen adamın füze gibi fırlatılmasına ses çıkarmayanlarla aynı kişiler :)
    prompter daha öncede bozuldu.videolarını atabilirim istersen bakınıp duruyor öyle:)zaten ince de prompterla gel diyor canlı yayına çıkalım? çok cesur dış güçlerin korkulu rüyası rte bi tek canlı yayından mı korkuyor yoksa ?
    ,
    selfi çekilen adam için özür dileyen ince peki rte bunu hiç bir zaman yaptımı ? bi tek feto konusunda kandırıldık safmışız dedi:) ha herşeyde kandırıldım diyor o ayrı bir konu zaten. devlet adamı kandırılmaz hesap verir.rabbim milletim bizi affetsin diyerek işi sürüncemeye bırakmaz...

• 1. tur olursa süpriz olmaz ama 2. turda kesin olarak ince nin kazanacağına inanıyorum 16 yıldır ilk kez hükümetin değişeceğine inanıyorum ve gerçekten birine yönetim konusunda ilk kez bu kadar güveniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 7 Haziran 2018; 13:31:47 >
  • Türkiye'de muhalefet edilecek onlarca konu varken (Eğitim siteminin hali, Et başta olmak üzere onlarca tarım ürününün ithal edilmesi vs) muhalefetin en büyük sorunu SARAY muhabbeti, PROMPTER, RTE'nin diploması...

Mutlaka zamanı gelince RTE de gidecek, bu devran da dönecek ama muhalefet bu şekilde giderse bu seçimde ya da gelecek seçimde olmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.