< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JamesKırkRobertLars -- 29 Ekim 2016; 12:58:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JamesKırkRobertLars -- 29 Ekim 2016; 12:58:38 > |
Selammunaleykum. Metal ney anlamam bilmem. Birgün sosyal medya hesabimda abone olduğum sayfada thurisaz-endless paylaşılmış ve paylasan dangalak tarafından altına su not dusulmus. İnsanın ruhunu dinlendiriyor. Ben bu müziği dinledim ruh muh kalmadı bende. Zaten eczanede çalışıyorum her telden insanlarla uğraşıyorum sinir stres had safhada... Neyse gece uyurken bu şarkının melodisiyle uyudugumu anımsıyorum çünkü sabah isyerinde şarkının sözlerini mirildaniyordum. Dedim şunu bi daha dinleyeyim. Ondan sonra years of silence ondan sonra uaral la vaga esperanza, lamentos falan derken hepten kafayı yedim. Hayır, o dangalak ruhu dinlendiriyor diye yazacagina depresyona sokar diye yazsaydi hic dinlemez, doom metal bilmem ne hic bulasmazdim. Simdi birakamiyorum.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 11 Temmuz 2014; 1:16:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantumfluctuations -- 11 Temmuz 2014; 20:45:24 > |
|
|
|
|
|