Şimdi Ara

DOTA 2 6.87 ve HEROLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni patch hakkında düşünceleriniz nedir?
    Bana göre metayı fazla etkilemedi.OD, Spectre gibi OP çocuklara bi ayar verdiler genel anlamda.Onun dışında yeni itemler çok güzel özellikle BLOODTHORN queen, storm, wr gibi heroların late gücünü arttırdı.Belki axe ' i offlane de görebiliriz.Ama onun dışında gerçekten bazı dengeler lazım.Yanlıl mıyım sizce bakın bikaç örnek.

1.Enchantress biraz nerf yedi ama acil nerflenmesi lazım

2.INVOOOOOKER!! SOZDE NERF YİYECEKTİ GERÇEKTENDE FAZLA GÜÇLÜ DEĞİL mi?

3.Pudge çok aşırı güçlü hook olsun ultisi olsun ozellikel düşük mmr maçlarında daha etkili.5k üzerinde fazla picklenmese de..

4.Slark¿ imba çocuk.Bazıları imba değim dese bile kullanmayı biliyorsan çoşarsın ya.71 stackli essence shiftt gordum abi kendim slark oynarken +200 kusur agility vardı. Hadi onu geçtim q su ile her şeyi purgeleyebiliyosun.Kendim oynarken baya eğleniyorum çok da oynadığım bi hero ama cidden bi şeyler yapılmalı.

5.Juggernaut nefret ettiğim nadide herolardan birisi.Karşındaki oynamayı bilmiyosa bile acı çektirir.Ha kimse bana çok ghost scepter filan demesin abi.Difusaal denen bi şey var.Carryle eul çıkacak halimiz yok.Tek sorunu ulti değil ki spell immuntisi var ganklemasi zpr.Oyun başı damage çıktısı muazzam q ile.BAT 'ı düşük.Karaktersiz bi hero dotadaki en kolay hard carrylerinden birisi dotadan gitsin karaktersiz...

Siz Kimlerden nefret edersiniz sizce neler olmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ha bir de Allah'tan picklenmiyo ama Troolu o kadar buffladılar ki sürekli buff yiyo benim gözümdeki statüsü juggerla aynı onun da ama en azından az pickleniyo

• Yahu Allah aşkına Invokerın daha neyine nerf istiyorsunuz? Early'de çöp oldu hero. Base attack damage'i techies ile yarışır durumda şu an. Exort oynamıyorsan last hit almak işkence. Stat yok early'de. Midi kaybetmesi çok daha olası artık. Ha, late'e kalırsa bilen kişinin elinde yine iş yapar. Ama gözünüzü seveyim birkaç yetenek isteyen herolara nerf isteyip durmayın. OD, spectre hala güçlü. Gidin onlara laf edin. Onun dışındakilere katılıyorum. Özellikle slark'a nerf mutlaka getirilmeli. 1-2 item ile büyük iş yapan hero mu olur?
  • Tamam dediklerinde haklısın ama invo için o dediklerin biraz da gerekliydi hani lane aşamasında özellikle de quas export invosu acıtıyodu fazlasıyla cold snap bas sağ tıkla yani.Heleki karşısına SF le çıkmışsan solo midde şansın yok.Anca gank filan çıkarak destekleyecekler seni.Damagei konusunda haklısın gerçekten az ama fighta yapacakları sınırsız hala invonun nerf istediğim noktalar o lar abi her skiili op gerçekten tornadodaki o menzil bile akıl alır cinsten değil yani.Tabiki invonun yetenek gerektirdiği konusundda bi itirazımız yok ama invo kullananlar da en zor hero invo demesin ama ki en azından meepo invodan daha zor bi hero mesela keza lone druid ve visage de oyle micromanagement çok isteyen herolar onlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B61CB1CD0 -- 5 Mayıs 2016; 7:37:05 >
  • Şimdi Normalde Başka hesabım var , Smurf açtım juggerNout Hastasıyım seviyorum yani zevk veriyor 150 mac atıyorum en az 100 tanesini Jugger ile attım hem KDA oranı iyi olsun diye hemde ranked farkediyor.Şimdi diyorsun yaa Ghost kasarım falan , iyi güzel Sen ghost kastıgına göre Yurneroda BOT kascak hali yok....

Zaten saldırı yapamıyorsun iyi güzel bende sana o zaman aghanım cıkarım her oyunda değil bazı oyunlarda , 12 sekerim 3-4 ghostta seksin geriye kalan 7-8 zaten öluyorsun :) 1v1 de... iyi güzel oda mı olmadı o zaman açarım heal ward'ı Başlarım sana saydırmaya illaki %80 seni ezerim ne alırsan al...

bir cok daha acıklama detaya girerdim ama gerek yok bence iyi bir hero özellikle combo ataklarda ultisiyle ilk atağı baslatabilen bir herodur.

haa smurf hesap ranked kac diyorsan onuda söylim ; 150 mac rapor ceza vs başka herolar derken 3780 Rank verdi. bana 70 maglubiyet olmasına rağmen.

• Jugger meselesi icin o na gore carry secmek lazim slark morph falan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Kertenkele kullanıcısına yanıt
    Keşke yazdığımı okusaydın ben juggerın durdurması zor bi hero olduğunu anlattım ghost scepteee alınsa bile işe yaramadığını anlattım ghost sceptre açana diffusal blade basarsan ghost sceptre purgelanir zaten galiba farketmedin Ki juggera çok güvenme juggerın durdurulamamışın en önemli sebebi takımsal hatalar yoksa juggerı kopek etmek istersek mis gibi ANTİ , Morphling ,Void var gerçi diffusal+manta+abysal ile jugger morphlingi üzer ama jugger carry gücü olarak ilk 10 girebileceğini sanmıyorum sadece aşşağılıl bi hero o kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bi zamanlar faceless voidde radiance kasılır mı diye konu açmıştım dalga geçmişlerdi. Hero rework olunca core itemı radi oldu.Mukemmel bi offlanee oldu void ya.
    Blink,vlad, aghanim ile çok iyi iş yapıyo uygun picklerle beraber

Ki ikinci bir buildi olan vanguard+radi+manta+dif ile de sağlam bir tank carry eskiden chorono bazlı bi heroydu artık bashi chorono da iki lat hasar da vermiyor qsu filan çok iyi tank ya void

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.