Şimdi Ara

DOTA FAN CLUP (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
0
Favori
49.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nukerler mantıklı geldi, teşekkürler.

@acheron
    Lichin ultisi biraz şans işi olduğundan hepsine dağılırsa pek bir etkisi olmaz diye düşünüyorum , zaten hp oyun sonlarına doğru 1600civarı oluyor.

@Giray Han
    Oyunun için bol hpli bir hero lazım dimi?.Hem ağ içinde lothar bassak genede görebiliyor ve diğer ağı atabiliyor, o kötü.
  • Lich'de şansla ilgisi yok yalnız yakala geo'yu sal ultiyi canı en az olana da Frost Nova. Bide dagon kastıysan tadından yenmez. Ki dagonluk bir işi kalır mı 3. seviye ultiden sonra o da belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 4 Ocak 2009; 15:55:00 >
  • Bugün lionu denedim; stun, dagon ve ulti ile çok rahat alınabiliyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DgnByz

Bugün lionu denedim; stun, dagon ve ulti ile çok rahat alınabiliyormuş.

Hood kasınca lion yalan bence. Ama supporter olup hex, eul gibi şeyler kasarsan takım arkadaşlarına dövdürürsün. Ayrıca supporter olursam bir dagon alırım. Dagonla da çalarım.
  • 1 seneyi geçkin dota oynarım 1 kere bile geo alıp oynamak içimden geçmedi onu bırak skillerinin ne olduğunu bile bilmiyorumNagayla, terorbladeyle kopya herolarıyla kolay kesersin birde manta kasarsan zaten ölmüştür geo.Agaç, cleveli str herolarla sand king aç ultiyi daggerle yanına zıpla sütun ölür zaten.Oynamana bağlı heroyu kullanmana item kasmana bağlı.
  • beyler cok acıl yardıma ihtiyacım var oyunu 6 aydır oynamıyodum ve sd lerde share gibi bi pozisyon var "share acmak" bu nederi nasıl yapılır yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WARNİNG

beyler cok acıl yardıma ihtiyacım var oyunu 6 aydır oynamıyodum ve sd lerde share gibi bi pozisyon var "share acmak" bu nederi nasıl yapılır yardımcı olursanız sevinirim...

allies yazıyor yukarda oradan tik le ve onayla
    sonra herkes seçince tikleri kaldır yoksa senin çarını yönetebilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: DgnByz

Geo'yu durdurmanın yolu nedir ? Son günlerde bi geo patlaması var.11 olduktan sonra ortalığı kasıp kavuruyor.

Ekleme: Takım oyunu demeyin , euro'da onu bulmak çok zor

Kastırmayacaksın bu kadar basit. Oyun başında bir hiç zaten. Ha kastı diyelim ya bf ve life steal kasıp alana kesiceksin ya nukerle birine odaklanacaksın. Baktın olmuyor 2 bm kas kendini kessin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NidderuN

quote:

Orjinalden alıntı: WARNİNG

beyler cok acıl yardıma ihtiyacım var oyunu 6 aydır oynamıyodum ve sd lerde share gibi bi pozisyon var "share acmak" bu nederi nasıl yapılır yardımcı olursanız sevinirim...

allies yazıyor yukarda oradan tik le ve onayla
    sonra herkes seçince tikleri kaldır yoksa senin çarını yönetebilirler

cok tesekkur ederim şimdi giriyorum oyuna :)
  • öNemli değil
    keşke biride host olmak için port açmayı Türkçe ve Resimli bir şekilde anlatabilse
  • Options->GamePlay'a gir altta Gameport numaran var.6112dir değiştirmediysen.O rakamı modemin ayarlarından nat->virtual server kısmına yazınca iş bitiyor.

DOTA FAN CLUP
  • Vay be dota oynamayalı 6-7 ay oldu yazın dönücem sahalara inşallah.Malum ÖSS izin vermiyor
  • Ben eurobattle da nickimi DE@TH yapmak iştiyorum kabul etmiyor"@" işaretini kullanamazsınız diyor.Bu nicki çok yapmak istiyorum.Bunun bir yolu varsa lütfen söyleyin
  • Ekle Wepla : [Hell]
  • weplada oynuyorum: hellraiser2006, host olarak pro olanlarınızı oyunlarıma bekliyorum, dh denim diye whisp atın ve f liste ekleyebilirsiniz
  • Eurobattle.net

Darthling

• Benide ekler misin ? Wepla ID: LaZNeNMoRiN
  • eurobattlede oyunuyorum ben millet ezilince cok cıkıyor bu wepla nası bi yer ben nasıl uye olabilirim ve acık mı su anda bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vkronik

eurobattlede oyunuyorum ben millet ezilince cok cıkıyor bu wepla nası bi yer ben nasıl uye olabilirim ve acık mı su anda bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz?

eurobattle'da priv gamelere giriceksin çıkan olması imkansız anca oyundan düşme olur
    bi ara eurobattle'da dota atsak iyi olur mesala şimdi

ben eurobattle'dan Hobastank
    not:hostlugum yok olan arkadaş buraya yazsın
  • Wepla - WhatDaFuck
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.