Şimdi Ara

Dota gibi oyunlar için Mouse , Klavye önerisi ? (UCUZ :( )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar klavye mouse alacağım.

Twitch chatinde soruyorum bu paraya anca şunu alırsın bunu alırsın gibi laflar geliyor bebelerden.

Yav param olsa bende mekanik klavye , steelseries mouse almayı bilirim ama yok ne yapayım?

2sinide max 100tl öneri yapabilir misiniz?

• Elin büyük değilse logitech g 300s al makro olayı güzel. Kendi makro programı var hee oyun için farklı ayar yapabiliyorsun Fiyatı da 60-70 lira civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harpagos H kullanıcısına yanıt
    Hocam macro dediğin olay şey mi? Bi düzen yapıyorsun atıyorum g tuşuna basınca Q W E 'ye bas sonra R'Ye bas yani blast mı açmış oluyor g tuşuna basnca? Macro bu mu hocam ?
  • Evet mouse un sol ve sağ tarafında 4 tane kolay erişimli tuş var. İstediğin şekilde ayarlayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama tekrar edeyim eğer elin fazla büyükse verimli kullanamazsın çünkü mouse biraz küçük. aslında çok küçük de değil ama ben de bu mouse almadan önce araştırma yapmıştım büyük elli kullanıcıları zorladığı şekilde duyumlar almıştım forumlarda. normal boyutlarda bir elin varsa o fiyat aralığında alabilceğin en iyi mouse bence . Kendi makro programı da çok içerikli.

buradan inceleyebilirsin makro olayını. eleman çocuk ama boşver olaya odaklan :)

https://www.youtube.com/watch?v=PYr9-AQZRMM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpagos

Elin büyük değilse logitech g 300s al makro olayı güzel. Kendi makro programı var hee oyun için farklı ayar yapabiliyorsun Fiyatı da 60-70 lira civarı.

G300 kullanmış biri olarak o macro tuşları hiç bir işe yaramıyor diyebilirim.En azından g300dekiler öyle.G300s aynı mouse zaten çok ufak farklılıklar var.Başka mouselar için bir şey diyemem ama bana kalırsa moba için macrolu mouse a hiç gerek yok.Bildiğim kadarıyla çoğu profesyonel oyuncu macrosuz mouse kullanıyor.Arteezy zamanında deathadder kullanıyordu.Iceiceice logitech g100 kullanıyordu mesela.Dendi steelseries sensei kullanıyor diye biliyorum.

Şuan steelseries kana v2 kullanıyorum.Hiç bir macro tuşu yok.G300 ise bir kutunun içinde yatıyor.G300ü ilk aldığımda 1 ay filan macrolara alışmaya çalıştım ama klavyenin rahatlığının yerini tutmadığı için bıraktım.

Mmorpg oynamıyorsanız düz bir mouse almak çok daha iyi olur.

G300ün beğenmediğim bir diğer yanıysa ergonomisi.Laptop mouselarından hallice bir mouse.Kalite olarak da bir g400 değildi mesela.G400 de kullanmış biri olarak aradaki kalite farkını hissetiğimi söyleyebilirim.Ama g500le g400 arasında böyle bir kalite farkı yok mesela.Belki g300syle kalite yükseltmiş o konuda bir şey diyemem.

Kısacası tavsiye etmediğim bir model.Ben olsam logitech, microsoft gibi markaların normal mouselarını alırdım.Everest, Frisby gibi markalar çöp.A4tech de fazla dayanıklı değil.Gerçi uzun yıllar kullananlar var ama garantisi yok.

• Harpagos H kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam küçük olması benim işime gelir şuan ki mouse mu bir görsen Kablosuz , esnaf mouselerinden

a4tech'in x7 modeli de var ama acayip büyük geliyor alıştığım için hareket ettiremiyorum. Elim normal insanların elinden küçük o yüzden bu tür mouse lar lazım bana eyvallah inceleyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.