Şimdi Ara

Dota2 Aldığım Mmr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sup oynamayı seven birisiyim. Oyunlarda çoğunlukla sup oynadım ve 2.5k Mmr geldi normali nedir düşükmü aldım ? orta hallimi aldım fikri olan söyleyebilirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit590

Sup oynamayı seven birisiyim. Oyunlarda çoğunlukla sup oynadım ve 2.5k Mmr geldi normali nedir düşükmü aldım ? orta hallimi aldım fikri olan söyleyebilirse sevinirim.

Bence ortalamada bir mmr almışsın, supportlar ortalama bu civarda açılıyor. Sağlam carry oynayabilenler genelde daha iyi açılıyor 3.5-4k civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigit590 Y kullanıcısına yanıt
    hocam gerçekten merak ederek soruyorum neden supp seviyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: salih-amel

hocam gerçekten merak ederek soruyorum neden supp seviyorsunuz

Aslında üşengeçlikten ve sorumluluk alamamaktan. Mesala cary alsam crep alamazsam oyunu taşıyamam. Bu sefer report edilip dururum. Sup alıyorum crep derdim yok. Crep almadığım için düşmanı çok dürtüyorum wardım eksik olmuyor sürekli smoke alıp dalmalar yani aslında takımı kontrol eden biziz oyunu taşıyan aslında suplar olduğunu düşünüyorum. Yani yarım yamalak ingilizcemle çoğu oyunumu ben idare ediyorum.
  • yigit590 Y kullanıcısına yanıt
    ben maç bitince sadece supp lara commend atarım. carry beyinsiz gibi oynar supp 30 dk oyun tutar, defans yapar, takımı yönlendirir sonra carry birazcık oyun sonu iş yapınca sanki oyunu kendi kazandırmış gibi yazı yazar, commend ister vs... açıkcası puppey misali zeki ve olgun adamların supp oynaması ergen ruhlu flamer gençlerin de carry veya zorla mide gitmesi de bunun bir örneği. ama bu kulvarlara giden efendi insan hiç yok mu? elbette varlar ama az. teşekkürler yorum için gerçekten güzel bir cevap olmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota2 Boost İsteyen?
    6 yıl önce açıldı
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.