Şimdi Ara

DÖVİZ DÜŞTÜ 0 ARAÇ FİYATLARI DÜŞMÜYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
48.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
340 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Talep olmadan yüksek kurdan araç ithalatı olmaz. Mini lüks diyebileceğimiz bir model .Normal zamanda aylık satış rakamları da 100 ü geçmez.Piyasanın gerisine örnek teşkil etmez.
  • Hocam benim şahsi görüşüm millet korkuyor. Emin olun hiçbir Allah'ın kulu Türkiye'de kolay kolay 1 liralık malı 5 liraya satamaz çünkü insanımız çakal insanımız üçkağıtçı ne yapar eder ucuzunu bulur ama millet korkuyor artık haklılar da. Millet dövizin daha da yükseleceğini ve bir daha araba alamayacağını düşünüp korkuyor çünkü bu ülkede bu tarz şeyler hep yaşandı. kimse yarın ne olacağını bilemediği için herkes fiyatlar olması gerektiği gibi mi değil mi diye bakmadan ucuz gördüğüne atlıyor çünkü bende sizde dahil hiç kimse önümüzdeki hafta dolar kurunun 8 lira olmayacağının garantisini veremiyor. insanlarımız bilinçsizler evet bende katılıyorum haklarını talep etmiyor hakları için mücadele edemiyorlar çünkü devlette özel sektörde hepsi insanlara ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar. adam doların 7 olduğunu görmüş götü boklu skoda octavia bak octavia superb bile değil 200 bin olmuş adam bunu görmüş ve ilk gördüğü kampanyaya atlıyor. devlet sözde vatandaşa iyilik yapıp ötv düşürüyor ama firmaların kur farkından vatandaşa geçirmesine göz yumuyor. şu anda ülkenin her alanda fiyat düşüşüne ihtiyacı varken ithalatçı dün yüzde 10 karla mal satıyordu bugün millet enflasyonla boğuşurken karında indirime gideceğine yüzde 30 a çıkartıyor ve devlet ise bunu hem görmezden geliyor hemde ötv indirimi ile teşvik ediyor. neyse hocam daha sayfalarca yazılır ama benim yazmaya takatim yok artık. biz yarınını bilmeyen bir ülkeyiz o yüzden bugün yapacağımız küçük karlar için yarınımızı ipotek etmekten çekinmiyoruz.

• Ne kadar iyimser bakıyorsunuz. Dolar düştü fiyat düşer diye.

Dolar 1 lira da olsa ekmek 50 kuruş asla olmayacak bunu aklınıza sokun. Bu tek yön gidiş biletiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece otomotiv değil her sektörde aynı durum var. bizim ülkeye has bir durum. esnafı hırsız vatandaşı arsız yöneticisi desen tüm eline sağlık kanun nizam hukuk vs hak getire.. böyle gider aga bu düzen ben ümidimi keseli çok oldu.

• Su an dolara gizli mudahele ediliyor ve bunu biliyirlar. Secimden sonra dolar 15 tl olsa az bile. Develuasyon geliyorum dedi ve geldi catti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sooso

Her gördüğüm platformda haykırıyorum bu konuyu.Aç bir milletiz. Geçen sene 106 bin olan aracı şuan 160 bine indirim var diye havada kapıyoruz.Bizim milleten hiç bişi olmaz. Yukarda bi konu var açlar topluluğu. Fotolar hava atmalar uçuşuyor.Sanarsınız ki büyük bir iş yapmışlar.Yedikleri kazıkların fotosunu atıyorlar. 1 ay daha almayın dedik şu araçları bak nasıl fiyatlar normal fiyatlara dönüyor şimdi adamlar öyle bir rahatki ucuz araba yok diyorlar indirim zaten yok.
    Hangi konu hocam bu. Bakalim taniyalim su sonradan gormeleri

• Doviz dustu ama faizlerin cok yuksekte oldugunu unutyorsunuz faizi 17 seviyesine getir dolar 6.5 7 tl olur gene

• A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    Araç teklifi alanlar konusundan bahsediyorum hocam. Konu sürekli güncel. Bakarsanız kim ne kadara neler alıyor tanırsınız oradan.

• Mtv ne olmuş otle.. 387 tl zam gelmiz..

• Ne desek boş

• quote:

Orijinalden alıntı: ChechenRebel

Hocam benim şahsi görüşüm millet korkuyor. Emin olun hiçbir Allah'ın kulu Türkiye'de kolay kolay 1 liralık malı 5 liraya satamaz çünkü insanımız çakal insanımız üçkağıtçı ne yapar eder ucuzunu bulur ama millet korkuyor artık haklılar da. Millet dövizin daha da yükseleceğini ve bir daha araba alamayacağını düşünüp korkuyor çünkü bu ülkede bu tarz şeyler hep yaşandı. kimse yarın ne olacağını bilemediği için herkes fiyatlar olması gerektiği gibi mi değil mi diye bakmadan ucuz gördüğüne atlıyor çünkü bende sizde dahil hiç kimse önümüzdeki hafta dolar kurunun 8 lira olmayacağının garantisini veremiyor. insanlarımız bilinçsizler evet bende katılıyorum haklarını talep etmiyor hakları için mücadele edemiyorlar çünkü devlette özel sektörde hepsi insanlara ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar. adam doların 7 olduğunu görmüş götü boklu skoda octavia bak octavia superb bile değil 200 bin olmuş adam bunu görmüş ve ilk gördüğü kampanyaya atlıyor. devlet sözde vatandaşa iyilik yapıp ötv düşürüyor ama firmaların kur farkından vatandaşa geçirmesine göz yumuyor. şu anda ülkenin her alanda fiyat düşüşüne ihtiyacı varken ithalatçı dün yüzde 10 karla mal satıyordu bugün millet enflasyonla boğuşurken karında indirime gideceğine yüzde 30 a çıkartıyor ve devlet ise bunu hem görmezden geliyor hemde ötv indirimi ile teşvik ediyor. neyse hocam daha sayfalarca yazılır ama benim yazmaya takatim yok artık. biz yarınını bilmeyen bir ülkeyiz o yüzden bugün yapacağımız küçük karlar için yarınımızı ipotek etmekten çekinmiyoruz.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 4:14:52 >

• Arkadaşlar bizde bu konuyla ilgili bir konu açsak sesimizi duyursak toplu olarak bence çok iyi olur.
    LYS sınavında OBP kaldırılsın tarzı bi kampanya başlatalım;

Slogan şu:
    ''Otomobillerde ÖTV indirimi tam yansıtılsın ve fiyatlar kura orantılı olarak değiştirilsin.''

Bakanlığı,Denetçileri, bilimum yetkilileri göreve çagıralım. Hep beraber ne kadar çok kişi olur susmaz ve hakkımızı ararsak
    Aralık ayı tüketiciler ve devletimiz için o kadar iyi geçer.
  • Millet %15 otv indirimini duyunca bayilere saldırdı..bu dolar neden 7 ye dayanıp araba fiyatlari ikiye katladi diyen olmadı..sorgulamayi degilde unutmaya dayali bir milletiz..bir octavia nedirde 162bin tl..sadece octavia degil tum araclarda durum ayni..almam aldırmam..nasil hemen 15 indirim yaptilar..kimmse almasa ne olacak asıl indirim o zaman olacak

• DOLARLA ılgısı yok FAIZ adamı zora sokuyor
  • satanın suçu yok, suç alanın

• Sadece otomotiv değil her sektörde dolar geri çekilince fiyatların da aynı oranda düşmesi gerektiği gibi yanlış bir algı mevcut. Hatırlamakta fayda var faizler 20 üzerinde, geri ödemesini düşünen üretici fiyatları geri çekmez, ürünlerdeki kar marjını artırma peşine düşer

• Millet çoban olmuş, bizi otlatmaya çalışıyorlar yazık bize.

• Bizden bir cacık olmaz. 65.000 param var araç bakıyorum. 1 aydır sitede geziyorum. Fakat görüyorum ki çoğu insan sıfır almak için aracını ilana koymuş yada galeriye veriyor. Sırf bu adamlar bu kurdan alıyor diye 2.el piyasası yüksek araç bulamıyorum. Az kaldı bende kendimi kandırıp egea alacam gidip ki fiatı hiç sevmem.

Gelecek yıl kura göre fiyat yazarsa bu elemanlar şimdi alanlar daha yüksek fiyata alacak bilmiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

Bizden bir cacık olmaz. 65.000 param var araç bakıyorum. 1 aydır sitede geziyorum. Fakat görüyorum ki çoğu insan sıfır almak için aracını ilana koymuş yada galeriye veriyor. Sırf bu adamlar bu kurdan alıyor diye 2.el piyasası yüksek araç bulamıyorum. Az kaldı bende kendimi kandırıp egea alacam gidip ki fiatı hiç sevmem.

Gelecek yıl kura göre fiyat yazarsa bu elemanlar şimdi alanlar daha yüksek fiyata alacak bilmiyorlar
    Hocam 65.000₺ paran varsa hiç sıfır işine girme sana tavsiye git volvo al, s60 temiz bulunur o paraya 2.0T evladiyelik kullan inan teşekkür edersin bana, o parayı egea, dacia, renault gibi tenekelere harcama 2008 s60, 2018 renault’yu gömer hala sapa sağlam gider

Olaki satacam desen aracın temizse her türlü satılır, satılmayan araç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 30 Kasım 2018; 23:0:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hazirana kadar olan gümrük serbestisi sadece otomobil ve iş makinaları için mi? Öyle yazıyor galiba, ticari araçlar değil galiba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.