Şimdi Ara

DÖVİZ DÜŞTÜ 0 ARAÇ FİYATLARI DÜŞMÜYOR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
48.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
340 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koyunu guden cok olur.Az bir şey araştırma yapan bayilerdeki fırsatçılığı görür.Ama indirim yazıyor ya her yerde bizim insanımıza bu laf yeter.bize her şey müstehak millet saldırdı sanıyor ucuza araba aldı.bayilerin cebini doldurdu.gercekten indirimleri yansitsalar güzel fırsat.sonucta bir ihtiyaç ama iste fırsatçı bayiler kendilerine çalıştı.ins 2019 da başta toyota olmak üzere batarlar.bana tanınan hakkı gasp edip kendi cebine atana acımam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almasa insanlar dusecek daire fiyatları cok geriledi kimse almayınca

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ysnsln kullanıcısına yanıt
    Toyota en cok sattıgı Avrupa ülkeleri arasında Türkiye dir

• Playas kullanıcısına yanıt
    Dolar yılbaşı na 4.80 olarak girecek düşecek subat mart sonu 4.20 olacak

• ysnsln kullanıcısına yanıt
    Sen konuyu anlamamışsın. Ötv indirimi sana tanınmış bir hak değil. Otomotiv sektörüne tanınmış destekleyici bir hak. Yani devlet a dur vatandaşım araba alamıyor diye değil, otomotivci satamıyor diye bu indirimi uyguladı.

• Nie dusmuyor cunki kimae dovuzin asagisa kalacagina inanmiyorda ondan

• quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

Ben zaten satılan araç hiç almadım:) nerede dolu özellikli araç var Uygun fiyaya onu alırım :) volvo severim. Fakat malum sitede bir tane temiz araba olmaz mı yahu. Yarısı ağır hasarlı kalan yarısıda full boyalı. temiz olanlarsa %30 daha pahalı. Şimdi vazgeçip 45.000 civarı bir araç almayı yanında da mt07 felan motor almayı planlıyorum 65 e araç bulamadım.
    Hocam kesinlikle öyle temiz araç zor ama bulunmuyor değil, hayırlısı olsun o zaman, valla parayı bulursam sıfır mazda 3 alır ölene dek kullanırım herhalde zaten araba alınmıyor senede bir araba değiştirmek benim harcım değil, bana mantıklı arabalar Japonlar onun içindede, showroomda hangi Japonun direksiyona geçersem geçeyim Mazda’daki hissi alamıyorum içim gidiyor arabaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın demekle kimse almaktan vazgeçmez.

Biz milletçe hiçbir zaman o olgunlukta olmadık...

Evet 15-20 gün daha insanlar bayii lere uğramasaydı birazdaha düşerdi.Evet insanlar daha da pahalı olur... alıp araba defterini kapatayım diyor...

Ama kimse soğana yapılan müdahaleyi araçlar için beklemesin...Bazı şeyler semboliktir...

Örneğin herşeye zam geldi ama hiçbir zam Ankara daki ekmek fiyatının artması kadar konuşulmadı...

Oysa başka memleketlerde aylardır hatta yıla yakın ekmek zamlı fiyatlardan alınıyor.

Bugün hangi vatandaş araba alamıyorum diye ağlasa kendini yerden yere atsa ciddiye alınır...Ekmek soğan öyle birşey...şarkısı varya yiğit muhtaç olmuş....diye..

Ben araba hesabı yaparken son viraj bundan sonra hayal olur diyorum...Bunu da elimdeki aracı verip üstüne sıfır faiz hayalleriyle...

Ama şöyle bakıyorum bundan 10 sene önce 30 aylık maaşınla aldığın aracın şuan neredeyse yarısını alabiliyorsun...İnsanlar bunu anlamıyor.Daha fazla çalışmak zorundasın..Bayiler bir şekilde satacaktır.Biz almasak mutlaka bir çözüm bulurlar..taksicilere,engellilere,eğitimci,sağlıkçı vssss...

Mutlaka bir şekilde formül bulurlar.

Önemli olan insanlar şunu desin bu araba için gerçekten bukadar çalışmaya değer.mi.

Daha önce iki kere sıfır araç aldım.Çok güzel birşey eskiyi kim sever ki.Ama artık bakıyorum gerçekten akıl mantık dışı bir hal aldı.Bulunduğum bölgede 250-300 bin tl ye evler var.Sıfır...Ölsen çocuğuna kalır .Deprem olsa arsasına ortaksın...Ömür boyu garanti.Sonra clio , golf , vss araçlara bakıyorum...o paralara yazık diyorum.Gerçekten herkesin artık silkelenmesi lazım.

• hollandsedrop kullanıcısına yanıt
    Teknik olarak öyle tabiki.Ama yansitmayip cebine indirmeleri insanları kızdıran.Yansitmazsa almam benim kaybedecek bir şeyim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mc33

Almayın demekle kimse almaktan vazgeçmez.

Biz milletçe hiçbir zaman o olgunlukta olmadık...

Evet 15-20 gün daha insanlar bayii lere uğramasaydı birazdaha düşerdi.Evet insanlar daha da pahalı olur... alıp araba defterini kapatayım diyor...

Ama kimse soğana yapılan müdahaleyi araçlar için beklemesin...Bazı şeyler semboliktir...

Örneğin herşeye zam geldi ama hiçbir zam Ankara daki ekmek fiyatının artması kadar konuşulmadı...

Oysa başka memleketlerde aylardır hatta yıla yakın ekmek zamlı fiyatlardan alınıyor.

Bugün hangi vatandaş araba alamıyorum diye ağlasa kendini yerden yere atsa ciddiye alınır...Ekmek soğan öyle birşey...şarkısı varya yiğit muhtaç olmuş....diye..

Ben araba hesabı yaparken son viraj bundan sonra hayal olur diyorum...Bunu da elimdeki aracı verip üstüne sıfır faiz hayalleriyle...

Ama şöyle bakıyorum bundan 10 sene önce 30 aylık maaşınla aldığın aracın şuan neredeyse yarısını alabiliyorsun...İnsanlar bunu anlamıyor.Daha fazla çalışmak zorundasın..Bayiler bir şekilde satacaktır.Biz almasak mutlaka bir çözüm bulurlar..taksicilere,engellilere,eğitimci,sağlıkçı vssss...

Mutlaka bir şekilde formül bulurlar.

Önemli olan insanlar şunu desin bu araba için gerçekten bukadar çalışmaya değer.mi.

Daha önce iki kere sıfır araç aldım.Çok güzel birşey eskiyi kim sever ki.Ama artık bakıyorum gerçekten akıl mantık dışı bir hal aldı.Bulunduğum bölgede 250-300 bin tl ye evler var.Sıfır...Ölsen çocuğuna kalır .Deprem olsa arsasına ortaksın...Ömür boyu garanti.Sonra clio , golf , vss araçlara bakıyorum...o paralara yazık diyorum.Gerçekten herkesin artık silkelenmesi lazım.
    Aynen hocam kazanılan para gayrimenkule yatırılmalı, oturma kirasını al sen öl çocuğuna kalsın çocuğun yoksa bir ayağın çukurda git sat gönlünce harca daha mantıklı, arabalara o paralar yazık, c segment 120.000₺ aşmamalı kesinlikle, a serisi, a3, 1 serisi olsa bile.

• avrupa da maaşlar enflasyonun %1-3 altında zamlandığı için adamlar günlerdir protesto ediyor. Türk insanından bi cacık olmaz.
  • bencem2 B kullanıcısına yanıt
    Yavaş 😁

• Evet, dogalgaz ve elektrik fiyatları da düşmüyor. Hatta akaryakıtta orantılı olarak düşmüyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: herrss1

Sadece araba değil hiç bir ithal ürünün fiyatı geri gelmedi. Önce ahlak olacak ondan sonra din,iman.
    İthal ürünün olsa sadece razıyım . Dandik sinbonun ev aletleri bile 2 katına çıktı en az . Bu fırsatçılık değil de nedir .

• 200 bin liraya octavia alan adamlara bunu anlatamazsın. Sanki mercedes alıyor. O parayı o araca vermek yazıktır günahtır. Hiçbir doğru düzgün özelliği yok sağlamlık desen hiç yok.

• Döviz düşünce ekonomi düzeldigini sanan kitle
  • Enflasyon düştü ya dövize bel bağladınız.. Dolar 1 lira olsun. senin enflasyon ve faizlerin yüzde 20'ler bandında olduktan sonra düşmez. bu saatten sonra hiç düşmez.. Alıştır kendini.
  • Seyrim kullanıcısına yanıt
    Ararın 155'i aldırırın o enfilasyonu içeri vallaha.

Enfilasyon ile top yekün mücadele var nasıl düşemez.

Reis dedi düşecek....

• bende bilgisayar alacam ama çok kararsızım. yılbaşından sonra mı alsam bilmiyorum. ne olur bu dolarınn hali sizce?
  • Tamam döviz düştü de... Herşey zort diye de degismez.. ki ham maddenin ve tedarikcilere verilen siparisler. Eski kurlardan olabilir.. ayrica dovizin buralarda kalıp kalmayacağı belli degil.. fiyatlarin dusmesi icin dovizin istikrarli olmasi lazim..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.