Şimdi Ara

Download Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda görüyorum. Herkes diyor, "X liram var. Oyun pc'si toplamaya çalışıyorum" diye.
    Ben de bugün itibariyle eski sistemimin sıyırtması üzerine download bilgisayarı toplamaya karar verdim ama tam olarak ne yapacağım bilmiyorum.
    Öncelikle Güç olarak sessiz ve az güç tüketen bileşenler olacağını biliyorum. Ekran Kartına bile gerek yok. 2 adet sata çıkışı olan bi anakart yeter tahminim. Pek fazla bi fikrim yok açıkçası. İnternette biraz baktım laptop alın demiş kimileri ama işte sata dan hdd bağlanacak taşınabilir dışında sabit olan hdd var birton. Kasa olarak küçük htpc kasası bile olur da işte bi karar veremedim. Az güç tüketen sessiz fiyatı ise bilmiyorum size kalmış bulunur herhalde ucuza bişiler.

• eski sistem hiçmi çalışmıyor?
    özellikleri ne?
  • eski sistem p4 3 ghz - 512 ram -ati x700 .. sistemi alalı 4 sene felan oldu önceleri oyundu felan. sonraları download makinesi olarak kullanmaya başladım. 7x24 çalışan sistem son günlerde kararsızlaştı, donup kalıyordu. Bugün ise açıyorum xp yazısı dönüyor reset atıyor. Aşırı ısınmadan diye düşünüyodum biosdan cpuyu 80leri felan gördüm. Eskiden 90 felan görmüştüm aynı cpu ile sorun olmamıştı neyse ama bu sefer açılmıyo kalıyo. Hem bu p4 deli gibi güç harcıyo. az güç harcayan yeni makina alsam 1 yılda amorti eder düşüncesi de aklımı da çeldi açıkçası..
  • Foxconn A7VMX-K AMD780V/DDR2 --- 100 lira (HD 3100 ATI)
    AMD Athlon 64 LE-1640 (2.6 GHz) 1MB 940pin-45W --- 65 lira
    OEM 2 GB 800 MHz DDR2 RAM --- 40 lira
    Seagate 1 TB 7200 RPM 32MB SATA2 NCQ --- 165 lira
    SAMSUNG 22x dvd-rw Sata --- 40 lira
    Aopen H420B B11 300W mATX Kasa --- 115 lira

525 lira kdv dahil.
  • download pc diye tamamen kötü parçalar seçmek istemedim..
    yinede güncellemeye açık bir pc oldu..

hdd yi istediğiniz miktarda seçebilirsiniz.. küçük kasalar sesli ve pahalı aynı zamanda hdd eklemeye pek müsait olmadığı için normal kasa seçtim..
    ekran kartı onboard..

quote:

Biostar TA780G M2+ AMD780G/DDR2 S+V+GL+RAI+16X 940
    A-DATA 2 GB 800 MHz DDR2 RAM (Soğutuculu) CL5
    Samsung 320 GB 7200 RPM 16MB SATA2
    Lg LG-GH22NS30-40 22X Sata Dvd-Rw Siyah
    Aopen ES55C C03 300W ATX Kasa (Gümüş-Siyah)
    AMD Athlon 64 X2 7750 ( 2.7GHz)3.3MB 940pin-D.Core

TOPLAM
    523,03 TL

www.exa.com.tr

düzenleme:
    leon-x in önerdiği sistemi yeni gördüm.. tek çekirdekli olması nedeniyle daha az güç harcayacaktır..
    eğer başka bir amaçla kullanmayı düşünmüyorsanız o sistem daha uygun olacaktır..
    ben ileride başka amaçla da kullanmak isteyebilirsiniz diye düşünmüştüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 23 Haziran 2009; 0:40:19 >

• Evde oyun için başka pc var zaten. Tek amaç internetten birşeyler indirmek
    Yazdığınız sistemlerden hddleri çıkarsak (bayağı bi var da evde) iyi bi para cepte
    ilginiz için teşekkürler arkadaşlar.. en mantıklı sistem bu. Daha az güç tüketecek sistemde yoktur herhalde.
  • HDD var ise elinizde şu şekilde olur güç tüketimi oldukça düşük olur...

Foxconn A7VMX-K AMD780V/DDR2 --- 100 lira (HD 3100 ATI)
    AMD Athlon 64 LE-1640 (2.6 GHz) 1MB 940pin-45W --- 65 lira
    OEM 2 GB 800 MHz DDR2 RAM --- 40 lira
    Samsung 22x dvd-rw Sata --- 40 lira
    Aopen H420B B11 300W mATX Kasa --- 115 lira

360 lira kdv dahil.

Fiyatlar:www.exa.com.tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    STEAM DOWNLOAD HIZ SORUNU
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.