Steam'de EA PRO var ama oyunu listede bulamıyorum. Daha sonra mı kütüphaneye yansıyor acaba? |
Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] (20. sayfa)
-
-
kullanıcı yorumlarına bakarsak last of us part 2 rezil bir oyun ? metacritic için oy kullanmak istiyorsan üye ol ve 0'ı bas bu kadar basit. :) steam gibi oyuna sahip olmana bile gerek yok :) tüm zamanların teknik anlamda en iyi oyununa sırf hikaye'de sevdiği karakterler öldü diye 0 basan bir kitleyi zerre takmam. steam ve ps tarafından niye gayet olumlu yorumlar? asıl kullanıcı yorumları orada çünkü gerçek oyuncular var orada. ps tarafı 5 üzerinden 4.5, steam tarafı ise yüzde 78 olumlu. aslında daha fazla olumlu olurdu ama sırf woke var diye oynamadan olumsuz bastı yine. biz de oyun mükemmel demiyoruz ama sırf woke muhabbeti dönüyor diye çöp diyemem oyuna. benim için çöp far cry ve ac gibi aynı etkinliği 50 saat yaptığın oyunlardır. benim için 7- 7.5 seviyesinde bir oyun. he tabi bioware ve dragon age gibi markadan beklediğimiz bu mu ? tabi ki değil.
-
Hocam EA pro sadece "EA app" uygulamasında var, steamde sadece Ea play var onda da Dragon Age day 1 değil sadece pro'da. Ea app'den almanız gerekiyor, 18$ diye hatırlıyorum aylığı.
-
Hmmm dikkatimden kaçmış çok teşekkür ederim bilgi için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun süresi çok kısa ya
Dragon age inquisition ana hikayesi 50saati buluyordu. DLC ve yangörevler hariç
Bu oyunda 12-20 saat arası bitiyor herşey. 12saatin yarısı zaten cutscene ayırmışlar. Dragon age degilde baska bişi olmuş.
Korsandan indirip kurmaya bile gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 2 Kasım 2024; 17:3:26 > -
Yoo kullanıcı yorumlarına bakarsak Last of us 2 Ortalama oyun. 5.8 almış iyi bir puan.
Dedigin gibi rezil bir oyun olması için 2-3 puan alması lazımdı Dragon age veilguarddaki gibi.
-
Sorun şurada ki TLOU P2 muazzam bir oyun :D Ona da review bombing yaptılar ve o puan oyunun kendisi ile zerre alakasız bir puan. Ama işte Grummz gibi internetin kıç deliği insanların oluşturduğu güruh birleşince böyle rezil hareketler yapabiliyor.
-
Düzenlenmiş makine çevirisi de geldi oyunun. Daha denemedim ama yamayı yapan arkadaşın daha önceki yamalarından bildiğim üzere en fazla %5 hata payı vardır. Şimdiden keyifli oyunlar.
https://forum.donanimhaber.com/dragon-age-the-veilguard-turkce-yama--159910782
-
Grafik ve mekanik gameplay açısından evet muazzam
ama hikaye ve diyalog açısından last of us 1'in çok gerisinde
-
Bu katılmakla beraber oyun o haliyle bile o kullanıcı puanını hak etmiyor.
-
makine çeviri ile bir kere oyun oynadım daha oynamam. :) oynarken aptal gibi hissediyorsun, hiç bir şey anlaşılmıyor. bence anonymous'un el çevirisini beklemek gerekli.
-
Bende oynadım birçok oyunu herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Hangi oyundu o? ve kim yaptı? Volktyson'ın Deepl temelli olduğundan düzenlenmese bile hata payı %8-10 arası.
-
sinnerclown kullanmıştım bir kaç kez ve çok kötüydü. mesala borderlands 3 çevirisi rezaletti veya şu an oynadığım rage 2 çevirisi de çok kötü.
-
Her iki çeviri de Team Ninja isimli arkadaşın elinden çıkma. Bu arkadaşın Sinnerclown ile bir alakası yok. Yaptığı yamalar da Deepl ile yapılmamış, sanırım Google çeviri kullanılmış. Kendisi de bazı yamalarında Deepl ile olan alternatif çevirilerin daha iyi olduğunu söylemiş.
-
Ele gecirmedikleri bir yer kalmadi. 0 dan yaratmaya calismak yerine populer olan, hayrani global olarak fazla olan kitap, oyun, film, dizi vs bir cok seyin icine kendi propagandalarini dayattilar. Kepceyle agzimiza sokmaya calisanlarin urununu tuketmedigimiz icin b.ktan projeleri patlayinca sucu hayranlara attilar. Irkcilik yapiyorlar diye isin icinden siyrilmaya calistilar. Wukong oyununa diversity yok, propaganda yok diye dusuk puan veren sozde tarafsizlar simdi bu oyuna 8-9 puan basiyor. Kasikla agzina sokulan, her seyi yemeye calisanlar da dusuk puan verenlere laf ediyor. Diversity, propaganda vs olmasi onlar icin nasil + kriter ise benim icin de olmamasi + kriterdir. Kendi yarattiklari projeler hariç, propaganda amaci ile globalde hayrani fazla olan, isim yapmis kitap, oyun, film vs ne varsa kullandiklari araçlara hiç bir zaman pozitif yaklaşmayacağım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
outer worlds'ü de makine çeviri ile oynamıştım mesala o da rezaletti. :) bana göre değil makine çeviri, bence oyunu çok ama çok kırıyor. senin için problem yoksa sana keyifli oyunlar. zaten dragon age'i büyük ihtimalle oynamayacağım, çok hevesim kırıldı. herkes 6-7 puanlık oyun diyor, taş çatlasa 7.5 8 falan. bu kadar orta şeker bir oyuna 70 80 saat zaman kaybı gerçekten. 70 80 saatlik bir oyunun en az 8 olması lazım. zaten satışlarda patlak , oyun lansman hafta sonunda bile 70 bin oyuncuyu zor görüyor, ki metaphor gibi niş oğlu niş bir oyun bile 85 bin falandı. tahminimce kısa vadede 2 mn. , uzun vadede 5 mn falan ancak satar. bu satışlar bioware'i kapattırır mı bilmiyorum ama ea'ı hayatta memnun etmez.
-
Makine çeviri iyidir yapay zeka chatgpt apoenai nin ilk kullanıldığı alan ve gelişmesini sağladı, yakında çevirmenlik diye bir iş kalmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Kasım 2024; 0:3:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi olduğunu hiç zannetmiyorum, bence bok gibi. ileride gelişebilir tabi ama şu an rezalet bence.
-
biraz araştırdım bu makine çeviri işini. genellikle iyi olan çeviriler düzenlenmiş çeviriler oluyor. yani yapay zeka ile çevirdikten sonra el ile baya üstünden geçiyorlar. senin iyi dediğin yamalar bunlar olmalıdır diye düşünüyorum. syberia: world before'u hatırladım, mesala o da düzenlenmiş makine çeviriydi ve fena değildi. ama düzenlenmemiş olunca çok kötü oluyor ve oyunu çok kırıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X