kolay gelsin. |
Dragon Age: Inquisition %100 TÜRKÇE YAMA V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) (5. sayfa)
-
-
Ne biçim oyundu ya! Oyna oyna bitmiyordu anasını satayım, bırakmıştım en sonunda..
İyi uğraşıyorsunuz valla.
-
zartzurt456 ve team ninja mükemmel bir takım olabilirler aslında. bence yamalarınızda iban paylaşın,gönlünden geçen atsın üçbeş bişey.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle katılıyorum. Umarım iban eklersin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ellerinize sağlık.
yama %100 ana hikaye
iban felan yok en sonunda imzaya not düşücem artık :)
oynayacağım ve türkçe yaması olmayan oyunları çeviriyorum sadece.
test için akşam üstü yardımcı olacak varsa pm atsın.
en son dosyada deli gibi kod var onları düzeltiyorum.
-
Çıldırıyorum. Ben de oyunun 1. ve 2.si varmış. Bu 3.oyun yokmuş. Alacaktım oyun hayvan gibi pahalı. Yılbaşı indirimlerini bekleyeceğiz artık.
-
Ninja bey rdr yi oynamayı düşünüyorsmusunuz belki cevirirsiniz onda da bunun kadar kelime var 😁
off off ellerinize sağlık. Oyun içi görseller efsane
Rdr de sıkıntı kelime sayısından ziyade paketlemek ve paket açmak.
beyler bu son msj ım yatıcam bir konuda yardım istiyorum sizden.
oyun ilk başında leliana var hatunun üstündeki zırh acayip hoşuma gidiyor oyunu o zırhla oynamak istiyorum.
yani üstüme başka zırhda giysem görüntüsü o olsun istiyorum varmı bu konuda yardımcı olacak çok makbule geçer oyun zevkim o zırhla dahada ateşlenecek ?
bu tür oyunlarda görüntü takıntısı var bende üstümde güzel gözüksün istiyorum.
en dandik zırhda olsa görüntüsü iyi ise oyunu onuna bitiririm öylede manyaklıklarım var.
iyi forumlar.
-
Güldürdün. Keşke yardım edebilsem fakat hiç anlamadığım noktalar...
-
adamsınız ya makine çeviri kendini aşmaya devam ediyor
-
Nexus da vardır. Orda yoksa zaten hiçbir yerde yoktur. Hocam işallah direk translate edip bırakmıyorsundur, biraz düzeltme yapılsa güzel olur. Bu oyunun ziyan olmasını istemem. Yıllardır beklediğim bir yamaydı.
Baştaki zırh nasıldır bilmiyorum ama buysa buyur;
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.https://www.nexusmods.com/dragonageinquisition/mods/305
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azor ahaii -- 21 Ekim 2020; 13:16:26 > -
Animus kaliteli çeviriyor kalite arıyorsanız bekleyin bence.ama 1.2 yıl daha sürebilir
Eline sağlık bende kaç yıl oldu bekleyeli unuttum.
1 günde bravo,nerdeydiniz ya bu zamana kadar.hikayeyi az buçuk anlasam.görevlerde ne diyor anlasam yeter yeter de artar bana
Böyle bir kelime sayısını düzeltmek dahi bir yıl sürer. Bu hali ile yetinmek gerekecek. Veya Ninja dosyaları paylaşırsa düzeltme yapmak isteyenler uğraşabilir.
-
1 yıl sürmez maksimum 2 hafta alır. Ben zaten tüm cümleleri baştan sona yenileyin demiyorum. Oyunun test kısmında göze batan ne olduğu anlaşılmayan yerleri not alıp finalde o yerler düzeltilsin diyorum. Translate yamalara en başından beri karşı değilim, zevk meselesidir isteyen istediği ile oynasın. Kendim pek tercih etmiyorum, kullananı da yadırgamam. Bu oyun istisna! Mümkün olduğunca düzgün olsun isterim, verilen anlamı aynen versin lafı dolandırmasın. Cümle içine bilmeceler yerleştirip bizi beyin fırtınası yapmaya zorlamasın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X