Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

Orijinalden alıntı: Weltas

Oyun baya zor gibi Normal seviyesinde oynuyorum ama redcliffe castle da kösülmüş durumdayım.

Ben (Rogue- archer)
    Sten (warrior)
    alistair (warrior)
    morrigan (mage)

Oyunun zorluk seviyesini aşırı bulanlar 1,01 patchini yüklesin. Bu patch sadece Easy ve Normal zorluk seviyesini kolaylaştırıyormuş. Allahtan hard ve nightmare yerliyerinde duruyor.

Yok onlarda da farkediyor. Düşmanlar hala aynı vuruyor ama Morrigan artık one shot one kill yapabiliyor mesela Hurlock lara, patchden önce 2-3 kere vurması gerekiyordu. Patch açıklamasına yazmamışlar ama baya farketti benim oyunumda.

Tüh bilsem yüklemezdim patchi, ben hardda oynayacağım oyunu, daha da mı kolaylaştı oyun şimdi? Yoksa bu bir iki skill düzenlemesi mi?

• Nightmare`de oynuyorum önceden 6-7 tane darkspawn olan gruplarda tank tutarken Morrigan uzaktan 2-3 kere vurunca birşeye benziyordu ama şimdi hem Morrigan tankı beklemeden indiriyor hem de Alistair zaten hayvan gibi vurmaya başladı taktik olayı bozuldu baya. Artık adam paylaştır yeter eskisi gibi yerleri ayarlayım, vuruş sırasını belirleyime gerek kalmadı.
  • Patch'i yüklemeyeyim o zaman. Böyle gayet iyi, kolaylaşmasına gerek yok ki uzun zamandır başarma hissini bana yediren bir oyun oynuyorum : )
  • bende yüklemiyorum bilerek. hard oynuyorum nightmare çok kastı daha ilk baitaki troll ü öldüremedim sinirlendim bende hard açtım. hard tada 3-4 kere öldümde anca indirebildim
  • bu silahlar nasıl upgrade ediliyor rune lar var ama kullanamıyorum bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapper

bu silahlar nasıl upgrade ediliyor rune lar var ama kullanamıyorum bir türlü.

bi dwarf ve spastikoluspastik oğlu var. Onları bulman lazım, ufaklık silaha ench. yapıyor.
  • Morrigan çok hot hatunmuş haaa !

Bende dwarf başladım.Arena falan yaptım.Elektroşok bi kılıç verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Nightmare`de oynuyorum önceden 6-7 tane darkspawn olan gruplarda tank tutarken Morrigan uzaktan 2-3 kere vurunca birşeye benziyordu ama şimdi hem Morrigan tankı beklemeden indiriyor hem de Alistair zaten hayvan gibi vurmaya başladı taktik olayı bozuldu baya. Artık adam paylaştır yeter eskisi gibi yerleri ayarlayım, vuruş sırasını belirleyime gerek kalmadı.

Tüh yaw. Bilsem hiç yüklemezdim patchi. Şimdi işin yoksa uninstall - install bir daha. O kadar kolaylaştı mı oyun yani, ne diyim ulan ben bu biyovere. Sadece easy ve normal seviyelerini kolaylaştırdığı yazıyordu ben de yükledim yaw. Hard ile başlayacaktım ben de nightmare yaparım artık uninstall yapmaktansa bir daha, harbi gıcık oldum şimdi, kıl herifler ya insan adam gibi bir fix log hazırlar.

• bu morgananın üzerindeki seksi giysiyi çıakrıpta dandik robe giydiren varm acaba?kadın 26 level oldu hala üzerinde aynı giysi var. bilerek çıkarttırmıyorum
  • Ben seksiliğini falan geçip Drake Scale Armor giydirdim. :D Ayrıca Arcane Warrior silahları, eşyaları nerede yahu. Arcane olacağım ama hiç Item yok ki.
  • Valla oyun bana kalırsa ne cok zor ne de kolay...Bence Bioware zorluk seviyelerini ayarlamada cok iyi bir iş başarmış...Bende ilk önce Nightmare'de başladım ama baktım olmuyor zaman icerisinde Hard'a döndüm ve Hard seviyede Redcliff Castle'nin icine girmek üzereyim...Bakalım bazı arkadaşlar burada epey zorlandık demişler,göreceğiz...Şahsen en zorladıgım bölüm Redcliff'i kurtarma göreviydi...Ama işin özün iyi iş baarmıs Bioware 2-3 ufak hata haricinde
  • oynayanlara soralım madem öyle.oblivion mu dragon age mi
  • Oyun çok güzel olmuş arkdaşlar ben de bitirdim nihayet ama yan görevlerin çoğunu yapmadım. Ayrıca şu kan olayı harkülade olmuş, birini kestiğinde kan fışkıracak değil mi :D Ayrıca Arcane Warrior silah veya eşyalarına ben de rastlayamadım ve yahu bir oyunda hiç mi şöyle güzel karizma bi silah olmaz? Ulan koskoca ejderha öldürüyoruz içinden saçma sapan itemler çıkıyor :) NWN' da hiç olmazsa item çeşitliliği fazla. Yinede oyun çok güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

bu morgananın üzerindeki seksi giysiyi çıakrıpta dandik robe giydiren varm acaba?kadın 26 level oldu hala üzerinde aynı giysi var. bilerek çıkarttırmıyorum

Morrigan`ın seksi kıyafetinin upgradeli olanı bulunmakta. Statları çok iyi ve görüntüsü aynı, hatunun kişisel questi sonucu alabilirsiniz.

Oyun sanırım 40 saat kadar sürdü, saolsun BioWare hem sıra tabanlı hem de sistem dostu yaptığı için laptopta oynayabildim. İşyerinde biraz zor oldu ama gece yatakta filan mouse a gerek olmadan oynadım genelde. Mümkün olduğunca yan görevleri yapmaya çalışsam da yarısına yakını bulamadım bile. Mage hatun olarak tekrar başladım bu sefer tüm questleri yapmayı hedefliyorum 80 saati bulacaktır bu sefer.

Ekleme: Ben de ilk başta item azlığından yakınmıştım özellikle de silahlar konusunda ancak o kadar çok quest ve quest item`ı bulunmakta ki biraz araştırınca tatmin olabiliyorsunuz. En basit örnekle warrior`ımın kullandığı two hand sword`u Orzammar`da tah odasındaki görev sonucu almıştım.

Spoiler:

Görev quest olarak düşmüyor, içeri girdiğinizde yürürken bastığınızda içeri geçen taşlar farkediyorsunuz. Toplam 3 adet mevcut, 2 si taht odasında 3. sü odanın önündeki salonda. 3 kişi ile üzerinde durum tahta tıkladığınızda sağlam bir ejderha beliriyor, onu öldürünce çok iyi bir two hand sword alıyorsunuz ve özellikleri gereği darkspawn a karşı ekstra damage veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 9 Kasım 2009; 17:48:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

oynayanlara soralım madem öyle.oblivion mu dragon age mi

bana göre oblivion:
    geniş harita yükleme süresi az ve yükleme noktaları şehir kapıları olması. yani bi eve girerken 1-2 snlik loadingden sonra giriyorduk.daha sınırsız oynanış daha serbest oynanış. dao da bildiğiniz gibi harita sınırlı. belini aşmayacak sulara bile giremiyoruz malesef.
    Oblivion o daha aksiyon dolu. kılıcı istediğiniz gibi sallamak, oku ve büyüyü istediğin yere atmak .kısacası daha fazla kontrol benim için daha iyidi. yani risen deki gibi. ama dao daha fazla rpg öğeleri taşıdığı için taktiğe daha fazla dayalı ve türü sevenler için birebir. saldırı şekli atak olarak 2-3 animasyon bulunsa da senin istediğin gibi ilk sağdan kılıcı savurup rakip yemezse ileriye güçlü bir vuurşla alaşağı etmek rakibi daha zevkli bence.

• selamlar,

Installda bir sorun olduğundan başlayamamıştım oyuna her neyse sorunu çözdüm şimdi oyuna başlayacağım inşallah
    ama burda büyücülerle ilgili okuduklarım kafamı karıştırdı.

Tüm Bioware/BlackIsle serilerini special mage/conjurer olarak oynadım. Şöyle özetlersek ;

1- AOE büyülerini kimse efektif kullanamadığından şikayetçi. Kendi karakterlerine de zarar verdiğini ve resistanların zayıf olduğu genel bir kanı.
    2- Kimse "summon" büyülerinden bahsetmiyor, yoksa sağlam summon büyüleri yok mu ?
    3- NPC lerde Morrigan sanırrım sağlam bir büyücü, eğer grupta zaten Morrigan varsa 2.bir büyücü grubu zayıflatır düşüncesindeyim.

Artık evli ve çocuklu biri olarak, ciddi zaman sorunum var, eskisi gibi öyle 2. 3. kez filan oynama şansım yok.
    Doğru karakter ile başlamak istediğimden sizce,

mage mi ? level 7den sonra hangi alt kollara ayrılıyor ?
    warrior mu ? çift elmi ? two handed mi ? kılıç kalkan mı ?

ne dersiniz ?

• Merak ediyorum takım 2 mage ile nasıl olur. Morrigan var zaten, Wynne de yeni katıldı aramıza. iki tane de tankız(alis ve ben). Acaba bir de DPS warrior mı katsam ya da rogue mu?(rogue sınıfını oldum olası sevmedim ve açıkçası kullanamıyorum da :). Kullanamamam o sınıfa karşı soğukluğumdan olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 9 Kasım 2009; 18:40:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: belgameth

quote:

bi dwarf ve spastikoluspastik oğlu var. Onları bulman lazım, ufaklık silaha ench. yapıyor.

silahlarda rune koycak yerler acıldı ama runelerı ekleyemiyorum uzerıne surukluyorum fln olmuyor birine felanmı yaptıracaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: belgameth

quote:

Enchantment?
    Enchantment!!!!

@sapper: hocam, accept demeyi nasıl unutursun yahu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 9 Kasım 2009; 19:03:34 >

• Ben mage -çiçeği burnunda blood mageim :p- oynuyorum morrigan da var . Bence oyunda mageler çok güçlü. Kendi adamlarına da zarar vermesi mantıklı ateş indiriyosun o kadar zarar alsınlar. İlla savaştığın yere atmak zorunda değilsin ki. Düşmanlar zaten genelde uzaktan koşarak geliyo bi sürü archer oluyor uzakta bekleyen aynı şekilde onlara da atabiliyorsun. Duruşu doğru ayarladın mı hiç sorun yok. 8. lvlım ben redcliffteyim domuz gribi olmuş olan çocuğu kurtardım en son. Hard seviyede oynuyorum. Mageler çok güçlü bence çünkü eskisi gibi unutma ezberleme rest etme vs yok. Hemen manan doluyor zaten. İstediğin büyüyü istediğin zaman yapıyorsun. Tek mage olunca belki her büyüyü ona yaptırınca mana yetmeyebilir. İki mage olunca morrigan ile donduruyorum benimki ile inferno atıyorum önümde sten bekliyor arkada okçu adını öğrenemediğim rogue abla. Ya da stun büyüleri yapıyorum biriyle diğeriyle sırf damage çalışıyorum vs. Çekirdek çıtlatarak oynuyorum. En çok ogrede takılmıştım. Onun dışında hiç takılmadım. Mageler baya avantajlı gibi geldi bana oyunda.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.