Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Redcliffe'tesin daha, blood mage'i nasıl açtın? oha.gif
  • Pc de rpg inatla oynamayan biri olarak oyun cidden içine çekti beni diyebilirim. Hikayeler ve anlatımları oldukça zevkli. Diğer rpglerde nedense bu kadar dayanamamıştım bile. Şimdi bir sorum var arkadaşlar. Mage olarak başlayanlar Jowan'a yardım ettiler mi etmişlerse olay nedir dışarımı çıkıyoruz sadece ? şu savaşa katılmam ilk büyücü abiyle konuşmalarını bekliyorum onay verirse bende katılıcam savaşa. Dışarımı çıkmalıyım yoksa savaş yolundamı ilerlemeliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Pc de rpg inatla oynamayan biri olarak oyun cidden içine çekti beni diyebilirim. Hikayeler ve anlatımları oldukça zevkli. Diğer rpglerde nedense bu kadar dayanamamıştım bile. Şimdi bir sorum var arkadaşlar. Mage olarak başlayanlar Jowan'a yardım ettiler mi etmişlerse olay nedir dışarımı çıkıyoruz sadece ? şu savaşa katılmam ilk büyücü abiyle konuşmalarını bekliyorum onay verirse bende katılıcam savaşa. Dışarımı çıkmalıyım yoksa savaş yolundamı ilerlemeliyim ?

Jowan ana questi etkileyen ve ileride önemli bir yerde karşına çıkan bir mage, o yüzden questini yapmanı öneririm. Hangi yolu seçeceğin sana kalmış ama yaparsan ufaktan fikrin oluyor onun hakkında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

oynayanlara soralım madem öyle.oblivion mu dragon age mi

Oblivion çıkalı yıllar oldu, bu yıl çıksaydı ya da Dragon Age geçtiğimiz yıllarda gelmiş olsaydı belki daha objektif karşılaştırma yapılabilirdi. Ancak Oblivion`un yeri ayrıdır, çok gecem geçti xbox ta oyunu açıp gece yatakta uyuyana kadar gamepad elimde sadece at üstünde ormanları dolaştığım. Kendi dönemine göre olağanüstü bir yapımdı, Dragon Age`te kezà...
  • Ben hâlâ Arcane Warrior konusunda cevap bekliyorum. :p Mesela Warrior Alistair'in üzerinde Juggernaut'ları benim karaktere giydirsem, Alistair'e ne giydirebilirim? Juggernaut'dan daha güzel setler vardır elbet; fakat karar veremedim. Ya da Arcane Warrior setleri, silahları nelerdir var mıdır? Stat ayarlamalarını nasıl yapmalıyım falanda filan. Daha 14. seviye karakterim ama Strength seviyesi çok az. Nasıl 38 yaparım ki onu, gelmez asla. :)
  • Arkadaşlar kasabalarda alınan Chant görevleri,Mage görevlerini istediğimiz zaman gidip alabiliyor muyuz...Görev yerim epey şişti ve bu görevlerin gitme gibi bir durumu yok değil mi???...Bir de oyunu bitiren arkadaşlar oyun devam ediyor mu bitse bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

quote:

bana göre oblivion:
    geniş harita yükleme süresi az ve yükleme noktaları şehir kapıları olması. yani bi eve girerken 1-2 snlik loadingden sonra giriyorduk.daha sınırsız oynanış daha serbest oynanış. dao da bildiğiniz gibi harita sınırlı. belini aşmayacak sulara bile giremiyoruz malesef.
    Oblivion o daha aksiyon dolu. kılıcı istediğiniz gibi sallamak, oku ve büyüyü istediğin yere atmak .kısacası daha fazla kontrol benim için daha iyidi. yani risen deki gibi. ama dao daha fazla rpg öğeleri taşıdığı için taktiğe daha fazla dayalı ve türü sevenler için birebir. saldırı şekli atak olarak 2-3 animasyon bulunsa da senin istediğin gibi ilk sağdan kılıcı savurup rakip yemezse ileriye güçlü bir vuurşla alaşağı etmek rakibi daha zevkli bence.

ben de senin gibi oblivion tarzı oyunları seviyorum.kılıcı istediğim gibi sallayabilmeliyim.hatta oblivionun dövüş sistemi dark messiah gibi olsaydı daha da çok severdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

Pc de rpg inatla oynamayan biri olarak oyun cidden içine çekti beni diyebilirim. Hikayeler ve anlatımları oldukça zevkli. Diğer rpglerde nedense bu kadar dayanamamıştım bile. Şimdi bir sorum var arkadaşlar. Mage olarak başlayanlar Jowan'a yardım ettiler mi etmişlerse olay nedir dışarımı çıkıyoruz sadece ? şu savaşa katılmam ilk büyücü abiyle konuşmalarını bekliyorum onay verirse bende katılıcam savaşa. Dışarımı çıkmalıyım yoksa savaş yolundamı ilerlemeliyim ?

Jowan ana questi etkileyen ve ileride önemli bir yerde karşına çıkan bir mage, o yüzden questini yapmanı öneririm. Hangi yolu seçeceğin sana kalmış ama yaparsan ufaktan fikrin oluyor onun hakkında...

Jowan

darağacına gönderdim onu :/

bu da aslında oyunun ne kadar geniş olduğunun kanıtıdır, bayılıyorum bioware sana... senaryo böyle eğilip bükülür işte!

• quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Arkadaşlar kasabalarda alınan Chant görevleri,Mage görevlerini istediğimiz zaman gidip alabiliyor muyuz...Görev yerim epey şişti ve bu görevlerin gitme gibi bir durumu yok değil mi???...Bir de oyunu bitiren arkadaşlar oyun devam ediyor mu bitse bile...

Landsmeet`e kadar bir kısmını yapabiliyorsun, sonra diğer kısmını ancak ana questin sonuna gelirsen siliniyor tüm questler.

Oyun bittikten sonra ki ( bir sürü son var hangisini bitirdiğine bağlı olarak ) bitiş ekranında görebilirsin ne olduğunu..

Mesela benimkinde

Alistair kpss den 70 alıp torpille adalet bakalığında işe yerleşti, kendi gibi memur bir kızla evlendi, en son toki konutlarından ev aldı.

Morrigan sabah programı için bir kanal ile anlaştı daha sonra Arda Turan`la aşk yaşamaya başladı.

Sten qunari usulü su böreği yaptığı bir börekçi açtı vs. şeklinde..

Bu ekranlardan sonra devam edemiyorsun oyuna.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

quote:

bana göre oblivion:
    geniş harita yükleme süresi az ve yükleme noktaları şehir kapıları olması. yani bi eve girerken 1-2 snlik loadingden sonra giriyorduk.daha sınırsız oynanış daha serbest oynanış. dao da bildiğiniz gibi harita sınırlı. belini aşmayacak sulara bile giremiyoruz malesef.
    Oblivion o daha aksiyon dolu. kılıcı istediğiniz gibi sallamak, oku ve büyüyü istediğin yere atmak .kısacası daha fazla kontrol benim için daha iyidi. yani risen deki gibi. ama dao daha fazla rpg öğeleri taşıdığı için taktiğe daha fazla dayalı ve türü sevenler için birebir. saldırı şekli atak olarak 2-3 animasyon bulunsa da senin istediğin gibi ilk sağdan kılıcı savurup rakip yemezse ileriye güçlü bir vuurşla alaşağı etmek rakibi daha zevkli bence.

ben de senin gibi oblivion tarzı oyunları seviyorum.kılıcı istediğim gibi sallayabilmeliyim.hatta oblivionun dövüş sistemi dark messiah gibi olsaydı daha da çok severdim

Bende tam tersi oblivion risen ve fallout3 gibi oyunlardan ziyade durdurup taktik yapabileceğimiz rpglere bayılıyorum..

Ve grup olarak ilerlemek kesinlikle rpg-frp oyunlarında en hoşuma giden şey.. O yüzden dragon age'i tek geçerim saydıklarımın içerisinde..

• ben kılıç kalkan insan savaşçı açtım.30dk falan oynadım.Tabi daha düşmanlar falan güçsüz daha bir şey anlaşılmıyor ama acaba duel wield karekter mi açsaydım.2 kılıç iyi olurdu sanki.Ama insan açmak istiyorum.Bi yandan da ilerde oyun çok zorlaşırsa falan ne bileyim kalkan da iyi koruma sağlayacak gibi.internette karekterleri inceledim sten ve allistar tank olabilecek gibi ama ben mi olsam.Karar veremedimİlerleyenler varsa tavsiye vereilir mi? kılıç kalkan mı çift el insan savaşçı mı?
  • Off ya bu Jowan'ın bişeysini bulmamızı istiyo. Takıldım kaldım burda. ismini yazamicam çok uzun. Kaçmaya çalışırken hani. Napıyoruz burada bilen duyan gören varmı ?
  • quote:

Off ya bu Jowan'ın bişeysini bulmamızı istiyo. Takıldım kaldım burda. ismini yazamicam çok uzun. Kaçmaya çalışırken hani. Napıyoruz burada bilen duyan gören varmı ?

Filakteri o, genelde necromancer lar ruhlarının bir parçasını koyar öldüklerinde tekrar dirilmek için ( bu oyunda farklı gerçi ). En alt katta en son oda da aradığın şey...
  • quote:

quote:

Off ya bu Jowan'ın bişeysini bulmamızı istiyo. Takıldım kaldım burda. ismini yazamicam çok uzun. Kaçmaya çalışırken hani. Napıyoruz burada bilen duyan gören varmı ?

Filakteri o, genelde necromancer lar ruhlarının bir parçasını koyar öldüklerinde tekrar dirilmek için ( bu oyunda farklı gerçi ). En alt katta en son oda da aradığın şey...

İşte yazılışı çok uzun diye yazmamıştım Hocam o en son oda dediğin sisli puslu en alt katta değil mi ? Heryeri dolaştım ama tık yok. oyunda bug varmı veya dikkat etmedim demekki iyice bir bakayım saolasın

Edit minicik bir şişeymiş ulan bu kadar zaman uğraştırdı beni ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 9 Kasım 2009; 21:58:47 >

• Taş gibi oyunlar çıkıyor, vasat sistemim yüzünden oynıyamıyorum... Şeytan diyor, bir daha oyun sırasında takıldığında, at dizüstünü pencereden, bak bakalım uçabiliyormu...
  • quote:

quote:

quote:

İşte yazılışı çok uzun diye yazmamıştım Hocam o en son oda dediğin sisli puslu en alt katta değil mi ? Heryeri dolaştım ama tık yok. oyunda bug varmı veya dikkat etmedim demekki iyice bir bakayım saolasın

Edit minicik bir şişeymiş ulan bu kadar zaman uğraştırdı beni ya

Taba basınca ismi yazıyor ekranda etraftaki tüm eşyaların,bir şey ararken taba basmakta fayda var.

• Beyler siz tank olarak sten ve allistar'dan hangisini seçtiniz? Bir de bu sten'i kafesten kurtarma görevi uzun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatss

Beyler siz tank olarak sten ve allistar'dan hangisini seçtiniz? Bir de bu sten'i kafesten kurtarma görevi uzun mu?

Ben Alistair'i kullanıyorum.Sten'i kafesten kurtarma görevi çok kısa ve kolay,sadece Chantry'deki revered mother'la konuşuyorsunuz ve party'ye yeni aldığınız Bard Leliana onu ikna ediyor ve kafesin anahtarını veriyor size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RadagasT_

quote:

Beyler siz tank olarak sten ve allistar'dan hangisini seçtiniz? Bir de bu sten'i kafesten kurtarma görevi uzun mu?

Ben Alistair'i kullanıyorum.Sten'i kafesten kurtarma görevi çok kısa ve kolay,sadece Chantry'deki revered mother'la konuşuyorsunuz ve party'ye yeni aldığınız Bard Leliana onu ikna ediyor ve kafesin anahtarını veriyor size.

Teşekkürler

• quote:

Ben steni aldım strenghtinin maaşallahı var :D

@AnimePiggy

Olabiliyorsun o civarlarda Spoiler vermiyim çok da zaten konu içinde önceden konuşulmuştu.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.