Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
12
Favori
369.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

quote:

Orijinalden alıntı: belgameth

quote:

Orijinalden alıntı: sapper

bu silahlar nasıl upgrade ediliyor rune lar var ama kullanamıyorum bir türlü.

bi dwarf ve spastikoluspastik oğlu var. Onları bulman lazım, ufaklık silaha ench. yapıyor.

Enchantment?
    Enchantment!!!!

.Bu moron nasıl enchanter olmuş orası da ayrı bir muamma zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: _RadagasT_

quote:

quote:

quote:

bi dwarf ve spastikoluspastik oğlu var. Onları bulman lazım, ufaklık silaha ench. yapıyor.

Enchantment?
    Enchantment!!!!

Pokemon karakteri gibi koptum ama ilk gördüğümde

• O enchanter moron ( neden öyle olduğunu babası anlatıyor gerçi ama ) oyun bitmeye yakın öyle bir sahneyle karşınıza çıkacak ki, tam olarak tasvir etmek gerekirse onu gördüğünüz anda bembeyaz saçı ve fırça bıyıklarıyla gözlerini kocaman açıp Bismillahirrahmanirrahim! diyen bir Levent Kırca hayal edin, işte öyle diyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

quote:

quote:

quote:

Enchantment?
    Enchantment!!!!

babasının bizle tanıştırması süperdi

-say hello,boy
    -hello

• Bir mage açayım dedim ama ne olacağıma karar veremedim iyi mi kötümü Bi gidiyorum birinden zorla kılıç alıp adamı öldürüyorum bi gidip usul usul görevlerimi yapıyorum Jowaya ihanet edip Warden oluyorum Blood mage olmak istiyorum ama napsam karar veremedim. Şimdi bide dönüp Warrior açıcam. Ama human mı dwarf mı yapsam ona karar veremiyorum Galiba ben en iyisi human warrior açıp kafama göre takılayım. Hem suçlu olucam hem ana hikaye yanında garip karışık bişey yaparım. Dwarf açarsam millet yüzüme bakmaz yalan söyleyemem kimseye eveya blöf yemezler en iyisi human warrior açıp yalan dolan ile çıkarlarıma göre iş yapmak

Bu arada bu dlc nasıl kuruluyo arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 10 Kasım 2009; 0:05:03 >

• @Gokyabgu
    Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Sanırım bu oyunu yapanlar benim için yapmışlar. Ben karakterimle özdeşleşmek isterim (her RPG oyuncusu gibi). Her karakterin farklı bölgede başlaması,farklı hikayelerinin oluşu çok iyi olmuş. Nwn 2 de Drow da olsam aynı olaylarla başlıyoruz dwarf olsakta.Babamızda aynı gerçi o gerçek babamızmıydı onuda bilmiyoum. Bu başlangıç sanırım sacred 2 deki gibi olmuş onda da her karakter farklı yerlerde başlıyordu gerçi o frp sayılmaz çok can sıkıcıydı oynamadım onuda. Nwn 2 yi heveslendim dedim sonunu getireyim busefer de ekran kartı yandı 8800gts gitti uğursuz oyun listesine aldım bir ara bitiricem ama.
    Birde bunlardaki turn based sisteme alışamadım. Ben Homm daki sisteme alışkınım ya da bu sistem farklı bir sistem ben bilmiyorum:)
  • Human Nobble mı Dwarf Nobble mı Human Nobble mı Dwarf Nobble mı
  • Arkadaşlar ben berserker özelliğini acıcam ama nasıl acilir bilmiyorum.Level 7 oldum ve 1 puan geldi o bölüme ama açamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elensar

quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

quote:

quote:

quote:

Enchantment?
    Enchantment!!!!

babasının bizle tanıştırması süperdi

-say hello,boy
    -hello

Nerde bulabilirim bu çılgınları :)

• Çok sevdiğim bi bayan doktor arkadaşımla konuşuyordum az önce. Oyun müziklerini vermiştim çok beğenmiş, onun hakkında konuşurken oyundan bahsettim biraz. Özellikle de oyundaki iki bayan karakterden Morrigan ve Leliana..

Anlattım işte olanları yorumu direkt olayı özetledi.

"" Eee canım benim, eğlenilecek kız var evlenilecek kız var. "

• quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Çok sevdiğim bi bayan doktor arkadaşımla konuşuyordum az önce. Oyun müziklerini vermiştim çok beğenmiş, onun hakkında konuşurken oyundan bahsettim biraz. Özellikle de oyundaki iki bayan karakterden Morrigan ve Leliana..

Oyun müziklerine nereden ulaşabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SoMeDaY_

Arkadaşlar ben berserker özelliğini acıcam ama nasıl acilir bilmiyorum.Level 7 oldum ve 1 puan geldi o bölüme ama açamıyorum.

Bu konu hakkında bi bilgisi olan yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremg

quote:

Çok sevdiğim bi bayan doktor arkadaşımla konuşuyordum az önce. Oyun müziklerini vermiştim çok beğenmiş, onun hakkında konuşurken oyundan bahsettim biraz. Özellikle de oyundaki iki bayan karakterden Morrigan ve Leliana..

Bende merak ettim simdi,müziklere nerden ulaşabiliyoruz...Bilhassa Main Theme'ini cok beğendim oyunun...Youtube'dan dinliyorum arada bir

• quote:

quote:

Arkadaşlar ben berserker özelliğini acıcam ama nasıl acilir bilmiyorum.Level 7 oldum ve 1 puan geldi o bölüme ama açamıyorum.

Bu konu hakkında bi bilgisi olan yokmu ?

O tür bölümleri açmak için ek birşey yapman gerekiyor. Mesela birinden öğrenmen ya da kitabını bulman gibi. Daha sonra aktif oluyor ve puan verebilir hale geliyoruz.
  • Ayıp değil mi benden habersiz oynamaya başlamışsınız...

İnsan 2-3 gün bekler, YS abimizin işi gücü vardır, meşguldur, fırsat bulamamıştır indirmeye, şimdi içinin yağlarını akıtmayalım falan der di mi...

Du bakalım indi inecek...
  • Yuppi dlcleri çalıştırabildim sonunda
  • gift nasıl verebilirim acaba sonucta inventoryler ortak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremg

quote:

Collector`s la geldi bana ama main theme`e Inon Zur abinin sitesinden ulaşabilirsiniz, ücretsiz bildiğim kadarıyla o parça. Ama favorim 13 - Dragon Age Origins - Inon Zur - Leliana's Song çok güzeldir bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

bu morgananın üzerindeki seksi giysiyi çıakrıpta dandik robe giydiren varm acaba?kadın 26 level oldu hala üzerinde aynı giysi var. bilerek çıkarttırmıyorum

Hey gidi günler :P KoToR 2'ydi sanırım. Jabba mıydı neydi, yanınızdaki hatun kişiyi dansetmeye zorluyordu da, dansederseniz bir dansöz kıyafeti geliyordu inventory'ye...

Kıyafeti aldıktan sonra item çoğaltma bugını kullanarak dansöz elbisesini çoğaltıp, sonra yanımdaki tüm erkek karakterleri kovup, sadece dansöz kıyafetli hatunlarla oynadıydım oyunu... Deli gibi AC ve Stat kaybı olmuştu ama görüntüye değerdi :P Dansözlerle dolu bir parti...

meraklısına kotor'da item çoğaltma prosedürü (benim keşfimdir, başka yerde bulamazsınız):
    http://www.gamebanshee.com/forums/star-wars-knights-of-the-old-republic-46/duplicate-without-airlock-etc-spoiler-72122.html

Tabi evli halimizle yanımıza herhangi bir hatun karakter alamayabiliriz gibi ama... Du bakalım...

• Arkadaşlar Downloadable content le alakalı versiyon problemi yaşayan var mı?
    Oyunu Steam'den orijinal aldım, Steam otomatik olarak versiyonu 1.01'e yükseltti ve oyun içinde şimdi Blood Dragon Armor, Stone Prisoner gibi hakkım olan contentleri indirdim verilen redeem code ile. Ama inen contentler 1.0 versiyonuna uyumluymuş, bu yüzden kurulmuyorlar.

Çözüm için baya bi kurcaladım interneti ama bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belgameth -- 10 Kasım 2009; 12:19:43 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.