Şimdi Ara

Dragon's Dogma: Dark Arisen Türkçe Yama (İPTAL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
9
Favori
18.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [simage][/simage]Dragon's Dogma: Dark Arisen Türkçe Yama (%20 İPTAL)

Çeviri Yüzdesi: %20 (İPTAL)

NEDEN Mİ?

Nedeni: Buradan o kadar yardım istememe rağmen (MR light) Arkadaş haricinde kimse bana çeviride yardımcı olmadı, bende daha fazla devam edemeyeceğimi anladım çeviri yapmak için çok zaman harcamak gerekiyor, heleki bu oyun için baya uğraşmak gerekiyor. Buradan söylemek istediğim çevirinin iptal olmasının başlıca nedenlerinden biride kimsenin çeviriye yardım etmemesidir.

Ama çevirdiğim kadarıyla katmamı istiyorsanız söyleyebilirsiniz. Ben diğer çevirmenler (Yama İptal) deyip konuyu gömmek istemedim, oyunu çevirmek isteyenler için dosyalarının nerede bulunduğunu açıklıyorum:

DİL DOSYASININ YERİ: ( Oyunun kurulu olduğu yer/ Dragon Dogma Dark Arisen / rom/ message ) İÇİNDEKİ PCK DOSYASINI AÇMAK İÇİN SİZE
    (HEX EDİTOR) U TAVSİYE EDİYORUM. ŞİMDİ ÇEVİRMEK İÇİN KURALLAR VAR METİNLERİN ARALARINDA OLAN NOKTALARA YAZI YAZMAYIN OYUN AÇILMAZ VE DİL DOSYASINDA KELİME SINIRLAMASI VARDIR FAZLA KELİME GİRERSENİZ OYUN YİNE AÇILMAZ.

HEX EDİTOR'UN ŞU LİNKTEN İNDİREBİLİRSİNİZ (
    Облако Mail.ru
    Файл из Облака Mail.ru
    https://cloud.mail.ru/public/3648067b1a8a/.Hex.Editor.Professional.6.8.0.5419.rar
    ) Alıntıdır.

DİYECEKLERİM BU KADAR BENİM ŞU ANA KADAR ÇEVİRDİĞİM ÇEVİRİYİ BİR-İKİ GÜN İÇİNDE BURAYA ATACAĞIM.

(ŞİMDİYE KADAR BURADAN SÖZLERİYLE DESTEK OLAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reys03 -- 21 Nisan 2016; 14:03:10 >

• Kolay gelsin. İyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin umarım nihai sonuca ulaşırsın.
  • Ellerinize sa?lyk ?imdiden. Merakla bekliyorum. Acelem yok, ps3 platformunda görüp imrenmi?tim. Yazyn oynaryz sayenizde.
  • kolay gelsin
  • Kolay gelsin sanırım oyun içi diyalog baya fazla umarım hayırlısıyla sonuçlanır.
  • Bu habere çok sevindim. İnşallah tecrübeli çevirmenler yardımına gelirler de bu destansı oyunu çabucak çevirirsiniz. Oyunu çok beğendim bir de Türkçe olursa tadından yenmez. Kolay gelsin iyi çalışmalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dawn of War 2 Türkçe yama
    2 yıl önce açıldı
    Dragon's Dogma 2
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kolay gelsin hocam.
  • Kolay gelsin, başarılar
  • Kolay gelsin, bekliyorum
  • İşte buna sevindim. Merak ettiğim bir oyun. İngilizce bilmediğim için başlamadım.
  • Takip.
  • Kolay gelsin.
  • TEK BAŞIMA BİTİRMEM UZUN SÜREBİLİR İNGİLİZCESİ İYİ OLAN ARKADAŞLAR VARSA BURADAN YAZSIN BİRLİKTE ÇABUK BİTİRİRİZ.

DESTEĞİNİZ İÇİN AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM. SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reys03 -- 29 Ocak 2016; 9:06:01 >
  • ben de bunu bekliyordum acaba çeviren çıkar mı diye. kolay gelsin.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Sağ olun var olun. Teşekkürler
  • Kolay gelsin. Ellerinize sağlık. Merakla takip ediyorum.
  • Bu oyunu voidu'dan aldım. Çevirdiğiniz için teşekkür ederim.
  • Kolay gelsin eline koluna bacağına beynine her yerine sağlık helal olsun
  • Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.