Şimdi Ara

Dragon's Dogma: Dark Arisen Türkçe Yama (İPTAL) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
9
Favori
18.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam siteyi çok beğendim. Umarım kısa sürede geliştiğini görürüz. Çeviri için başarılar diliyorum.
  • Kolay gelsin arkadaşım, umarım yüzde yüz olduğun zamanları da görürüz. Bu arada çeviri devam ediyor mu?
  • xox3 X kullanıcısına yanıt
    evet
  • Bekliyoruz. Kolay gelsin.
  • Eline sağlık dostum, kolay gelsin.
  • %20 oldu demek? İyi gidiyorsun, neredeyse her gün konuya girip takibini yapıyorum. Başarılar dilerim arkadaşım.
  • Elinize sağlık. Her gün takipteyim.
    Oyun ps'ye çıkmasaydı ps3'te oynayacaktım. Ama ingilizce olacaktı.
    Sayende Türkçe olarak oynayabileceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamana kadarki emeklerin için teşekkür ederim.

İnşallah bu oyunun yaması çıkar.
  • Canın sağolsun kardeşim ben o kadar demiştim bu oyunu tek kişi çevirmesi çok zor olur bir yardım edin diye kimse oralı olmadı. Kısmet değilmiş, canını sıkma reys03 bu zamana kadarki uğraşların için eline sağlık.
  • Emek harcadın yinede ellerine yüreğine sağlık..

• reys03 kullanıcısına yanıt
    Kardes cevirye devam etmek istersen yardimci olabilirim
  • Emeğimize sağlık keşke destek gelseydi yinede uğraşmaniz bile güzel .

• Sağlık olsun umarım yamayı kaldığı yerden devam ettirecek birileri çıkar.
  • yine de eline saglik kardesim sorun degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar oyunu yeni aldım başladım fakat ben bu tarz oyunlarda takintiliyim her yeri didik didik etmem lazım. Daha ilk bölümde sahil e inip turlarken bi mağara tarzı bi yer buldm fakat ön kısmı kaya ile kapatılmış e ye basınca pickaxe yani kazma istiyor açmak için ,orayı açabilen varmı ya da kazma yi nasıl edinebilirm. Kimileri videolarda kazma bulmuş fakat orayı bulamamış orayı açmak için yardım lazım oyunu bitiren bilen yardım lütfen

• İptal olması kötü olmuş. Her RPG türünü barındıran bu oyun Türkçe'ye kazandırılsaydı çok iyi olacaktı.
  • Hocam hex editörle çeviri mi olur allah aşkına, bende toolunu aramıştım bulamamıştım diye bakmadım oyuna hiç. Hex hem zaman kaybı hemde pişmanlıktır.
  • Konuyu ve çeviriyi başlatan arkadaşa pm attım, bu aralar boşum ve elimden gelen yardımı yapmaya hazırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yskahraman -- 3 Ağustos 2016; 1:38:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yskahraman

Konuyu ve çeviriyi başlatan arkadaşa pm attım, bu aralar boşum ve elimden gelen yardımı yapmaya hazırım.

İnşallah, devam edersiniz. Bu oyunun çevrilmesini çok istiyorum. Bu oyunu ilk çıktığı gün Voidu üzerinden aldım ve Türkçe yaması çıkar diye bekliyorum. Henüz hiç oynamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yskahraman

Konuyu ve çeviriyi başlatan arkadaşa pm attım, bu aralar boşum ve elimden gelen yardımı yapmaya hazırım.

Cevap geldi mi? Birileri çevirse keşke güncel ve oldukça kaliteli bir oyun sonuçta. Keşke Witcher 3 çevirmen grubu el atsa Rpg oyunlarına.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.