Şimdi Ara

DSLR makina hk. Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: diffriend

@vahocan
    sony ve pentax arasında tabii ki pentax k-r'yi seçerim ama işin içine video da giriyorsa zorlayıp canon 550d alırdım ben.

@SmT#
    sadece renkler ve kontrast değil, video içindeki detay, pozlama, ışık algılama vs sebeplerinide ekleyebiliriz.
    şu karşılaştırmaya bakmanızı öneririm.

Verdiğiniz videoyu ben izlemiştim zaten, ben konuya diğer yazdıklarınızı katmadım..Renk ve kontrast ne zamandan beri kıstas oldu onu merak ediyorum :) Ayrıca bu ayarları istediğiniz gibi montajlayabildiğiniz programlar mevcut bilindiği gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: caca46

Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim,
    Ufkum açıldı diyebilirim

Forum'un bu konularda çok işe yaradığını bi kez daha görmüş oldum

İkinci el makina almak benim pek huyum değil onun için ikinci el hiç düşünmedim, zira ikinci el makina alacaksam bu da şu şekilde olur adam alır ben iki dk sonra o adamdan alırım :D sonuçta ikinci el durumdadır benim için :D

Canon 1100 d yi dün geceden beri araştıyorum bana yetecek gibi durmaktadır ki 2-3 yıl idare etse zaten bu gazla ben Canon Mark serilerinden alırım yani :D

Yorumlar için tekrar dan çok sağolun sipariş verildi büyük ihtimal bayramdan önce elime geçecek veya bayramdan sonra, çektiğim fotoğrafları yayımlayacağım.

Herkese iyi akşamlar dilerim.

Şimdiden hayırlı olsun

@Smt rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felixculpa -- 1 Kasım 2011; 23:44:49 >

• 600D veya D5100 modelini incele istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

@vahocan
    sony ve pentax arasında tabii ki pentax k-r'yi seçerim ama işin içine video da giriyorsa zorlayıp canon 550d alırdım ben.

@SmT#
    sadece renkler ve kontrast değil, video içindeki detay, pozlama, ışık algılama vs sebeplerinide ekleyebiliriz.
    şu karşılaştırmaya bakmanızı öneririm.

canon çok daha iyi dinamik aralık vermiş gibi geldi bana...

• o videoda gövdelerde hangi lensler varmış? belli değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.