Şimdi Ara

DSLR Makina Tavsiyesi Yardım İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim için ikinci el 1000 -1500 tl arası dslr makine arıyorum çok anlamıyorum fotoğraf makinelerinden tavsiyenizi bekliyorum dostlar

• D3200
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim fikriniz için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşiniz kaç yaşında fotoğraf çekmeyi seviyor mu, ne tür fotoğraflar çekiyor gibi sorularda cevap verseydiniz iyi olurdu, d3200 güzel bir makinedir 400-500tlye ikinci elde bulursunuz. Bu makineyi alan kişiler genelde kısa zamanda elinden çıkarır ancak hafif ve küçüktür gezi, yürüyüş gibi etkinliklerde rahatlıkla kullanılır bende d5100 önerebilirim açılabilir ekranı epey kullanışlı oluyor bunun yanında canon tarafınada bakmanızı öneririm 600d, 650d modelleri öven kullanıcıları çok gördüm dolayısıyla iyi bir makine olduğunu düşünüyorum canonun ülkemizdeki kullanım yaygınlığı objektif sunumu düşünülürse mantıklı tercih olur.
  • xkrc kullanıcısına yanıt
    20 yaşında ve genelde dış çekimler için kullanacak doğa,manzara vb. fotoğraf çekmeyi seviyor evet ısrarıyla alacağız zaten :) fotoğraf makinesine yeni geçeceği için çok abartılı bir şey almak istemiyorum daha sonra yükseltebilir modeli diye düşündüm :) düşüncenizi belirttiğiniz için teşekkür ederim

• D3500 bakabilirsiniz nikon’un aradığınız fiyat bandında en güncel dslr makinelerinden birisi. Vr lensi ile titreşim konusunda üzmezde.

• Nikon d3500 bence de iyi.
  • Örnek abi böyle olur işte.
  • Paranizin yettigini alin. Canon veya nikon olabilir. Arada fark lens leridir. Lenslere bakin fiyat farki vardir sebebi birinde motor dslr makinede diğerinde lenslerde olmasindan.
    Shooter sayisina bakin ama dahada onemlisi gece cekimi yapılmış mi ona bakin. 10 dakkalik bir gece cekimi cok daha fazla ömür götürür.
    Cok bozulabilecek aletler degil zaten. Korkmadan buldugunuzuda alabilirsiniz

Sirf fotografcilikla ugrasmak icinse bu sekil.

Diger turlu sadece amac fotograf elde etmek ise yari profesyonel makinelerde alinabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.