Şimdi Ara

dts divx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde netten indirdiğim dts'li divx flim var.....bilgisayarın ses sistemi yok....normal ev sistemi var (sony ev sistemi....dts destekliyor...)....

sorum şu: flimi divx olarak cd'ye attım ses yok görüntü var...dvd ye çevirdim gene aynı.... bilgisayara dts codec paketi yükledim sorunum çozulmedi.....yoksa 2 hoparlorlü sistemlerde dts açılmıyormu.???....bi yardım......kafayı yiyecem....

• yau bilen yokmu?acele ona göre silecem flimi.....
  • belki filmin ses kaydında bi sorun vardır..başka divx codecleri yüklü bi bilgisayarda dene filmi!!!bir de dolby digital divx gördüm ama dts görmedim bi yanlışlık olmasın???
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhmt

belki filmin ses kaydında bi sorun vardır..başka divx codecleri yüklü bi bilgisayarda dene filmi!!!bir de dolby digital divx gördüm ama dts görmedim bi yanlışlık olmasın???

denedim olmadı......yanlışlık yok kardeş....dts flim var....divxplanetten indirdim....yani bozuk değil.....

ve hatta bi link vereyim bak oraya.....

http://www.shareheaven.net/modules.php?name=News&file=article&sid=8438

• Dts ler için ac3 codecin son versiyonu yeterli....Yalnız ac3ün ayarlarında dtsnin seçili olması gerek..Ac3ün ayarlarına gir "system" kısmında "DTS" nin önünde check olmalı...Ayrıca "prefer ac3filter" de seçili olmalı...
    AC3ün son versiyonu:
    http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=21&s=12
  • saol kardeş oldu.....iyiki silmedim....tekrar tşk....
  • Hiç sorun değil...Bari konu açılmışken DTS hakkında bilgi sahibi olmayanlara bilgi verelim...Ben de uzman sayılmam gerçi..Dts,Dolby nin standartının üstünde bir ses sistemidir...Normalde Dolby 5.1ler 384kpbs iken DTSler 700küsür kpbsdir....Dts ripler çok fazla ortada yok...Olanlar da genellikle WAF grubunn ripleri...Eğer Divx indirecekseniz ve kaliteye önem veriyorsanız birinci tercihiniz HDrip-HDTVrip, ikinci tercihiniz WAF grubunun ripleri olmalıdır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dts Sound + :)
    10 yıl önce açıldı
    Dolby,Dts, Surround Ses
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.