Şimdi Ara

DTS kod çözücülü DVD Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bİr tane DVD player alacağım. Elimde seneler önce aldığım ve kullanmadığım ONKYO TX-SV545 receiver var. Dolby Prologic özelliği var fakat DTS özelliği yok. Sinema sistemine çevirmeyi düşündüğümden, DTS kod çözücü özelliği olan DVD player almayı düşünüyorum. Fiyatı 150 TlL yi geçmeyen iyi bir marka DTS kod çözücülü DVD Player önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: robertdeniro

Arkadaşlar bİr tane DVD player alacağım. Elimde seneler önce aldığım ve kullanmadığım ONKYO TX-SV545 receiver var. Dolby Prologic özelliği var fakat DTS özelliği yok. Sinema sistemine çevirmeyi düşündüğümden, DTS kod çözücü özelliği olan DVD player almayı düşünüyorum. Fiyatı 150 TlL yi geçmeyen iyi bir marka DTS kod çözücülü DVD Player önerilerinizi bekliyorum.

dts'i olmayan dvd player bulman oldukça zor . hemen hemen hepsinde vardır dts çözücü.. ama avr'de pre-in girişin yoksa yinede kullanmazsın.dvd dts'si optik yada coax ile avr'ye gönderse bile avr dts çözemiyorsa ses alamzsın. 2. bir yol dvd'de pre-out avr'de pre-in girişinin olması yani dvd'nin 5.1 analog çıkışın , avr'ninde analog girişin olmalıki her kanalı tek tek analog bağlayıp dts filmleri seyredebilesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gökay-52

quote:

Arkadaşlar bİr tane DVD player alacağım. Elimde seneler önce aldığım ve kullanmadığım ONKYO TX-SV545 receiver var. Dolby Prologic özelliği var fakat DTS özelliği yok. Sinema sistemine çevirmeyi düşündüğümden, DTS kod çözücü özelliği olan DVD player almayı düşünüyorum. Fiyatı 150 TlL yi geçmeyen iyi bir marka DTS kod çözücülü DVD Player önerilerinizi bekliyorum.

dts'i olmayan dvd player bulman oldukça zor . hemen hemen hepsinde vardır dts çözücü.. ama avr'de pre-in girişin yoksa yinede kullanmazsın.dvd dts'si optik yada coax ile avr'ye gönderse bile avr dts çözemiyorsa ses alamzsın. 2. bir yol dvd'de pre-out avr'de pre-in girişinin olması yani dvd'nin 5.1 analog çıkışın , avr'ninde analog girişin olmalıki her kanalı tek tek analog bağlayıp dts filmleri seyredebilesin.

Cihazın harici kod çözücü için 5+1 kanal girişleri mevcut. Bununla Dolby Digitale terfi edilebildiği yazıyor.

İlgili linkte de bağlantılarını görebilirsiniz. http://www.auctiva.com/hostedimages/showimage.aspx?gid=10094&image=325171210&images=325171147,325171176,325171210,325171241&formats=0,0,0,0&format=0
    Buna göre nasıl bağlanabilen bir DVD player almam gerekir.

Benim aklımda Teknosa satılan TOSHIBA SD-281 DVD PLAYER - 49 TL.
    Ya da PHILIPS DVP3260/12 DVD PLAYER - 69 TL.

Bu cihazların çıkışları ile AVR mi bağlayabilirmiyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gökay-52

quote:

Cihazın harici kod çözücü için 5+1 kanal girişleri mevcut. Bununla Dolby Digitale terfi edilebildiği yazıyor.

İlgili linkte de bağlantılarını görebilirsiniz. http://www.auctiva.com/hostedimages/showimage.aspx?gid=10094&image=325171210&images=325171147,325171176,325171210,325171241&formats=0,0,0,0&format=0
    Buna göre nasıl bağlanabilen bir DVD player almam gerekir.

Benim aklımda Teknosa satılan TOSHIBA SD-281 DVD PLAYER - 49 TL.
    Ya da PHILIPS DVP3260/12 DVD PLAYER - 69 TL.

Bu cihazların çıkışları ile AVR mi bağlayabilirmiyim.

yapmanız gereken arkasında 5.1 çıkışı bulunan bi dvd player almanız. bu 6 kanalı avr'nin arkasındaki multichannel input girişine 3 çift stereo kablo ile bağlamak. zaten optik yada coax girişi olmadığı için başka şansınız yok. dvdplayerı biraz kalite bişeyler alırsanız ses sizi oldukça tatmin edecektir. eskiden philips 720sa vardı 2. el bile bulabilirsiniz. uygun fiyata kaliteli halletmiş olursunuz konuyu..

• Çoklu çıkışı olan dvd player bulamayacağım heralde. Çünkü artık tüm avr lerde dolby digital var, optik çıkışlar var.
  • dostum 5.1 çıkışı olan dvdplayerdan bol bişey yok. hangi teknoloji markete gidersen git dvdplayerlar içinde bulursun. hepsinde yok ama bi çoğunda var. sana pioneer markalara bakmanı öneririm. 5.1 analog çıkışları kalitelidirler.
    eğer avr'yi değiştirmeyeceksen başka şansın yok. önce kendine bi model belirle netten araştırabilirsin burada başlıklar var mesela en popüler olanlarından birini seç fiyat araştır.
  • Philips DVP3111/58 Dvd/divx Oynatıcı siparişini verdim. İnşallah işimi görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum sipariş verdiğin http://www.consumer.philips.com/c/blu-ray-dvd/dvp3111_58/prd/tr/ dvdplayer da bırak 5.1 analog bağlantıyı optikten dts bile yok. hiç bi işine yaramayacak hemen iptal ettir bence. sana başka model bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokayozyer -- 26 Ocak 2010; 22:28:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.